אהבה
קשרים
הקשרים

atlantis13

New member
אוקיי זה החושך עשה - ומה תעשי גם את נגד?

החשיכה הזאת שמפריעה כאן בשירשור?

atlantis13

New member
אני לא שמתי לב למשפט הזה בברית החדשה..

אני התץעמקתי במסריו של ישו - ופחות בציטוטיו - ניסיתי להבין מה הניסה להעביר דרך משלים על אלוהים ועל עלי התאנה - מדוע כ"כ הרבה פרקים עוסקים ב"קיבוץ אנשים ללימוד" - אך לא כתוב איזה לימוד זה - כתוב על ישו ועל דגים ולחם שהאכיל את תלמידיו - וקישרתי את הלחם הזה לידע שהוא העביר - בברית החדשה כתוב כמעט וכלום על מה שישו לימד - ויותר מה אכלו תלמידיו והיכן לימד - הבנתי , בסופו של דבר - שגם אם דיבר על אלוהים שהוא "האור" - ושבו אין חשיכה בכלל - זה נראה לי כברור מאליו שאדם שרוצה ליצור טוב - לא רוצה להתנגש ברוע - אלאל אם כן הוא שקרן ושייך לחושך ו"מלווה" מהאור את הידע שלו - ומשתמש בשקריו כדי לפגוע באנשי האור - בזה הייתה לי בעייה - בבגידה בישו - ביהודה "המכבי" - אשר מכר אותו לשטן בעבור כשלושים מטבעות זהב.. וגם תלמידיו - כאשר נפלו הדתיים האורטודוכסיים על ישו - ורצו לצלוב אותו - אמר לתלמידיו " עוד תראו כי ברגע שזה יקרה - תתכחשו כולכם אליי - ותגידו להם שאתם לא מכירים אותי כלל - פחדנים.".
וכך קרה - יהודה מכר אותו וגרם לצליבתו (צליבה שהאשימו בה את הרומאים והיהודים כשבעצםאלה היו אנשי הדת הממסדית - גם בימי ישו - אשר האנשים אותם ריפא - שיקרו לו ו"הלכו לספר לכולם את מעשיו" - כולכם נחרדו לנוכח האמת - ישו היה מרפא!

אף אחד מהם לא יכל לעשות זאת - כולם סגדו לאלילים ועבדו אלילים בבתי הכנסת (מה שגם קצת עובד כיום) - דת היא תמיד רוע לצערנו.. היא קיצונית לכל מצב - לכל עם.

בסופו של דבר - ישו ידע לרפא חולים - אך ביקש מהם שישאירו את התוצאה לעצמם - כדי שיוכל ללמד את תלמידיו גם לרפא ולעזור לאנושות - את זה הדתיים האמיתיים והמתנגדים בתורה לא יכלו לקבל על עצמם - את הידע הטהור של ריפוי והברה חינוכית - והצלה.

הם שאלו אותו - האם אתה בן האלוהים? האם אתה המשיח?< הכיצד תעזור לנו ישו - מלך היהודים"

וכל זה -כשהם שנים הככריזו על עצמם כמלכים - על כל דת שקיימת - הם ועבודת האלילים שלהם , שנאת החינם והקנאה בישו ותלמידיו - שרק רצו ללמד ריפוי ואהבה - והרסו הכל - לכולם.

על כך נפלו מקדשים, נהרסו מבנים, נפלו ממשלות (וטוב שכך) - ונהרסה גם יבשת אטלנטיס. הכל נהרס בגלל שנאת חינם והרס טהור ורוע וקנאה - ומה לא? הצד הרע תמיד משקר לך - מנסה להפילך - וכשאתה חושף אותו - הוא מיתמם לגביי כל אלו - לכן אנו רואים את ישו כמורה - לתלמיד - ואם אלוהים הוא מורה - הוא מביא ויוצר אור - וישו אמר כי הוא בנו - לא כדי להיצלב - כדי שמישהו יקשיב לו. רק ככה הוא הצליח לחבור עם אנשים - הוא אמר להם משפט מפוצץ - כדי שמשהו יחלחל פנימה והם ילמדו אותו הלאה - בין השאר ישו ידע לגרש שדים - לרפא חולים - וגם ידע להתייחס לזולת כשווה ערך - בשמנים חשוכים שאי אפשר היה אפילו לשוחח עם אישה - כגון מריה - אותה אהב - מכיוון שהביע חרטה על מעשיה - ולא בגלל שהוא אהב זונות.

אני מקווה שזה עונה קצת על השאלות..

לגביי החלק השני שכתבת : אדם מקלה את ההצלה שלו - לא דרך אור - אלאל דרך אדם שמראה /מלמד/חובר איתו - והואט מהצד המואר - כגון מערכת יחסים של חברות ואהב. רק דרך אדם אחר אתה יכול להינצל מהפשעות החושך - לא לבד.

אני קורא לאור אנשי האור - אלוהים תפקידו היה ליצור אותם וגם את כדור הארץ - פתח פרק בראשית ותראה - תפקידו היה להקים את העולם ולעשות סדר - מה שאתה תעשה בעולמו - זה כבר הדרך והכיוון שלך בחיים..

זה הכל..

atlantis13

New member
גם את הודעה זאת אני מתקן (שגיאות כתיב) :

לגביי מה ששם המשתמש "גבר טרנסי" כתב :

אני לא שמתי לב למשפט הזה בברית החדשה..

אני התעמקתי במסריו של ישו - ופחות בציטוטיו -
ניסיתי להבין מה ניסה להעביר דרך משלים על אלוהים ועל עלי התאנה -

מדוע כ"כ הרבה פרקים עוסקים ב"קיבוץ אנשים ללימוד" -
אך לא כתוב איזה לימוד זה -

כתוב על ישו ועל דגים ולחם שהאכיל את תלמידיו - וקישרתי את הלחם הזה לידע שהוא העביר -

בברית החדשה כתוב כמעט וכלום על מה שישו באמת לימד -

ויותר מה אכלו תלמידיו והיכן לימד - הבנתי , בסופו של דבר - שגם אם דיבר על אלוהים שהוא "האור"

- ושבו אין חשיכה בכלל - זה נראה לי כברור מאליו שאדם/אלוהי שרוצה ליצור טוב -
לא רוצה להתנגש ברוע -
אלא
אם כן הוא שקרן ושייך לחושך ו"מלווה" מהאור את הידע שלו -
ומשתמש בשקריו כדי לפגוע באנשי האור -

בזה הייתה לי בעיה - בבגידה בישו -

ביהודה "המכבי" - אשר מכר אותו לשטן בעבור כשלושים מטבעות זהב..
וגם תלמידיו - כאשר נפלו הדתיים האורטודוכסיים על ישו - ורצו לצלוב אותו -

אמר לתלמידיו " עוד תראו כי ברגע שזה יקרה - תתכחשו כולכם אליי - ותגידו להם שאתם לא מכירים אותי כלל - פחדנים.".

וכך קרה -

יהודה מכר אותו וגרם לצליבתו

(צליבה שהאשימו בה את הרומאים והיהודים כשבעצם אלה היו אנשי הדת הממסדית - גם בימי ישו -

אשר האנשים אותם ריפא - שיקרו לו ו"הלכו לספר לכולם את מעשיו" - לאחר שאמר להם -

"לכו ואל תאמרו דבר על מה שקרה"

כולם נחרדו לנוכח האמת -

ישו היה מרפא!

אף אחד מהם לא יכל לעשות זאת - כולם סגדו לאלילים ועבדו אלילים בבתי הכנסת (מה שגם קצת עובד כיום)

- דת היא תמיד רוע לצערנו..

היא קיצונית לכל מצב - לכל עם.

בסופו של דבר - ישו ידע לרפא חולים -
אך ביקש מהם שישאירו את התוצאה לעצמם. לא ליפול לחטא הגאווה כמו שאר נביאי השקר ומרפאי האלילים לסוגיהם.

- כדי שיוכל ללמד את תלמידיו גם לרפא ולעזור לאנושות -

את זה הדתיים האמיתיים והמתנגדים בתורה לא יכלו לקבל על עצמם

- את הידע הטהור של ריפוי והסברה חינוכית - והצלה.

"הם" שאלו אותו -

"האם אתה בן האלוהים? האם אתה המשיח? הכיצד תעזור לנו ישו - מלך היהודים"

וכל זה - כשהם שנים הכריזו על עצמם כמלכים -
על כל דת שקיימת - הם ועבודת האלילים שלהם

, שנאת החינם והקנאה בישו ותלמידיו -

שרק רצו ללמד ריפוי ואהבה - והרסו הכל - לכולם.

על כך נפלו מקדשים, נהרסו מבנים, נפלו ממשלות (וטוב שכך)

- ונהרסה גם יבשת אטלנטיס.

הכל נהרס בגלל שנאת חינם והרס טהור ורוע וקנאה - ומה לא?

הצד הרע תמיד משקר לך - מנסה להפילך - וכשאתה חושף אותו - הוא מיתמם לגביי כל אלו -

לכן אנו רואים את ישו כמורה - לתלמיד הרוצה לקבל ידע ולשנות.

- ואם אלוהים הוא מורה - הוא מביא ויוצר אור -

וישו אמר כי הוא בנו - לא כדי להיצלב - כדי שמישהו יקשיב לו.

רק ככה הוא הצליח לחבור עם אנשים - הוא אמר להם משפט מפוצץ -

כדי שמשהו יחלחל פנימה והם ילמדו אותו הלאה -

* בין השאר ישו ידע לגרש שדים -
לרפא חולים -
וגם ידע להתייחס לזולת כשווה ערך

- בשנים חשוכות שאי אפשר היה אפילו לשוחח עם אישה

- כגון מריה - אותה אהב - מכיוון שהביע חרטה על מעשיה

- ולא בגלל שהוא אהב זונות.

אני מקווה שזה עונה קצת על השאלות..

לגביי החלק השני שכתבת : אדם מקבל את ההצלה שלו - לא דרך אור - אלא דרך אדם שמראה /מלמד/חובר איתו -
והוא מהצד המואר -

כגון מערכת יחסים של חברות ואהבה.

רק דרך אדם אחר - אתה יכול להינצל מפשעות החושך - לא לבד. ובטח לא כגורו המשקר לך שהוא מואר ו"יחד ננצח" ובורח.
ישו לא ברח.

אני קורא לאור - אנשי האור -

אלוהים תפקידו היה ליצור אותם וגם את כדור הארץ -

פתח פרק בראשית ותראה -

תפקידו היה להקים את העולם ולעשות סדר -

מה שאתה תעשה בעולמו - זה כבר הדרך והכיוון שלך בחיים.

זה הכל.

ישוע דיבר על כך

שאלוהים הוא לא רק אור, אלוהים הוא אהבה ואלוהים הוא אמת. אלוהים לא שופט. דבר שנשמע כל כך נכון ואמיתי.

הנושא עדיין חדש לי, עדיין לא הספקתי לחשוב ולהסיק מסקנות לעומק, ותגובתך מאד מעניינת. זה נכון שאתה וקוסמת ורודה שמים את הדגש על אהבת זולת והיחד בהקשר לאור. כך גם כתוב בבראשית: לא טוב היות האדם לבדו. אנחנו לא יכולים לבד.

atlantis13

New member
לא. אלוהים הוא לא היפי..

והוא לא מקבל כל דבר וכל אחד - במיוחד אם האנשים האלה ומעשיהם - מקושרים לרוע טהור.

לכן קוסמת וורודה ואני לא ממש מסכימים - אם אתה ממש מעוניין לשמוע שקרים ש"כולנו יצורי האל וכולנו נאהבים על ידו" - אתה טועה בגדול - הופשעים הגדולים ביותר משתמשים במשפט ONLY GOD CAN JUDGE ME - BLESS THE LORD - BLESS JESUS - BLESS GOD..

אז שאלוהים ומשפחתו ימחאו לכם כף על היותכם נוולים ורשעים? לא. ממש ממש לא.

atlantis13

New member
ונכון - אי אפשר -להתקדם- לבד.

וצריך חברה ותלמידים נאותים ללמוד - בשביל זה יש אנשים טובי לב שרוצים להיכנס לתחום הרוחניות ,
בעוד הרשעים עושים מכך עסק - ולא מלמדים אותך לדוג רוחנית - אלא לאכול דג - בגלל זה גם חצי מספר הברית החדשה מדבר על דגים ואכילתם.. ממש מעניין.
וממש לא קשור לישו ודרכו - כמה שפחות לדבר על דרכו - כמה שיותר לדבר על תפילות ודת - ספר דתי ממוצע. אני לא התלהבתי. ולא רק אני -בזה אנו בטוחים.. מה אתה/ם חושבים?

למעלה