התפקדות חודש מרץ 2013 / אדר תשע"ג

EdisonGirl

New member
התפקדות חודש מרץ 2013 / אדר תשע"ג

עוד חודש משמעותי מחיינו עבר, בעשיית משהו או בעשיית כלום...
ו..זה הזמן החודש
אז לט'ס ביגין:

הכינוי בילדות:
הגיל שאתם מצפים לו (ולמה?):
המיקום הגיאוגרפי שלכם בעוד שנה מהיום:
העיסוק שלכם בעוד שנה מהיום:
תרופת סבתא שאתם משתמשים בה:

ולשאלה שלנו החודש |תופים|

באיזו סביבה בחיים שלכם אתם מרגישים הכי חופשי להיות מי שאתם מאמינים שאתם? איפה אתם מרגישים הכי בנוח לבטא את עצמכם ללא מעצורים? איך זה מתבטא?

zombiex

New member
מתפקד

הכינוי בילדות: לא היה
הגיל שאתם מצפים לו (ולמה?): רוצה להישאר בגיל הנוכחי, נראה לי הגיל הכי כיפי
המיקום הגיאוגרפי שלכם בעוד שנה מהיום: חיפה
העיסוק שלכם בעוד שנה מהיום: סטודנט

תרופת סבתא שאתם משתמשים בה: תה עם דבש ולימון נגד כאב גרון

באיזו סביבה בחיים שלכם אתם מרגישים הכי חופשי להיות מי שאתם מאמינים שאתם? איפה אתם מרגישים הכי בנוח לבטא את עצמכם ללא מעצורים? איך זה מתבטא?
עם אחותי ועם החברים הקרובים

butterfly54

New member
מתפקדת

הכינוי בילדות: בובי
הגיל שאתם מצפים לו (ולמה?): אני מהאלה שהיו חוזרים אחורה. גיל 16
המיקום הגיאוגרפי שלכם בעוד שנה מהיום: תל אביב (כאיל דא)
העיסוק שלכם בעוד שנה מהיום: מנהלת פיננסית
תרופת סבתא שאתם משתמשים בה: מיץ לימון ויורגט בתור מסכמה לפנים. לימון מוסיף המון

tamaguchi girl

New member
מתפקדת

הכינוי בילדות: רויתוש
הגיל שאתם מצפים לו (ולמה?): 23, תמיד נשמע לי כמו אחלה גיל

המיקום הגיאוגרפי שלכם בעוד שנה מהיום: חולון
העיסוק שלכם בעוד שנה מהיום: סטודנטית
תרופת סבתא שאתם משתמשים בה: לשתות המון תה כשאני חולה

באיזו סביבה בחיים שלכם אתם מרגישים הכי חופשי להיות מי שאתם מאמינים שאתם? איפה אתם מרגישים הכי בנוח לבטא את עצמכם ללא מעצורים? איך זה מתבטא? בחברת המשפחה וחברים קרובים

הכינוי בילדות: תלוי אצל מי- החברה הטובה קראה לי "שקיה", אצל אחי זה היה ונשאר "קדי" (ומאז אומץ על ידי שאר המשפחה), לאבא היו יציאות של "ג'וקה" וכאלה ואצל סבא זה היה "קוקידה".
הגיל שאתם מצפים לו (ולמה?): לא מחכה למשהו מיוחד, נהנית ממה שעכשיו (עם נטייה להסתכל בנוסטלגיה אחורה ולהיאנח מאושר).
המיקום הגיאוגרפי שלכם בעוד שנה מהיום: מקווה שיישאר באותו המקום.
העיסוק שלכם בעוד שנה מהיום: חצי משרה במקום הנוכחי ולימודים...
תרופת סבתא שאתם משתמשים בה: זה תרופת אבא
שנים הייתי שותה חלב חם עם דבש כשהיה כואב לי הגרון, והייתי מתעקשת שאבא יכין לי, כי רק הוא יודע איך.

באיזו סביבה בחיים שלכם אתם מרגישים הכי חופשי להיות מי שאתם מאמינים שאתם? איפה אתם מרגישים הכי בנוח לבטא את עצמכם ללא מעצורים? איך זה מתבטא? בקרב חברות מאוד ספציפיות והמשפחה הקרובה, ולאחרונה גם עם הנעורים מהקיבוץ, שזה מוזר כי הם קטנים ממני ממש

raptor89

New member
קצרצר משהו...

הכינוי בילדות: לא תגלו.
הגיל שאתם מצפים לו (ולמה?): לא מצפה, מה שיבוא, יבוא.
המיקום הגיאוגרפי שלכם בעוד שנה מהיום: 1.3.14, יום שבת, בטח פה בירושלים מכין איזה תרגיל במשהו כזה או אחר...
העיסוק שלכם בעוד שנה מהיום: סטודנט שנה ב'.
תרופת סבתא שאתם משתמשים בה: זמן. אני שונא כדורים, תרופות וסירופים אחרים למיניהם. לדעתי הגוף יכול להתמודד עם הכל וצריך לתת לו את האפשרות לעשות את זה.

ולשאלה שלנו החודש

איפה שאני עכשיו, בבית עם החברה

במה זה מתבטא? היא טוענת שאני הרבה יותר ילדותי, אז מי אני שאשפוט

חודש טוב, ושיגיע כבר פסח...
בא לי כבר חופש.

מתפקדת!

הכינוי בילדות: לא זכור לי כינוי מיוחד שהוא לא איזה עיוות של השם שלי או שהוא שייך לילדות בלבד. דווקא בגיל יותר מבוגר היה לי את הכינוי "מילקי" שניתן לי ע"י חברה בגלל שהיא אהבה מילקיוזה גם מתחבר לה לשם שלי, לפחות להתחלה. זה נדבק גם אצל אחרי אבל כיום כמעט אין זכר לזה (אני לא בדיוק בקשר עם אותה חברת עבר) מלבד חברה אחת שעדיין מכנה אותי מילק (קיצרה לי י' חחח).
הגיל שאתם מצפים לו (ולמה?): אין כזה. מה שיבוא, מקווה שיהיה טוב וזה יספיק לי.
המיקום הגיאוגרפי שלכם בעוד שנה מהיום: אותו מקום, אי שם בגליל המערבי.
העיסוק שלכם בעוד שנה מהיום: סטודנטית שנה ג' במקום עבודה שקר כלשהו עם שכר מינימום שמסתדר לה עם הלימודים.
תרופת סבתא שאתם משתמשים בה: לא בדיוק משתמשת בתרופות. גג מגרגרת מים חמים/ פושרים עם מלח או סודה לשתיה כשיש דלקות גרון. (היה לי רופא משפחה שגם היה שולח אותי לעשות את זה במקום לבלוע כדורים!)

לצערי הרב, פשוט אין סביבה כזו.
אני אחת שמתקשה למצוא נוחות בקרב מה ובעיקר מי שסובב אותי.
לוקח לי זמן להפתח...
במקום הכי קרוב לזה הוא כל מה שקשור בתאטרון. כשאני משחקת, כדי להיות סבירה פלוס אני חייבת להשיל מעלי אי אילו מחסומים אז זה קורה עם הזמן...

הכינוי בילדות: ברני (מענבר)
הגיל שאתם מצפים לו (ולמה?): 26, מסיימת תואר, ואפילו 2.
המיקום הגיאוגרפי שלכם בעוד שנה מהיום: רמת גן
העיסוק שלכם בעוד שנה מהיום: סטודנטית ממורמרת
תרופת סבתא שאתם משתמשים בה: שמן לבנדר על פצעים וחתכים

בבית, עם המשפחה.
אני השתלטנית בבית, אני יכולה לומר מה שאני חושבת על כולם ולכולם, למשל אם האוכל של אמא שלי לא טעים, אני מיד מעירה לה בעוד שהרבה שותקים, או שאבא שלי הולך להדליק סיגרה אני מיד שולחת לו משפט לא נעים בסגנון "שתצית את הסיגריה, תחשוב על השנים שלא תיהיה פה ואולי גם תפספס להכיר איזה נכד או שניים כי אתה תיהיה קבור עמוק באדמה" מול כל המשפחה המשתתקת, או שמגישים אוכל בשרי ושמים אותו לידי אני לא מהססת לומר "תעיפו את החיות המתות ממני" כמובן שזה מוציא את תאבון לכולם. אלו משפטים חודרניים שבהחלט יכולים לערער הרבה אנשים שלא הייתי מסוגלת לומר בשום סוג של חברותא אחרת.
הרבה פעמים אני מביעה את הדעות הפוליטיות החריפות שלי, שנאה שלי למגזרים מסויימים במדינה וגם המון ביקורת על המדינה שאנשים אחרים היו סולדים מלשמוע אותה ובסופו של דבר סולדים ממני.
אבל במשפחה שלי מכירים אותי שאני כזאת, וזה כל היופי שאני ב-א-מ-ת יכולה לומר את כ-ל מה שאני חושבת גם אם הוא לא נעים לשמיעה אבל הוא אמת לאמיתה בעיני וגם אם זה נאמר בצורה מאוד פוגענית, רק ככה לפעמים אנשים מבינים.

h a j b i

New member
בסדר

הכינוי בילדות:היו כל מיני, זכור לי במיוחד "יוביק"

הגיל שאתם מצפים לו (ולמה?): מוכן להישאר בנוכחי לתמיד

המיקום הגיאוגרפי שלכם בעוד שנה מהיום: נראה שת"א הבירה
העיסוק שלכם בעוד שנה מהיום: אותו דבר בערך
תרופת סבתא שאתם משתמשים בה: אין כזו

באיזו סביבה בחיים שלכם אתם מרגישים הכי חופשי להיות מי שאתם מאמינים שאתם? איפה אתם מרגישים הכי בנוח לבטא את עצמכם ללא מעצורים? איך זה מתבטא? באמת הכי בנוח? בבית לבד

נוכחת

הכינוי בילדות: -
הגיל שאתם מצפים לו (ולמה?): אני לא ממהרת לשום מקום, אבל אפשר לומר שאני סקרנית לגבי גיל 30-35 בערך. למה? כי אני מאמינה שעד אז אני אקצור את פירות ההשקעה והעמל שלי כיום ושהרבה דברים ייראו אחרת.
המיקום הגיאוגרפי שלכם בעוד שנה מהיום: בעוד שנה? באותו המקום, סביר להניח.
העיסוק שלכם בעוד שנה מהיום: ברמה המקצועית - כנ"ל, לא מזמן התקבלתי לעבודה חדשה ואני מרוצה ממנה. ברמה העיסוקית האישית - גם כנ"ל, מקווה להמשיך עם מה שהתחלתי.
תרופת סבתא שאתם משתמשים בה: לא מכירה במונח הזה. אני לא משתמשת ב"תרופות סבתא", אני משתמשת בדברים מבוססים מדעית. אם מישהו אי פעם שמע עליהם מסבתא שלו, אתם מוזמנים לכנות אותם כך.

אני כנראה לא הכי מקורית - אני מרגישה הכי בנוח בדירה שלי ו/או עם הבנזוג.

ldgirl

New member
אנסה...

הכינוי בילדות:
לילוש

אין גיל שאני מצפה לו... בדיוק להפך... אם הייתי יכולה הייתי חוזרת לתקופת התיכון...

עדיין באותה עיר... אולי בדירה משלי מי יודע...

סטודנטית ענייה

אין, זה בדר"כ לא באמת עוזר...

חוץ מעם המשפחה הקרובה... כשאני עם חברים למשל או בדייט וכו', רק שתיית אלכוהול תגרום לי להיות פתוחה יותר, חסרת מעצורים ובגדול הרבה יותר כיפית... אני לעולם לא אשתכר עד אובדן חושים אבל קצת שכרות עושה לי טוב ואני אוהבת את עצמי יותר כשאני שיכורה... קצת עצוב אבל אמיתי...

EdisonGirl

New member

הכינוי בילדות: חתולה (לא באספקט המיני, אלא כמילה נרדפת ל"מוזרה" בהקשר חיובי)
הגיל שאתם מצפים לו (ולמה?): גיל כרונולוגי לא משחק אצלי תפקיד.. מבחינה מנטלית מתגעגעת ל"אני" מגיל 15
המיקום הגיאוגרפי שלכם בעוד שנה מהיום: ככל הנראה עדיין ת"א
העיסוק שלכם בעוד שנה מהיום: עדיין סטודנטית
תרופת סבתא שאתם משתמשים בה: מנטה

מרגישה הכי "אני" בסביבת הלימודים. שם אני מרגישה חופשיה לבטא את הטירוף כי שם מוכנים לקבל אותו ואפילו מעודדים אותו. כיף להיות סטודנט.

פארלין

New member
מתפקדת

הכינוי בילדות:
נגזרות שונות של שמי...
הגיל העכשווי די טוב לי
אממ.. בבית/ באיזה בילוי נחמד לסגירת הסופ"ש...
סטודנטית שנה ג'.
תה,מקלחת חמה ושינה :), ופעם במקרה קיצוני,ששום תרופה לא עזרה לי..מקרה שנמשך זמן רב מידי ניסיתי דבש עם בצל או משהו בסגנון...אני יודעת נשמע נורא! את האמת? לא כזה...
אה ולא,זה לא עזר.

אממ... עם החברים הקרובים

N o R i K o

New member

הכינוי בילדות: כל עיוות שקיים לשם נוי, החל מנויל'ה וכלה ב-נוזוזית

הגיל שאתם מצפים לו (ולמה?): 22, שזה בעוד חצי שנה ויום, כי חודש אחר כך מתחילים הלימודים.
המיקום הגיאוגרפי שלכם בעוד שנה מהיום: בע"ה, ירושלים.
העיסוק שלכם בעוד שנה מהיום: סטודנטית שנה א', בדיוק אחרי תקופת המבחנים הראשונה...
תרופת סבתא שאתם משתמשים בה: בכל פעם שאני מצטננת אני שותה 358908 טון מיץ תפוזים. ויטמין C הוא התרופה הכי טובה!
באיזו סביבה בחיים שלכם אתם מרגישים הכי חופשי להיות מי שאתם מאמינים שאתם? איפה אתם מרגישים הכי בנוח לבטא את עצמכם ללא מעצורים? איך זה מתבטא? ליד חברות שלי. זה אומר שאני מרשה לעצמי להתנהג כמו מפגרת, לומר שטויות, להוציא את כל מה שאני חושבת... לא שאני בדרך כלל אדם מופנם במיוחד, אבל ליד חברים שלי אני פשוט זוועה

גילושיט

New member
גם אני

הכינוי בילדות: גולגול.
הגיל שאתם מצפים לו (ולמה?): 27 כזה. מתה לדעת מה יהיה איתי.. איפה אני אהיה וכו'.
המיקום הגיאוגרפי שלכם בעוד שנה מהיום: מרכז ללא ספק.
העיסוק שלכם בעוד שנה מהיום: אלוהים גדול...
תרופת סבתא שאתם משתמשים בה: לימון לבחילות או כאבי בטן.

היה לי ידיד כזה.. גדלנו יחד והיינו שרים אחד לשני "כי רק איתך אני מרשה לעצמי להיות מה שבא לי.." (ושנינו לא חובבי מזרחית) אבל אנחנו כבר לא בקשר מכל מיני סיבות ונסיבות של החיים.

spaysi8

New member
החלק האהוב עלי בחודש

הכינוי בילדות:
אורוש

אין לי גיל ספציפי, אבל אני רוצה להיות אחרי תואר (ברמה של עבודה אמיתית ולא סטאג'),
ונשואה, וגרה בדירה מקסימה כזאת שעיצבתי בעצמי (טוב, אולי בעלי יעזור).
גם ילדים אני רוצה אבל האמת היא שקודם בא לי פשוט לגור עם בעלי ולהרגיש בטוחה במקצוע שלי ובפרנסה שלי.

מקווה שחיפה/ירושלים/ת"א/אריאל,
בעצם,
לא יודעת אם מקווה, אני די בחוסר וודאות בחודש האחרון.

תואר, או חו"ל, או עבודה.. לא יודעת :(

אני משתמשת בהרבה-
בין אם מרק עוף, תה עם דבש ולימון,
או עשבים מגעילים ומיץ חמוציות,
אני מנסה להמנע מלקחת כדורים (בגמילה מכדורים לכאבי ראש),
כי במילא אני לוקחת כבר כדורים כרוניים..

עם חברים שלי, ועם המשפחה,
אני מהאנשים האלו שיש להם כמעט ורק חברים קרובים,
כלומר- אין לי את הקטע הזה של "חברים לבילויים", אני מקיפה את עצמי באנשים שאני סומכת עליהם במאה אחוז, וככה אני יכולה להיות עצמי.
בכללי אני לא בנאדם עם מעצורים אבל לפעמים במקום חדש אני יכולה להתפס כקרה/ביישנית, ואני הכי לא.

yas12345

New member
עונה

הכינוי בילדות: מינקי, (סיפור ארוך)
הגיל שאתם מצפים לו (ולמה?): אין גיל כזה. זורמים עם החיים. פעם חשבתי שעשרים זה מגניב אחרי כבר פחות...
המיקום הגיאוגרפי שלכם בעוד שנה מהיום: כנראה שבבית אצל ההורים (שנה חופש לחסוך כסף לטיול הגדול)
העיסוק שלכם בעוד שנה מהיום: מה שיקבלו מישהי בלי תואר ועם כסף סביר עד טוב ושימצא את הקישורים שלי ובלה בלה...
תרופת סבתא שאתם משתמשים בה: תה עם דבש... חח לא יודעת.. אני ממהרת לגשת לארון התרופות הקונבנציונלי

באיזו סביבה בחיים שלכם אתם מרגישים הכי חופשי להיות מי שאתם מאמינים שאתם? איפה אתם מרגישים הכי בנוח לבטא את עצמכם ללא מעצורים? איך זה מתבטא? במשפחה ''המאמצת'' שלי.... זה מתבטא שאנימדברת שם על הכל מהכל.. ולא צריכה שם מסכות (חוץ מאחת)

TDKR

New member
מתפקד ומקפיץ. על לא דבר.

הכינוי בילדות: אייס.
הגיל שאתם מצפים לו (ולמה?): 25, כי אז זה אומר שראיתי כבר את סטאר טרק 2, איירון מן 3 ואיש הפלדה בקולנוע. אכן, ציפיות בשמיים.
המיקום הגיאוגרפי שלכם בעוד שנה מהיום: קרוב לוודאי שעדיין במרכז.
העיסוק שלכם בעוד שנה מהיום: עבודה גנרית, בתקווה שגם לימודים.
תרופת סבתא שאתם משתמשים בה: לימון לכאב גרון.

כמו כולם, באינטרנט.

sweet babit

New member
מתפקדת

הכינוי בילדות: נושי , בוש, נוש
המיקום הגיאוגרפי שלכם בעוד שנה מהיום: באר שבע
העיסוק שלכם בעוד שנה מהיום: סטודנטית
תרופת סבתא שאתם משתמשים בה: אין

לא יודעת חח אני חושבת שבאופן כללי יש לי בעיה קצת להשתחרר ולבטא את עצמי ללא מעצורים

למעלה