למה לא? עדיף על כלום.. אני ואת נפגשנו פעם אחת כולה.. יש על מה לדבר..
P PureSHIT New member 19/5/13 #21 ו... קבלו ביטול שחר לא יכולה, דלית לא יכולה, שרון לא יכול ויש סיכוי שגם אני לא יכול. היה נחמד לנסות! maybe next time.
ו... קבלו ביטול שחר לא יכולה, דלית לא יכולה, שרון לא יכול ויש סיכוי שגם אני לא יכול. היה נחמד לנסות! maybe next time.
P PureSHIT New member 20/5/13 #28 עזבו שטויות איך שאני רואה את זה לא יהיה מפגש השבוע או בחודש הקרוב בכלל. המפגש הבא יהיה בחופש הגדול מתישהו, ביחד עם עוד מליינתלפים בני 10 שיתרוצצו ביננו בעזריאלי/סנטר/כלמקוםאחרבתלאביב. אין למה לתכנן חודש וחצי מראש, עד אז נחכה בשקט סתמו.
עזבו שטויות איך שאני רואה את זה לא יהיה מפגש השבוע או בחודש הקרוב בכלל. המפגש הבא יהיה בחופש הגדול מתישהו, ביחד עם עוד מליינתלפים בני 10 שיתרוצצו ביננו בעזריאלי/סנטר/כלמקוםאחרבתלאביב. אין למה לתכנן חודש וחצי מראש, עד אז נחכה בשקט סתמו.
L LPMCR New member 29/5/13 #34 זה לא עצוב אל תחשבו שאנחנו נהנים מהתקופה הזו.. היא קשה מאוד. אחריה תהיה רגיעה ואז יהיה אפשר להפגש בכיף ובלי לחץ
זה לא עצוב אל תחשבו שאנחנו נהנים מהתקופה הזו.. היא קשה מאוד. אחריה תהיה רגיעה ואז יהיה אפשר להפגש בכיף ובלי לחץ
L Lqpark New member 20/5/13 #29 באמצע המרתון של הפסיכומטרי זה באמת לא לעניין. זאת תקופת מבחנים קשה לכולנו מאור...