אהבה
קשרים
הקשרים

רותי 11

New member
אהבה
קשרים
הקשרים

כידוע אהב ה זאת האנרגיה העוצמתית ביותר
והיא בעצם האנרגיה האמיתית ולא האשליה
כידוע גם שכולנו מחוברים כולנו אחד ואתם
יודעים מה אין אפילו טעם להתווכח על זה
מבחינתי
אם כל זה ידוע למה בעצם אנחנו לא מצליחים
להבין את זה למה אנחנו בעצם לא מצליחים להבין
שכולנו אחד כולנו אהבה ומחוברים בקשרי אהבה
למה בעצם מה שאנחנו מרגישים זה יותר פחד
ונזהרים מהאחר? הרי הוא חלק מאיתנו אז למה
אנחנו לא מצליחים להתעלות מעל כל הפחדים
שלנו?

atlantis13

New member
זה תלוי מה ההגדרה שלך לאהבה..

יש אנשים שאהבה בשבילם זה חבר קרוב\
יש אהבה של הורים (ואני מתנצל בפני אלו שחוו השפלות בפני ההורים שלהם - ואני מקווה שתימצא להם תרופה לחוויות שהם חוו - שלא מבחירה - ושיבחרו באנשים שבאמת יאהבו אותם - עם כל הקושי לסמוך על אנשים)
יש אהבה לאוכל

כל אחד משתמש בשם הזה "אהבה" - ואהבה יכולה להיפרש על פני כל צורה שאת מקשרת אותה אליה - לכן, אולי לא הרבה מאיתנו באמת יודעים מה זאת אהבה..

איך אני מגדיר אהבה?

דאגה ואהבה להורים שלי ולנכדים שאני אוהב.. לראות אותם - זה כיף - ואת זה אני מגדיר כאהבה.

אי אפשר להגיד שכולנו מחוברים יחדיו אז כולנו חשים אהבה - כי את צריכה להכיר אדם למשך פרק זמן מסויים כדי "להכריז על אהבה" בניכם..

זאת דעתי בכל אופן..

atlantis13

New member
אנרגיית האהבה הטהורה..

היא או ידע אוהב - או אדם חשוב לנו -במיוחד- בחיים, זה יכול להיות כל אחד - וזה ביטוי של אהבה.. אהבה טהורה את יכולה לקשר לאלוהים - ולהתסבך עם הדתיים, את יכולה לקרוא לאהבה - אוכל - ולהשמין ללא תקנה..

לכן - כל מה שבריא לנו ועוזר לנו - אפשר לכנותו כעזרה רוחנית לנו - לגביי אהבה טהורה - תחליטו אתם מה זה אומר לגביכם..

atlantis13

New member
אנחנו צריכים גם להגיע לשם.

וברובנו ע"י מעשים וחינוך מחדש.

אי-הבנה

היכולת להבין את האחר ולהזדהות איתו. אנחנו כבני-אדם מנותקים ומכונסים בעצמנו. קראתי באתר שלך על האור והחושך וזה מאד מתקשר לי לכך שאלוהים הוא האור, והחושך הוא כינוס עצמי. הברית החדשה, יוחנן א:
5 This is the message we have heard from him and declare to you: God is light; in him there is no darkness at all.
האדם שלא מקבל את האור, שוקע בחושך. האם אין כאן הקבלה לאהבה איך שאנחנו מבינים אותה? והחושך, האם אין הקבלה בינו לבין הפחד? עכשיו, אני לא אומר שכל מי שמאמין באלוהים יכול להבין במה מדובר, אלא שיש כאן משהו אחר יותר עמוק. וזה יכול להיות קשור באור שהוא אלוהים ושהוא גם אהבה טהורה.

בדיוק שמעתי בערוץ הקבלה שסיפרו שאחת

הסיבות שהמשפחות מתפרקות ואחוזי הגירושין עולים ( לדעתי זה אגב אחד מהרצונות
של האליטות כי כמה שהמפשחה והדת מפורקות יותר יותר קל לשלוט על ההמונים לכן
בשירי פופ לדעתי מעודדים מרדנות ולא שאני כזה בעד דת אבל עדיין הערכים בדת
עדיפים על פני הערכים במ.טי.וי) היא שהחשיבה המערבית היא אני אני אני.
אני רוצה לקבל הכל מה שלא טוב לי אשליך הצידה ואקנה חדש במוצרים ובבני אדם
דהיינו אנשים מתקשים להתמודד עם מסגרת של משפחה ומערכות יחסים כי במערכות יחסים
בוגרות לא מקבלים הכל. כדי להגיע למנוחה ולנחלה יש לעיתים לעבוד קשה לוותר לפתור סכסוכים שמתגלעים וכדומה.
היום כל אחד חושב על החלום שלו ושכחנו שכולנו נהנה יותר אם נגשים את החלומות ביחד. אם נבנה את
החברה ונדאג לאנשים בה ביחד. הכוח שלנו הוא באיחוד ( לכן האילומינטי כי שכתבתי דואגים להשליט כאוס חברתי).
ורק ביחד ננצח. האור שלנו ידלק הכי טוב כשנהיה עם חמלה ורחמים ואהבה לבני האדם באשר הם בני אדם
ולא אם הם מספקים או לא את רצונינו ( מחשבה אינטרסנטית של טובת הנאה ולא אהבה כללית ואוניברסלית).
בקיצור איחדתי בתשובתי תיאוריות קונספירציה קבלה והיגיון בריא

אני מקווה שהמשבר העולמי העומד לנחות עלינו

( אני אחקור עוד אני עדיין צריכה לספר לכם על הcommon core
על הקודקס אילומנטריוס - שליטה במזון, להרחיב על משמעות הסדר העולמי
החדש ואג'נדה 21 ועל איך זה יתבטא בבתי הספר של הילדים),
שישעבד ויפגע בכל האנושות בכל שכבות החיים יגרום לנו להתאחד.

עניין מאד מורכב

לא הייתי ממהר להסיק מסקנות על דברים שאיני מכיר. אבל אני כן חושב שאם מקושרים לאור, אז כל הדברים שאת מדברת עליהם בטוב יבואו מעצמם. האור הוא הסיבה ולא התוצאה.

תסתכל על הדברים בחברה על הפרסומות והתכניות

וגם על העידוד הישגים מעודדים מצויינות אישית לא מצויינות קבוצתית
לא שמים את ההתמקדות על כוח הקבוצה אלא על אני אני אני\
אני השגתי אני הכי טוב , וכדומה. גם החלום האמריקאי להתעשר
הוא מאוד חלום ששם את האני במרכז. תשים לב

ועוד משהו:) לחברה כוח השפעה אדיר על היחיד היא

יכולה ממש לעזור לאדם לבנות את אישיותו לטובה:)
יש פה פוטנציאל ענק לצמיחה חיובית או להרס שלילי.
אני גם מאמינה שהרבה מתחלואות הנפש יתמתנו בחברה שהייתה
שמה את הקבוצה במרכז אנשים היו דואגים אחד לשני פחות רוצים
לרמוס אחרים בשביל להצליח.
וכן החברה שלנו סופר אגואיסטית ודואגת לטפח את זה היטב

תראי

החברה האמריקנית אכן מעודדת אינדיבידואליזם. זהו מושג מאד אמריקני והוא מגיע ממקום חיובי, לאו דווקא שלילי (למרות שאולי יש בו השלכות שליליות). ולמרות של*סביבה* יש כוח השפעה על היחיד, היחיד הוא לא מוח רופס שאין לו דעה. היחיד יכול להחליט מה לקבל ומה לא לקבל. את יכולה לדבר על שטיפות מוח, אבל האמת שאנחנו מאמינים במה שאנחנו רוצים להאמין בו. אמונה היא החלטה. והרס עצמי מגיע מבפנים, לא מבחוץ.

דבר שני, כל הדיבור על "חברה" זו או אחרת, הוא דיבור של הכללה שאני הייתי מעדיף להתרחק ממנו, מפני שהוא לא נשמע לי נכון. הוא לא מגיע ממקום שאני מכיר ויכול להעסיק עליו מסקנות מהעולם שלי.

לא התכוונתי לשטיפת מוח

התכוונתי שחברה יכולה לבנות לא ממקום של להחליט לאדם איך להיות אלא ממקום של
חיזוק, תמיכה הקניית ערכים טובים והומנים ופיתוח יכולות חברתיות והשרדותיות טובות. ממקום של העצמה.
אינדיבידואליזם אינו רי אני סוג של אינדיבידואליסטית בעצמי והיתרון בזמנינו אנו הוא שאפשרות ההגדרה העצמית
רחבה יותר. פעם דיבור על אמיניות כמעט לא יכל להתקיים בפולמוס הציבורי.
החיסרון הוא שאנשים מרגישים מבודדים מאי פעם ולכן רגשות קשים ותחלואות נפשיות פחות זוכים לתמיכה לדעתי.
למה אתה חושב שלאנשים בודדים קשה בחגים? כי אילו אירועים משפחתיים.
תחושת הקהילה אבדה

אם ניתן יהיה לשלב את ערכי האינדיבידואליזם

יחד עם החוזקה הקהילתית ושבני אדם יחשבו גם על אנחנו ולא רק על אני
זה יהיה שילוב מנצח

atlantis13

New member
את מתכוונת לערוץ של לייטמן?

רופא השיניים המהולל?

כדאי שתתרחקי מערוצי קבלה ושדומהים - מדוע? כי הם מלאים בשקרים - כל אחד יכול להגיד לך :

"היום כל אחד חושב על החלום שלו ושכחנו שכולנו נהנה יותר אם נגשים את החלומות ביחד. אם נבנה את
החברה ונדאג לאנשים בה ביחד. הכוח שלנו הוא באיחוד ( לכן האילומינטי כי שכתבתי דואגים להשליט כאוס חברתי).
ורק ביחד ננצח. האור שלנו ידלק הכי טוב כשנהיה עם חמלה ורחמים ואהבה לבני האדם באשר הם בני אדם
ולא אם הם מספקים או לא את רצונינו ( מחשבה אינטרסנטית של טובת הנאה ולא אהבה כללית ואוניברסלית - חשיבת האילומינטי בעצמם)."

מה שכן לייטמן ובני בריתו - בני ברוך. לודים קבלה יותר מידי שנים - ועכשיו הם מדברים על האילומינטי? איפה הם מצאו כתבה עליהם? כי פעם הם בכלל לא דיברו עליהם בכלל - או שזה את הוספת למה שכתבת?

מה לעשות שלייטמן כנראה אוהב סטטיסטיקטת - ואוהב לשמוע כמה גירושים יש בגלל שאף אחד לא לומד אצלו קבלה..

אז כן - אחלה שטיפת מוח - ונחמד שהם צירפו בסוף את האילומינטי - הם בטח חדשים בשביל מישהו מהם עצמו - אשר עושק את כספף ב"כנסיית" בני ברוך - לוקח מעשר או יותר ממשכורתך - משרק לך - ומחזיר אותך בתשובה - לאחר שתפני להם עורך - הם ידקרו אותו - ויעיפו אותך מהלימוד אם תביעי דיעה שונה משלכהם - בכל מצב - מכל שיעור - תנסי לקבל חוות דעת מהרב בזמן השיעור? מישהו בכלל אפילו מנסה להגיד לו שאולי הוא טועה? לא. כולם עם עיניים נוצצות פותחים את הזוהר באמצע הלילה - וחוזרים על משפטיו של בעל הסולם - שהעניק להם ממש את הידע הזה - איך לעלות ולרדת מסולם ולשלוח קישורים לכתבות שלו כאילו בעל הסולם היה אלוהים על פני אדמה בעצמו - מטרתו של בן האלוהים התורן - ליטטמן עצמו.

עדיף שיטפל לך בשיניים - כי פיו מלוכלך משקרים גם כך.

בהצלחה!

atlantis13

New member
תיקון טעויות כתיב :

את מתכוונת לערוץ הקבלה של בני ברוך. ובראש פירמידת האילומינטי שלהם : הרב לייטמן.
רופא השיניים המהולל.

כדאי שתתרחקי מערוצי קבלה ודומיהם - מדוע? כי הם מלאים בשקרים - כל אחד יכול להגיד לך :

"היום כל אחד חושב על החלום שלו ושכחנו שכולנו נהנה יותר אם נגשים את החלומות ביחד. אם נבנה את
ולא אם הם מספקים או לא את רצונינו ( מחשבה אינטרסנטית של טובת הנאה ולא אהבה כללית ואוניברסלית - חשיבת האילומינטי בעצמם)."

מה שכן לייטמן ובני בריתו - בני ברוך.

לומדים קבלה יותר מידי שנים - ועכשיו הם מדברים על האילומינטי?
איפה הם מצאו כתבה עליהם?

כי פעם הם בכלל לא דיברו עליהם בכלל .

- או שזה את הוספת למה שכתבת?

מה לעשות שלייטמן כנראה אוהב סטטיסטיקות - ואוהב לשמוע כמה גירושים יש בגלל שאף אחד לא לומד אצלו קבלה..

אז כן - אחלה שטיפת מוח - ונחמד שהם צירפו בסוף את האילומינטי -

הם בטח חדשים בשביל מישהו מהם עצמו - אשר עושק את כספך ב"כנסיית" בני ברוך -

לוקח מעשר או יותר ממשכורתך - משקר לך - ומחזיר אותך בתשובה -
לאחר שתפני להם עורף - הם ידקרו אותו - ויעיפו אותך מהלימוד אם תביעי דיעה שונה משלהם
- בכל מצב - מכל שיעור - ניסית פעם לקבל חוות דעת מהרב בזמן השיעור? ששונה משלו? ולא נתקלת בעוינות?

מישהו בכלל אפילו מנסה להגיד לו שאולי הוא טועה? לא.

כולם עם עיניים נוצצות פותחים את הזוהר באמצע הלילה -
וחוזרים על משפטיו של בעל הסולם -
שהעניק להם ממש את הידע הזה - איך לעלות ולרדת מסולם ולשלוח קישורים לכתבות שלו כאילו בעל הסולם היה אלוהים על פני אדמה בעצמו -

מטרתו של בן האלוהים התורן - לייטמן עצמו.

עדיף שיטפל לך בשיניים - כי פיו מלוכלך משקרים גם כך.

בהצלחה!

במילים אחרות החברה מעודדת אגואיסטיות שמרחיקה

אותנו אחד מהשני מפלגת אותנו מכנסת אותנו בתוך עצמינו מגבירה
את חרדותינו והפחד ( שהוא גם סמל לחושך), וכך האור נסתר מעינינו

למעלה