הדוקטור ומיונותו

KiShKooSh

New member
הדוקטור ומיונותו

האמת אני לא יודעת כמה הנושא ראוי וטווח הגילאים , אבל האמת.. זו אינפורמציה שבאמת מעניין להבין
יצא לי לחשוב עליה לאחרונה,
נתקלתי בפרק של 10 עם שרה ג'יין סמית ורוז שבו הוא כבר מתייחס לרוז כבת זוגתו והשאלה המעניינת, האם אתם חושבים שהזוגיות הזו כוללת היבט מיני?
או שהיא רק מוקסמת ממנו ויכולותיו וזו אהבה הערצתית מרחוק?
ואנחנו יודעים ששילוב של שני המינים לא אפשרי (דונה) אבל גם בצורה מסויימת ומוזרה ריבר היא שילוב כזה או אחר של שני המינים(בדרך שונה לגמריי שלמרבה ההפתעה עובדת)

או בעצם, איך טיים לורדס מתרבים?
הרי כמובן שהם התרבו, ואנחנו יודעים שלדוקטור יש בת(שלא דיברו עליה מעולם), כי ביום שטננט שיבט לו את אם ילדיו, נאמר שהייתה לו בת
וכמובן אנחנו יודעים שיש לו נכדה שהיא כנראה הבת של הבת (שהאמת נאמר שהיא ממקום אחר בזמן חלל, ככה שיש סיכוי שהיא הבת של הבת המשובטת. אתם יודעים- טיימי ויימי סטאף)

וכיוון שהבריטים הקרירים לעולם לא יענו לנו על השאלות הללו,
וזה דבר שכנראה לא נדע בביטחון,

אז מה דעתכם? האם לדוקטור יש חיי מין? כיצד המין שלו מתרבה?
תשובות כמה שיותר משעשות יתקבלו בברכה

(וכמובן-
מוטי)

timetraveler900

New member
משום מה ממש קשה לי לחשוב על הדוקטור ככה

אני יודעת שזה קצת ילדותי, אבל הדוקטור תמיד היה נראה לי "מעל" זה. הוא כן יכול להתאהב אבל לא צריך את האספקט המיני של קשר.. לא כמו שבני אדם צריכים בכל אופן.
אני די בטוחה שהם לא עושים את זה כמו צבי ים
אלא כמונו אבל הם לא רואים את זה כמונו... קשה לי הסביר...

בנוגע לדוקטור ורוז, הוא אף פעם לא התייחס לרוז כבת זוגו ואני בטוחה במאה אחוזים שלא היה שום דבר מיני ביניהם. (וזה באמת כבר לא שמרנות אלא יש לזה הוכחות בפרקים).

מה שכן אני בטוחה שהדוקטור השתעשע מדי פעם (מרלין מונרו, המלכה אליזבת').

יכול מאוד להיות שאני טועה, פשוט קשה לי ואני מעדיפה שלא לחשוב על ההיבט הזה כי הדוקטור הוא הרבה יותר מזה.. (בלי לזלזל כמובן) :)

KiShKooSh

New member
זה לגיטימי לגמרי

אבל זה דיון משעשע שרציתי לפתוח.

מבינה את דעתך, אבל נראה לי לקחת את זה בקלילות ולצחוק על כל הסיטואציה זה הפתרון ^_^

ועכשיו יש לימחשבה של צבי ים עם bow tie
משעשע

Lhuna1

New member
לדעתי קיבלנו רמזים די מפורשים

על כך שדוקטור 11 וריבר "משתעשעים" בלילות.

למרות שבעיני זה לא כל כך מתאים לדמות שלו ולכן לא הכי אהבתי את הרמזים.

MonicaF

New member
אנצל שרשור זה לשאול 2 שאלות קשורות:

1.
כתבת: "..,.אנחנו יודעים שלדוקטור יש בת(שלא דיברו עליה מעולם), כי ביום שטננט שיבט לו את אם ילדיו, נאמר שהייתה לו בת וכמובן אנחנו יודעים שיש לו נכדה שהיא כנראה הבת של הבת" ---- מה פספסתי כאן? האם זה משהו שקשור בעונה 7 שטרם ראיתי? כי אתם מדברים על טננט ואני חושבת שראיתי כל מה שיצא בכיכובו של טננט כדוקטור.

2.
באחד הספיישלים, חוזר טננט כאילו מחופשה, מכבה את הטרדיס בשלט רחוק כאילו היתה מכונית (עם הצפצוף הזה) ואומר ל-אוד שהתחתן ושזה לא היה רעיון טוב.
לאיזו חתונה הוא מתכוון?

ולגבי מיניות: גם אני תהיתי אם יש לו חיי מין.
אני חושבת שכן, אחרת לא היתה בו התשוקה הזו לחיים.

AvivZ41

New member
תשובות

1. הכוונה לThe Doctor's Daughter בעונה 4. היא אמרה "שיבט לו את אם ילדיו" כי במציאות טננט ואותה שחקנית נשואים.
2. אני לא כלכך זוכר אבל אני מאמין שזה סתם הערת ביניים של טננט שהוא התחתן. כאילו כשהוא בלי מלווה, זה כמו חיי הרווקות של הדוקטור.

MonicaF

New member
איזה יופי, לא ידעתי

לא ידעתי שהשחקנית היא אשתו. מצאה חן בעיני כשחקנית וכרעיון.
ולגבי אותה הערה - חשבתי אולי בכל זאת התכוון לריבר אבל סדר הארועים מבחינת זמן לא מסתדר לי ודי מבלבל אותי. כנראה באמת הערה סתמית כמו השלט הרחוק של הטרדיס.

מוגלי7

New member
הוא התכוון לאליזבת I

אחרי הפרק עם שייקספיר בעונה 3, שבסופו המלכה אליזבת רוצה להרוג אותו והוא מבחינתו אפילו לא פגש אותה עדיין, הרבה מעריצים רצו לדעת מה הוא כבר עשה לה שעצבן אותה כל כך, אז RTD הכניס את השורה הזאת. יודעים שהוא מתכוון אליה כי הוא אמר לאוד שהוא התחתן עם Queen Bess (כינוי למלכה אליזבת I) ושהכינוי שלה הוא כבר לא "..." (הכוונה לכינוי 'מלכה הבתולה').

ailag

New member
טוב שלא כתבת

את השורה האחרונה בפורום א-מיניים, או שהיית מעליבה הרבה מאוד אנשים עם תשוקה בסדר גמור לחיים, אם כי נטיה מינית שונה משלך.

MonicaF

New member
באמת טוב שכך

כל יום לומדים משהו חדש. אני באמת לא מבינה בזה וזה מעניין אותי.

meilla

New member

לילדים אין יצרים מיניים ויש להם תשוקה לחיים יותר ממני וממך ביחד.

MonicaF

New member
רציתי להגיד שאת צודקת 100%

אבל לא מספיק חקרתי את הנושא ואין לי מושג לגבי ילדים שבבגרותם יגלו שהם א-מיניים.
נושא זה כפי שאמרתי מעניין אותי לאחרונה ויש לי מה להגיד, אבל חבל להיתפס אליו חזק בפורום זה.

meilla

New member
אממ

אוננות לא חייבת להיות קשורה לייצר מיני.

אבל בואו לא ניכנס לזה

זה פורום דוקטור הו ריבונו של עולם

אפשר להיכנס למה שבא לנו

אז מה אם זה נושא הפורום, אף אחד לא מגביל אותנו.
אז למה אוננות קשורה, אם לא למיניות?

*אז את לא חייבת לענות, רק אם בא לך להיכנס לזה

למעלה