וואנס 302

וואנס 302

פרומו לפרק: (לא ראיתי כי עדיין לא ראיתי את הראשון)

http://www.youtube.com/watch?v=FafgToI2YC4

לסמן ספויילרים בבקשה

לא לדבר על הורדות לא חוקיות

לחפור זה תמיד נהדר

צפייה נעימה

וייאיי עוד 3 ימים וונדרלנד

וואו. פשוט
.
אהבתי מאוד.
דבר ראשון, אהבתי את הבאק סטורי שממשיך מהרגע שצ'רמינג הציע לנישואין לסנו. איך שהגמדים מגנים על סנו וחושבים שצ'ארמינג הוא שם בשביל הכסף. היה נחמד לראות שצ'ארמינג החליט לעבוד על סנו ולהראות לה שיש לה את היכולת לנצח את רג'ינה.
דבר שני, גאד אני שונאת את פיטר פן... השחקן מעולה אבל, הדמות.... בא לי לזרוק נעליים על הטיוי כל פעם שהוא מופיע....
המשחקים שלו משגעים אותי.
דבר שלישי, הסצינה בין סנו לאמה..
העיניים התמלאו לי בדמעות...

דבר רביעי, כמה צפוי היה שרג'ינה תשמש בקסם בשביל להשיג את מה שהיא רוצה... גם בפריטייל לנד וגם בנוורלנד... יום אחד היא תבין שלא הכל נפתר ע"י קסם....

דבר חמישי, סצינה חמודה בין רמבל... אני אישית לא מעריצה הכי גדולה של הזוג אבל מעריצה של בל ורמפל כל אחד בנפרד ומסיבות שונות...
הקטע הזה שהבובה חוזרת כל הזמן...

דבר אחרון, הסצינה האחרונה של צ'ארמינג. לא רוצה שהוא יסבול....

Shiri from the block

Active member
הלוואי ויקרה לצ'רמינג משהו! אין לי כוח עליו... הוא וסנואו כל כך משעממיםםם שאולי הפצע הזה יצליח להכניס קצת עניין למערכת יחסים המשעממת שלהם.

וכן הסצנה שהבובה חוזרת כל הזמן היה חופר

לא אני לא רוצה שיקרה לו משהו. הוא סנו אמה ובל הם הסיבה שאני צופה בסדרה...

לא אמרתי שהוא תרם... אמרתי שהוא ושאר הדמויות שציינתי הם הסיבה שאני צופה בסדרה... וזו זכותי המלאה.

בקשר לרג'ינה- באמת במהלך הפרק תהיתי אם הכותבים ימשיכו לעשות אותה כל כך צינית ומרירה כי בסופו של דבר זה לא יעניין...

Shiri from the block

Active member
אהבתי!!
איך רג'ינה אמרה לאמה שלבחור אותה כשריף אף פעם לא היה רעיון טוב

כפרות עליה שלייייייייי

תקשיבו תקשיבו, ראיתי עכשיו את הפרק ב HD (בסוף הורדתי ולא ראיתי לייב כי אין לבת דודה שלי ערוצים חח רק טלויזיה) בטלויזיית 50+ אינץ!!! משהו מטורףףףףףףףף וכל המחשוף האדיר של רג'ינה מול הפנים שלי בענק אעאעאעעא

גם צילמתי את זה אני אעלה מתישהו

אני מתחילה מאוד לחבב את פיטר!!!! הוא רע מגניב ביותר. אני אוהבת את הרעיון של המשחקים שלו ושהנרי לא ירצה לעזוב את האי עד שאמה תמצא אותו, אני מקווה שזה באמת יקרה! יכניס הרבה עניין לסדרה וישנה אותה קצת.. היא יותר מידי צפויה.
אבל שוב מעצבן אותי שההתרכזות היא ביחסים בין הנרי לאמה ושוב משאירים את רג'ינה בצד
מי שאשכרה גידלה אותו וטיפלה בו כאמא, והיא נדחפה לצד רק כי אמה היא זאת שילדה אותו!!! איזה מעצבן!
קיצר אין על רג'וש שלי, היא הייתה ממש אדירה בפרק הזה

ואני אציין שוב שראמפל-גולד חתיךךךךךךךך
יווו שיעשה לי ילדים

וכל סצינה עם סנואו וצ'רמינג פשוט משעממת ומרדימה

ועדיין לא יכולה לחכות לפרק הבא!!! נראה שזה יהיה פרק מוצלח מהפרומו

תתפלא כמה בחו"ל יש לך זמן עודף ללנצל....

כשאני הייתי בארה"ב מצאתי את עצמי מתעוררת מוקדם מאוד כך שהיה לי יום שלםםםם וארוך לעשות כל כך הרבה..

Shiri from the block

Active member
תאמין לי שאנחנו יוצאים הרגליים שלי כבר מתות עוד שנייה מרוב ההליכות שעשינו..
וכבר יצאנו ערב לפני והיינו מתים מעייפות אז נחנו ביום ראשון

shirush3

New member

חשבתי עליך כשהראו את המחשוף של רג'ינה

היא נראתה מעולה שם

OohLaLa

New member
היה פרק מעולה

סופסוף קצת יצאו מהסטוריברוק הזה והסדרה נהייתה מעניינת..
רק הערה קטנה, אני שונאת שכל המסך שלי אפל שחור כחול כהה! זה לא מיטיב עם הבעיות ראייה שלי, למה עשו ככה? בנברלנד אין שמש? נו באמת. אני מתחננת רק לקטעי פלאשבק בשביל אור נורמלי
.

אז הפרק היה מעולה, כל הפרק היה סביב אמונה להאמין בעצמך ובלה בלה... קצת קיטשי אבל תופס.
אמה היא ילדה אבודה, ובתכלס גם הנרי הוא ילד אבוד... ואפשר להגיד גם שסנאו היא ילדה אבודה... אהבתי את הקסונפט של זה.
נתנו גם הפעם לרג'י משפט מפתח עם הקטע שזה היה רעיון רע לתת לאמה להיות השריף

הקטע של רמבל לא מעניינים, למה הביאו אותה בשביל מה זה טוב ? והבובה שחוזרת ממש לא מעניינת ובכלל המעשים הלבדיים שלו ביער לא משהו.. חבל הרחיקו אותו מהחבורה...

הקטע שבאמת ריגש אותי היה הקטע של אמה וסנאו עם כל הקטע של הלוסט גירל :(
הקטעים של הפלאשבק מעולים ! אהבתי את מה שצארמינג עשה בשביל שסנאו תאמין בעצמה, וזה היה קצת צפוי ראיתי את זה בא שזה שקר והכל
. האיפור של רמפל בתור הדארק וואן נראה ממש זוועה העונה..

אז מי לא היה לנו הפרק? הנרי ! אבל הוא לא היה חסר
קצת עצוב שהעלילה מונעת בשביל ילד אחד שגם ככה לא מעניין

פיטר אתה יכול להשאי רואתו אצלך באי

פרק הבא טינק, ויאלה עכשיו לראות רבנג'

Macphista

New member
מסכימה איתך רק לגבי הרקע הכחול-אפור

מעבר לזה הקיטש חגג בצורה מוגזמת ומאוד שמחתי לראות את בל. הכניסה קצת צבע וחיוכים לשממה של המסך הירוק והרקעים הלא מושקעים.

למעלה