הדוקטור ומיונותו

KiShKooSh

New member
אתם מקשות עלי לנהל דיון רציני

שכל מה שבא לי לכתוב זה

thats what she said.

סליחה :(

meilla

New member
אני לא מקשה שום דבר

את פתחת דיון פה על נטייה מינית שהרבה אנשים לא מכירים.

וכמובן שיש פה המון סטיגמות על זה שהם לא נהנים מהחיים, שהם לא אוהבים אוכל או חיי חברה.
כמובן שזה בולשיט כי יש הרבה סטרייטים מורמרים מהחיים שלהם שלא אוהבים אוכל ולא חיי חברה, והדברים בכלל לא קשורים אחד לשני.

למרות שהנטייה המינית הזאת די פשוטה. מישהו שאין לו חשק מיני זהו. זה הפאקינג ביג דיל.
אני לפעמיים לא מבינה למה כל כך קשה לאנשים להבין את זה.

KiShKooSh

New member
את לקחת את זה יותר מידי ברצינות

את העובדה שסיפרתי בדיחה.

בדיחת that's what she said נוטה להיות שוברת קרח.

אמ.. דעתי הפשוטה היא שא-מיניים הם כן אנשים מיניים שהם לא אוהבים את הפעולה של מין, או כמו שאמרת חשק מיני.

המיניות כקיום, ההתפתחות המינית של הגוף לדוגמא, היא כן חלק מהם
הם כן אנשים בעלי פאשן וכו'.

אני.. סיפרתי בדיחה

Sexy Darren

New member
אני לא רואה איך זה קורה עם בנות אדם, אבל

עם ריבר רומזים לזה דיי הרבה :)
והסרטון הזה דיי מסביר את עצמו, בכמה שהספקתי לראות בנתיים עם דוקטור 4 ורומנה, דיי ברור שהקשר שלהם הוא יותר מאפלטוני:
http://www.youtube.com/watch?v=WZktJG7-FqY

אבל שוב, שתהן לא בדיוק בנות אנוש, עד כמה שאני אוהבת את השיפ רוז\דוקטור, מוזר לי לחשוב עליו מנהל קשר כזה רציני עם מישהי שצעירה ממנו כל כך בהרבה ודיי תמימה.

KiShKooSh

New member
תקשיבי הסרטון הזה מעולה

כל כך הרבה שדברים ש"אסור בדוקטור" ו"לא מדברים עליהם" בדוקטור

Sexy Darren

New member
נכון?

ואני לא אופתע אם כשאני אראה את העונות של דוקטור 4 יצוצו עוד קטעים אלה, רומנה פשוט נהדרת

ailag

New member
-=-=-

כדאי להפריד בין התרבות ובין חשק/דחף, כי התרבות מעוגנת בקנון (היתה לו נכדה ב1963 אז זה נכון גם היום) והאופי שלו - כולל היחס למיניות - משתנה כל פעם שיש התחדשות. הדוקטור האחרון, למשל, עובר תהליך התבגרות מינית (ובהתחלה הוא נבוך מדברים כאלה) בעוד שלזה שלפניו זה לא אישיו.

דוקטורוז - בואי נגיד ככה, בפאנל עם דייויד ובילי לפני חצי שנה שאלו אותם מה הם חושבים שהדוקטור השני ורוז עושים בחייהם ביקום המקביל, והם אמרו משהו כמו, מה, יש ילדים בקהל..
אבל לא נראה לי שבטארדיס. האמת שגם הרומנטיקה שם היתה מיותרת, הקשר שלהם היה יכול להיות טוב באותה מידה גם בתור חברים טובים. אבל שיהיה..

ריבר היא לא שילוב אדון זמן ואדם, היא אדם פלוס אדון זמן. לכן זה אפשרי. זה כמו לקנות גלידה אמריקאית בטעם וניל ושוקולד לעומת לקנות גלידה אמריקאית בטעם וניל, עם פצפוצי שוקולד מעל. בשניהם יש את שני הטעמים, אבל באחד זה מעורבב ובשני זה תוספת.
לדונה הדנ"א השתנה, לריבר יש דנ"א משני הורים אנושיים שעוות על ידי הקרינה (או מה שזה לא היה) בטארדיס.

איך מתרבים - כנראה כמונו, אם כי יש ספר שטוען שהם גדלים על סוג של נולים. אבל המעריצים מתכחשים לזה. יש גם התייחסויות לדוקטור כילד קטן והנולים אמורים לייצר אנשים בוגרים אאל"ט.

הבריטים לא קרים כמו שנדמה אגב :) הם בהחלט יכולים לדבר דברים גסים ולהכניס את זה לסיפורים. אבל נחמד בסיפורים שיש חלקים חסרים לדון בהם במקום לקבל את כל התשובות לכל השאלות ואז אין מה לעשות חוץ מלשנן אותם, להגיד "יופי" וללכת הביתה.

KiShKooSh

New member
תודה על התשובה :)

אני מסכימה על נושא הדיון, ובגלל זה רציתי לפתוח אותו.

הוא משעשע ולא תהיה תשובה על זה.

והיפוטתית זה אפשרי שהנכדה של הדוקטור היא בעצם הבת של השיבוט

תשובה משעשעת אין לי,

אבל לדוקטור בהחלט יש מיניות, יש לו גם סקס-אפיל סקסי מאוד

הכשר של סוזן

טוב בתור התחלה הנכדה של הדוקטור היא מזמן אחר ומקום אחר בגלל שהיא הנכדה של האחר שזה למעשה התחדשות של אדון זמן אחר שהוא למעשה הדוקטור.

KiShKooSh

New member
אפשר בבקשה את הסיפור של "האחר"?

הבנתי התחלות נגיעות ,
אבל אף פעם לא הסבירו לי את הסיפור כולו,
מישהו יכול להסביר לי בבקשה?

האחר

האחר הוא אחד ממקימים של אבולצית אדוני הזמן יחד עם אומגה ורסלון.

ואחרי שהוא גמר את התחשויות שלו הוא התחדש לאדון זמן חדש(הדוקטור )

וזה מידע שיש מהסדרה הישנה אני מניחה

אני רואה קצת קטעים מישנה ביוטיוב, ותוהה לעצמי אם שווה לראות ממש את הסדרה מההתחלה, ותוהה גם האם זה לא יהיה מייגע.

ailag

New member
למיטב ידיעתי התאוריה הזאת לא הוכחה

(אבל לא ראיתי את הפרקים)

זה גם סותר את זה שהדוקטור הלך ל TIME LORD ACADEMY אם הוא ממקימי הTIME LORD SOCIETY..

timetraveler900

New member
אנחנו בעמוד הפורומים :)

מצטערת שזה בוורד, אני נוראית בקטעים האלה...

KiShKooSh

New member
בלע. יש לי מק..

מישהו יכול להעביר את זה לפורמט תמונה?

לא ברור לי איך הם מתרבים,

אבל כן ברור שהדוקטור הוא יצור מיני. הפלירטוטים שלו ושל ריבר, הרמיזות על ההשתעשעויות שלו עם המלכה אליזבת'.
תראו, אם הוא היה יצור לא מיני, הוא לא יכול היה להעריך נשיקות. זה לא היה מזיז לו ולא היה נעים לו. אבל הוא אמר במפורש לרורי אחרי שאיימי נישקה אותו שהיא מנשקת טוב, וגם לריבר הוא אמר אותו דבר. חוצמזה אם הוא יכול להעריך אוכל, נופים וקשרים חברתיים כמו כל אדם רגיל, אין סיבה שהאספקט המיני לא יהיה קיים

timetraveler900

New member
כמו שכבר אמרו פה, יש אנשים א-מיניים

בן אדם שמעריך אוכל וקשרים חברתיים ממש לא אומר שבהכרח הוא יהנה ממגע מיני.

וברוכה הבאה :) קראי בבקשה את מדיניות הספוילרים (ההודעה הראשית של הפורום) על מנת שלא יקרה שלך או לאנשים תיהרס להם חווית הצפייה

למעלה