התפקדות חודש מרץ 2013 / אדר תשע"ג

Light18m

New member
עדיין פה

כינוי:
אורצ'וק
מקצוע:
מסתמן שמורה
תרופת סבתא:
מרק עוף

שאלת החודש:

בטיול עם חברים מהאוניברסיטה. מתבטא בשילוב של בדיחות מתמטיקה וסקס.

מתפקדת

הכינוי בילדות: ברווזה
הגיל שאתם מצפים לו (ולמה?): מצפה לו?? השתגעת? :) מה אני בת 10 שרוצה להיות גדולה?? לא מצפה לשום גיל

המיקום הגיאוגרפי שלכם בעוד שנה מהיום: כנראה תל אביב בבית של הבנזוג....
העיסוק שלכם בעוד שנה מהיום: אותו הדבר
תרופת סבתא שאתם משתמשים בה: לבלוע שן שום שלמה כשיש כאב גרון...

ולשאלה שלנו החודש |תופים|

באיזו סביבה בחיים שלכם אתם מרגישים הכי חופשי להיות מי שאתם מאמינים שאתם? איפה אתם מרגישים הכי בנוח לבטא את עצמכם ללא מעצורים? איך זה מתבטא?
בחדר שלי ובכלל בבית... רק בבית אני מרשה לעצמי לרקוד בטירוף, לעשות שטויות ולהוציא לגמרי מהמשוואה את "מה שחושבים עליי" ופשוט להיות אני לגמרי , וגם כשאני מגיעה לקרבה גדולה עם בנזוג...

גליזה

New member
אפשר גם?

אני יודעת שאני לא עקבית בגלישה בפורומים, אבל בא לי...

הכינוי בילדות: גל גלצ
הגיל שאתם מצפים לו (ולמה?): 26, סתם מעניין אותי
המיקום הגיאוגרפי שלכם בעוד שנה מהיום: בדירה שכורה עם שותפים. אולי ברחובות, אולי בארץ אחרת
העיסוק שלכם בעוד שנה מהיום: עדיין מאמנת כושר (?)
תרופת סבתא שאתם משתמשים בה: מממ... אין לי. אני רק עוצרת מגרנות לפעמים עם קפה. זה עוזר. בעצם, עוד אחת - מלא פרופוליס ישר כשאני מתחילה לחלות, ואז אני בסדר.

ולשאלה שלנו החודש |תופים|

באיזו סביבה בחיים שלכם אתם מרגישים הכי חופשי להיות מי שאתם מאמינים שאתם? איפה אתם מרגישים הכי בנוח לבטא את עצמכם ללא מעצורים? איך זה מתבטא? שאלה מעולה. המממ, אני מרגישה הכי נוח עם החברים שהיו איתי בקורס מדריכי חד"כ. למרות ש... גם עם חברים קיימים שמכירים אותי כבר הרבה שנים. לידם אני מרשה לעצמי לומר שטויות מטומטמות, לרקוד בצורה הזוי וכו'.

Purple Mushroom

New member
מעניין,באיחור של חצי חודש, אבל עדיין אפשר!

הכינוי בילדות: 30 שנים, לך תזכור. אבל אולי כנראה אלוני.
הגיל שאתם מצפים לו: 67, פנסיה! עוד 30 שנים.
המיקום הגיאוגרפי שלי בעוד שנה מהיום: מקווה שמרכז תל אביב, אחרי עבודה קשה, סיכמתי את זה בשרביט סיכום שנת 2013 :) בתחילת השנה.
העיסוק שלי בעוד שנה מהיום: תמיד מפנטז על עבודה משרדית. (ולא בסקרים!).
תרופת סבתא שאני משתמש בה: לא עולה לי לראש כזאת האמת עכשיו.

באיזו סביבה מרגיש חופשי להיות מי שאני מאמין שאני: אולי בסביבה של מי שמכיר אותי, אולי בפלא. אולי אולי אולי. למי שמכיר אותי.
שאלה מאוד מעניינת

א.א.
=]

למעלה