בתמציות ההכרחית
לאחר שלושת ארועי יום חמישי, כבר לא ניתן לדעת למה לצפות בעונה המוזרה הזו - ובעיקר להקבלה במצבם ההפוך של שני הבתים הדרומיים...
צריך לברר איך קרה שמארגני השאלות לתחרות שלנו ריחמו עלינו ולא בחרו לטופס השבועי משחק בו מתמודדות ראש בראש נציגות משני הבתים המופלאים הללו, שנציגות NFC מהדרום הרחוק מגיעות עד לאוהיו הקפואה (הסיינט לעיר הפלדות והבאקס לסינסינטי). לפי מרבית התחזיות, הצפיפות ככל נראה תשאר על כנה עוד שבוע שלם בשני הבתים הללו אם קבוצות ה-AFC ינצחו (למרות שלקליבלנד יהיה מאוד קשה, כפי שאני צופה בהתאם למופיע בהמשך..) ובמקביל הוספת "1" למאזן הצד הימני למרבית קבוצות הבית המקביל ב-NFC. בקיצור - אללה יסתור !
ולניחושים שלי:
החומים בבאפלו:
צפוי משחק ריצה צמוד למדי. אבל הבילס הם לא אטלנטה של 2014.
בפאלו - 4
המטענים בבולטימור:
אין יותר מידי מה לצפות..... אם אחת מהן תגיע לפליאוף (בעיקר בזכות הנצחון במשחק הספציפי הזה), מה נאמר ומה נגיד.....
בולטימור - 6
הפרטיוטים בלאמבו:
הדובדבן השבוע - לא פלא שאפילו הפרשנים במשחקי יום חמישי הכתירו אותו כ-"הכנה לסופרבול".
העוצמה של ניו אינגלנד לאחרונה, החיבור של בריידי עם התופסים ושילוב משפור של משחק הריצה - כל אלו מוכיחים שיש על מה להתבסס.
משום מה , תחוזת הבטן שלי (למרות שגרין ביי די הזיעו כדי לגבור על הויקינגים) - הולכת עם רוג'רס, נלסון וההגנה המרשימה
גרין ביי - 5
הברונקוז מול השירה והמקלות האינדיאניים:
מכל הקבוצות הבכירות, דווקא דנבר מראה קצת רפיסות לאחרונה....
לדנבר אתגר גדול מול הריצות של קנזס סיטי וגם מול הקורנרים במסירות העומק...
באופן די מוזר, ובשונה מיתר החברים, אני מעניק למשחק הזה את הניקוד הכי שקול:
דנבר - 3
בונוס: איזה קרב מיותר.... (למרות המיקום המזהיר של קרולינה בעמדת זינוק לראשות הבית.....)
ויקינגים (בקושי). אהבתי את התאור של עצמון.....