תחרות הפורום - שבוע 13

RoyBehar

New member
ניחושים

1. קליבלנד - 4 נק'
2. בולטימור - 5 נק'
3. גרין ביי - 3 נק'
4. דנבר - 6 נק'
&nbsp
בונוס: קרולינה
&nbsp
סקר - תלוי בשחקן ובצורת העזיבה שלו. את ג'יי קאטלר אני מתעב ואשנא אותו לנצח על איך שהוא עזב את דנבר. את ג'וש מקדניאלס אני אשנא עוד יותר, אבל זה לא משנה את כמה שאני שונא את קאטלר.
אבל לא באמת ממשיך לעקוב אחרי שחקנים שעזבו, רק אם יוצא לי לראות משחקים שלהם במקרה.

DS9

New member
ניחושים שבוע 13

קליבלנד 3 - לא מהמר על נצחון של באפלו
צ'ארג'רס 4 - אלופת הבית צריכה להיות סינסי, אז נהמר לפי זה (על אף שתחושת הבטן אומרת לי בולטימור)
פאטס 6
דנבר 5
- כי יש למנינג רצון אדיר לא להגיע לNE בחורף

סקר - מינסוטה - ההימור הוא על כך שNO יקחו את הבית => קרולינה צריכה להפסיד כדי שהיא לא תעלה בטעות מהבית בדיחה שהיא בו => מינסוטה מנצחת

Hines86

New member
שבוע 13

בראונז בבאפלו: ההגנה של הבילס עדיפה ותיתן לחבר'ה מצפון ניו יורק את היתרון. באפאלו על 5
צ'ארג'רס בבולטימור: כמה פעמים פיליפ ריוורס יכול להיראות רע? סאן דייגו לוקחים על 3
3. פאטס בגרין ביי: הביתיות וההגנה של גרין ביי יידאגו להשתיק את ההייפ הגואה בבוסטון. פאקרס על 4
4. ברונקוז בקנזס סיטי: נו באמת. דנבר על 6
5. בונוס: למינסוטה אין כלים לעשות את זה, לפאנת'רס יש פוטנציאל ככה שהייתרון בקרב הוא שלה. קרוליינה

Yo-man

New member
שבוע רעוע לפני, משום מה לא סומך על עצמי הפעם

1. באפולו - 5. בגלל ההגנה והביתיות.
2. בולטימור - 6. סן דיאגו לא הצליחו לשכנע אותי שהם יכולים ללכת רחוק השנה
3. גרין ביי - 3. קשה להמר נגד בריידי, אבל גרין ביי נראים מדהימים לאחרונה.
4. קנזס סיטי - 4. בלי משחק מסירות to speak of, הם מצליחים לא רע. בבית, בקור. לפייטון יהיה קשה.
5. מיניסוטה - 2. יש להם הרבה יותר סאקס, ובכלל, ההגנה שלהם טובה בהמון מזו של קרולינה.
&nbsp
סקר: עוקב מאוד אחרי מייקל ויק ודשון ג'קסון. ומזהה שמות של שחקני עבר שוליים בקבוצות אחרות, אבל לא ממש מתעניין בשוליים.
כזה אני . רדוד.

gadot gad

New member
בתמציות ההכרחית

לאחר שלושת ארועי יום חמישי, כבר לא ניתן לדעת למה לצפות בעונה המוזרה הזו - ובעיקר להקבלה במצבם ההפוך של שני הבתים הדרומיים...

צריך לברר איך קרה שמארגני השאלות לתחרות שלנו ריחמו עלינו ולא בחרו לטופס השבועי משחק בו מתמודדות ראש בראש נציגות משני הבתים המופלאים הללו, שנציגות NFC מהדרום הרחוק מגיעות עד לאוהיו הקפואה (הסיינט לעיר הפלדות והבאקס לסינסינטי). לפי מרבית התחזיות, הצפיפות ככל נראה תשאר על כנה עוד שבוע שלם בשני הבתים הללו אם קבוצות ה-AFC ינצחו (למרות שלקליבלנד יהיה מאוד קשה, כפי שאני צופה בהתאם למופיע בהמשך..) ובמקביל הוספת "1" למאזן הצד הימני למרבית קבוצות הבית המקביל ב-NFC. בקיצור - אללה יסתור !

ולניחושים שלי:

החומים בבאפלו:
צפוי משחק ריצה צמוד למדי. אבל הבילס הם לא אטלנטה של 2014.
בפאלו - 4

המטענים בבולטימור:
אין יותר מידי מה לצפות..... אם אחת מהן תגיע לפליאוף (בעיקר בזכות הנצחון במשחק הספציפי הזה), מה נאמר ומה נגיד.....
בולטימור - 6

הפרטיוטים בלאמבו:
הדובדבן השבוע - לא פלא שאפילו הפרשנים במשחקי יום חמישי הכתירו אותו כ-"הכנה לסופרבול".
העוצמה של ניו אינגלנד לאחרונה, החיבור של בריידי עם התופסים ושילוב משפור של משחק הריצה - כל אלו מוכיחים שיש על מה להתבסס.
משום מה , תחוזת הבטן שלי (למרות שגרין ביי די הזיעו כדי לגבור על הויקינגים) - הולכת עם רוג'רס, נלסון וההגנה המרשימה
גרין ביי - 5

הברונקוז מול השירה והמקלות האינדיאניים:
מכל הקבוצות הבכירות, דווקא דנבר מראה קצת רפיסות לאחרונה....
לדנבר אתגר גדול מול הריצות של קנזס סיטי וגם מול הקורנרים במסירות העומק...
באופן די מוזר, ובשונה מיתר החברים, אני מעניק למשחק הזה את הניקוד הכי שקול:
דנבר - 3

בונוס: איזה קרב מיותר.... (למרות המיקום המזהיר של קרולינה בעמדת זינוק לראשות הבית.....)
ויקינגים (בקושי). אהבתי את התאור של עצמון.....

IlanM 83

New member
שבוע 13

1.בפאלו 5
2. בולטימור 6
3. גרין ביי 4
4. קנזס סיטי 3
5. מינסוטה

תשובות

קודם כל החלפתי שם (הייתה לי בעיה עם המייל) אז עכשיו אסף פנינגטון הפך לאסף פנינגטון המקורי...
ועכשיו נתחיל
1. קליבלנד - 4 נקודות
2. בולטימור - 6 נקודות
3. גרין ביי - 3 נקודות
4. דנבר - 6 נקודות
5. קרולינה

שבוע טוב

omrili77

New member
בזריזות יתרה

1. קליבלנד 5
2. בולטימור 4
3. פאטס 3
4. דנבר 6
5. מינסוטה

Yo-man

New member
עמית, ממש ברגע האחרון

1. באפולו - 5
2. בולטימור - 3
3. ניו אינגלנד - 6
4 קנזס סיטי - 4
5. קרולינה

שלי

1) בראונז 3
2) בולטימור 5
3) גרין ביי פאקארס 6
4) ברונקוז 4
5) מיניסוטה
&nbsp
עוקב אחריהם.מתיחס אליהם לפי היחס שלהם אל הקבוצה שעזבו.

למעלה