ספיישל עד עצם - מחיר הקסם

ספיישל עד עצם - מחיר הקסם

אתמול שודר פרק הספיישל של עד עצם היום הזה - מחיר הקסם.....
במידה ומכיל ספוילרים - בבקשה לסמן

אין לדבר על הורדות

מקווה שיהיה פרק מעניין, פרק שיתן קצת תשובות ולא יוסיף שאלות.
צפייה מהנה

Macphista

New member
זה פרק מאחורי הקלעים

עם ספויילרים לפרקים הבאים. פרק ממש לא מתאים למי שלא אוהב מששים.

באמת? כי קראתי שהוא חוזר אחורה

לימים אחרי חזרת הקסם ל SB ומראה את זויות הראיה השונות שך הדמויות.
ראית אותו?

Macphista

New member
טוב, אין שם ספויילרים

מלבד הפרומו לפרק הבא שיש בסיום הפרק (יש ביוטיוב) אין בפרק עצמו ספויילרים.
זה פרק שאדם הורוביץ ואדי קיציס יושבים ומדברים קצת על מה שעבר על הדמויות בעונה הזאת (גם קצת בקודמת). הפרק בנוי מסצנות שונות מהעונה הזו (וגם קצת מהקודמת) וקריין שמקשקש.
ממש לא מעניין.

לעומת זאת, הפרומו לפרקים הבאים הוא OMG. לא ברור למה עשו פרומו לכמה פרקים ביחד, ראיתי את זה וחשבתי שזה מעייף.

Macphista

New member
+

אותי זה עצבן כי הפרק הוגדר כמבט לאחור ומבט קדימה. המבט קדימה היה רק פרומו של דקה אחת בסיום הפרק. שעמום.

Macphista

New member
ראיתי גם ראיתי (ספויילר+משש)

עוד לפני שפתחתי רבע עין הבוקר האייפון כבר צעק "קישור לפרומו חדש בטוויטר!" וראיתי מיידית.

אני לא חושבת שהקטע של רג'ינה יהיה בפרק הקרוב, אלא בפרק הבא. הם ממש עשו סלט עם הפרומו הזה.
בכל מקרה- איך שאני מבינה את הדברים-
בפרק הבא נכיר את לייסי ואת סיפור הרקע של בל-רמפל-רובין הוד. והסצנה של היומולדת של הנרי- נראה לי שהוא יכבה את הנרות על העוגה והמשאלה תהיה שרג'ינה תהיה איתו ואז היא תופיע בחנות של גולד.
ורק פרק אח"כ נראה עוד סיפור רקע של רג'ינה וסנואו בזמן שתמרה וגרג יחברו להוק, יתפסו את רג'ינה וינסו להוציא ממנה את הקסם/להרוג אותה/לקבל מידע על אבא של גרג/אוון.
נראה לי שצ'רמינג ואמה ינסו לעזור לה כי רואים אותם מחפשים משהו במשרד שלה עם אקדחים שלופים.
ואיך מכל הבלגן הזה הם יגיעו לסצנות הספינה שהוצגו בתמונות הסט מהפרק האחרון... ג'יזס... בלגן.

Shiri from the block

Active member
לדעתי זה כן יהיה בפרק הבא
מש"ש רשום פרומו #2 ללייסי...

אבל מסכימה איתך פחות או יותר על רוח הדברים-
תמרה גרג והוק יקחו את רג'ינה ויענו אותה, ובהחלט נראה שאמה ודיוויד מחפשים אותה במשרד שלה ורוצים לעזור...
נראה שהולך להיות פרק עמוס!!!
גם בל, גם רובין הוד, גם מתעללים ברג'ינוש שלי, גם יומולדת להנרי.. ואו!

Macphista

New member
גם הפרומו הקודם היה כתוב לייסי

וזה היה למחיר הקסם, לייסי, ושאר הפרקים.
בתחילת הפרומו כתוב שזה לשלושת הפרקים הבאים.

Macphista

New member
כן, אבל...

זה לפחות יהיה שבוע שנראה קצת סניק פיקס (את הראשון כבר ראית?) ונקבל קצת טיזרים מהתסריט ו... משהו!
בניגוד לשממה שהייתה בחודש האחרון.

Shiri from the block

Active member
בטח שראיתי את הסניק פיק הראשון! אבל לא מגלים שם יותר מידי...
כן אני לא מבינה מה הקטע שלהם. תמיד הם עושים את זה- כשיוצאים לפגרה.. אז במקום לתת לנו משהו להתעסק בו במשך שלושה שבועות-חודש, הם מחכים עד לשבוע האחרון ורק אז מפרסמים הכל! מתסכל! חח
בטח בחמישה ימים הבאים יצאו כל הטיזרים ושאר הסניק-פיקים......

Macphista

New member
מגלים שם מלא! (משש)

אנחנו מגלים שרג'ינה שתלה זכרונות כוזבים בראש של בל ועכשיו היא שתיינית. אנחנו יודעים שג'רמינג יעזור לגולד איתה. ביחד עם התמונות והפרומו אנחנו יודעים על סצנה בתוך הפאב, סצנה מחוץ לפאב, סצנה בבית של רמפל שרובין הוד יורה בו, בטח נגלה שהסיבה שרמפל רצה בכלל את בל מלכתחילה היה בגלל היכרות מוקדמת שלה עם רובין הוד- שחררה אותו, יודעים על סצנת יומולדת.
תכלס- כל הפרק כבר ידוע מראש.

shirush3

New member
אבל זהו לא יהיו יותר פגרות עד הסוף

לא?

חיכינו עד עכשיו...

Shiri from the block

Active member
נכון.. אין יותר פגרות! אבל הסדרה מסתיימת עוד חודש ככה ש... חח... זה שוב יהיה סוג של פגרה!

למעלה