פינת האוסף שלי

denush

New member
Too Yacht to Handle - פשוט הורססס

אני חולה על הצבע הזההההה

Bonushkie

New member
עד כמה TOO YACHT TO HANDLE זוהר?

כי אני ראיתי אותו בחנות כמה פעמים ובבקבוק זה נראה ירוק בית חולים וממש לא זוהר. כנ"ל For Audrey, יפה בתמונות אבל הבקבוק שלי פשוט צבע מגעיל. אולי הבקבוקים שהביאו לארץ דפוקים ואני צריכה להביא אותו מחו"ל.

באטגירל

New member
תלוי איך את מגדירה "זוהר"

הוא לא ירוק בי"ח, זה בטוח, הוא מין טורקיז מנטה יפה, עם צבע חזק, ועם נוכחות. אני כן יכולה לומר בוודאות שבבקבוק הוא נראה פחות טוב מאשר על הציפורן, אבל על הציפורן.. פשוט תענוג לעיניים :)

Bonushkie

New member
הכוונה בוהק וחזק כזה

בעיקרון הקולקציה הזאת היא קולקציית ניאון, אבל התכוונתי שיש לו צבע חזק ויפה. אם בבקבוק הוא לא נראה אותו דבר כמו על הציפורן נראה לי שאני אנסה אותו מתישהו, בבקבוק הצבע לא יפה במיוחד.

באטגירל

New member
אם ככה

אז כן, יש לו צבע חזק ניאוני ומרשים, והוא הרבה יותר יפה על הציפורן!

Bonushkie

New member
אני צריכה לראות אם יש אותו בנתניה

כי שם הם עולים 25 שקל ובשאר הארץ זה 35-45. או שאני פשוט אחכה שאבא שלי יסע שוב לחו"ל. הצבע שלו בסווצ'ים באינטרנט מאוד מרשים וזה גוון שאני מחפשת הרבה זמן אבל הצבע שלו בבקבוק גרם לי לא לקנות אותו.

באטגירל

New member
כל מיני חברות

מימין לשמאל:
Essie - 304 - Jazz
מייבלין ניו יורק - 56 - Coral rose
לוריאל פריז - "לק קלור ריש עם טכנולוגיית ג'ל" - שקוף
LaSera milano - 01 - שקוף

באטגירל

New member
לקים מיוחדים

בסיסים\מייבשים\טופים וכו'

מימין לשמאל:
מייבש לק של Pro Beauty - מזעזע.
טופ מט של שיק - נחמד
מדלל לק של שיק
מחזק ציפורניים של קרליין - נחמד, אני משתמשת בו תמיד כשכבת בסיס, ובסה"כ הוא עמיד ונוח לשימוש
מייבש לק מהיר של קרליין - אכן מייבש את הלק מהר. הבעיה היא שנסיגה מופיעה אחרי כמה שעות או יום-יומיים לאחר המריחה, והלק נהיה "פלסטיקי" (קצת קשה לתאר את התחושה..) ועשוי להתקלף אפילו בחתיכה אחת. אני פחות משתמשת בו וכרגע מחפשת טופ אחר...

באטגירל

New member
הסרת לק

כדי להסיר לק אני משתמשת באציטון רגיל ופשוט. אמנם זה מייבש את הציפורן ולא מאוד בריא, אבל זה הכי נוח לטעמי, מוריד את הלק ביעילות ומתאדה מהר (שזה גם לטוב וגם לרע).
בנוסף יש לי צמר גפן - רגיל או בפדים עגולים שיותר נוחים לי, ומקלונים להסרת איפור עם צמר גפן מחודד בקצה אחד ושטוח בקצה השני, ומקלוני אוזניים רגילים.

מגבונים להסרת לק - נוחים כשהלק במצב קטסטרופלי ואני חייבת לצאת מהבית. משתדלת להימנע מהשימוש בהם בגלל הריח החריף והדוחה.

denush

New member
אני גם מורידה עם אציטון....

אני יודעת שזה לא בריא..... אבל זה הכי נוח!!!!!!

באטגירל

New member
מכחולים ועוד

15 מכחולים שונים שקניתי באיביי, dotting tool חביב וכמובן קיסמים שמשמשים למטרות רבות.

באטגירל

New member
משייפים, פצירות...

ערכת פצירות ישנה, מברשת, משייף ציפורניים ארוך 7 שלבים ומשייף אחר של 3 שלבים.

באטגירל

New member
מדבקות וחותמת

מדבקות של Rage Faces או Memes - מעין פרצופים שמופיעים בקומיקס באינטרנט. נקנה ע"י חברה ב-Etsy כמתנה ליום הולדתי.
עוד שלוש חבילות של מדבקות של שפמים ודומיהם, פחות הסגנון שאני מתחברת אליו.
שתי דסקיות, חותמת ומגרד (ככה קוראים לזה?) מעפנים מחנות בת"א.

באטגירל

New member
פימו וחרוזי קוויאר

50 גלילי פימו מעוצבים כפירות שונים, מאיביי. חבילת בקבוקונים של חרוזי קוויאר, גם כן מאיביי.
ספוגי מייק-אפ פשוטים לעיצובים שונים.

באטגירל

New member
טיפוח

קרם ידיים בריח ורדים משגע מבולגריה.
שמן לקיוטיקלס של OPI מהגלוסיבוקס.

באטגירל

New member
איך שכחתי! גולדן רוז

ערכת פרנץ' מניקור של גולדן רוז, שקניתי כשהייתי בבולגריה.
הלקים נחמדים והערכה ידידותית.

למעלה