וואנס 302

302

סה"כ פרק טוב + -

אהבתי את כל חלקים ב FTL. הזוגיות של צ'רמינג וסנאו מאוד נינוחה וזורמת, הם משפיעים לטובה אחד על השניה. צ'רמינג, עם כל הקסם שבו, עדיין גבר... הלב שלו במקום הנכון, הרצון שלו במקום הנכון, הדרך בה הוא בוחר לפעול קצת עקומה, אבל בסופו של דבר הוא עזר לאישה שלו והיא עזרה לעצמה. זוגיות מצויינת.
הקטעים עם רמפל בנוורלנד לא ברורים לי בכלל. מקווה שהקטע עם הבובה יתבהר בקרוב אני לא יכולה לסבול יותר את הפרצופים הדרמטיים שלו.
פיטר פן מזכיר לי קצת את דקסטר. בחור סדיסט ורע שלפעמים מתחזה לבחור נחמד, אבל אוהב שכולם ישחקו רק לפי הכללים שלו....
רג'ינה - אוי את מעייפת נורא מתחילת העונה. אז נתנו לך שורה מדהימה בפרק הקודם אבל נמאסת עם המשחקים הקטנוניים שלך. ברור מעל כל צל של ספק כמה את אוהבת את הנרי, ואת מוכנה לסבול את נוכחתום של שונאייך, אבל למה לא להתאמץ קצת יותר להיות נחמדה, או שזה הכי נחמדה שרג'נה יכולה להיות?! הבנו שאת קוסמת, הבנו שאת כי צודקת, הבנו שכולם עושים לך עוול כל הזמן, הבנו..... די

אני חושבת שאולי ג'ניפר מוריסון ניצלה את הקיץ לשיעורי משחק, כי היא מצויינת בפרק הקודם, ובפרק הזה היא התעלתה על עצמה. לשם שינוי לא התרגשתי בכלל מהסצנה שלה ושל סנאו ביחד, בנגיוד לסצנות שנה שעברה. סנאו מתחילה להבין את חומרת המעשה שלה, אני יודעת שהיא חושבת שהיא עשתה מעשה נכון, כנראה זה היה הדבר הנכון לעשות. אבל התוצאות הרסניות עבור כולם, לא יודעת אך לב של אימא יכול לעמוד בצער הזה... ללמרות התהליכים הפנימיים שאמה עוברת, בשני הפרקים שריאנו בנתים היא הרבה יותר מהורהרת ושקטה, רואים שמשהו עובר עליה, ואני מקווה שתצא דמות מחוזקת ואמיתית יותר, פחות עקשנית ועיוורת.

Macphista

New member
אז רק אני סיימתי את הפרק ב"נו טוב"?

אוף
היה כל כך הרבה הייפ היום ברשת שכל היום חיכיתי לשעה פנויה לראות את הפרק. והנה היא הגיעה עכשיו.
לא יודעת, איפה היינו בסוף הפרק הקודם? החמישיה על האי מחפשת את הנרי. איפה אנחנו בסוף הפרק הזה? החמישיה על האי מחפשת את הנרי.
בסוף הקודם- רמפל על האי מתעסק בבובה כלשהי. סוף הפרק הזה- רמפל על האי עם בובה.
הקטעים מהיער המכושף בעבר- לא באמת הוסיפו מידע על אף אחד. לא באמת תרמו לעלילה, אבל כן תרמו להפסקות מהמסך הירוק. אררררר חלאס כבר עם המסך הירוק והרקע האפור כחול! מיצו את זה בפרק הקודם!

מה שכן, היו מעין "זרעים" של אפשרויות לפיתוח קווי עלילה-
הנרי יהפוך לילד אבוד.
צ'רמינג ואח"כ סנואו ימותו.
בעקבות זה אמה שוב תהיה יתומה ואולי תהפוך לילדה/מבוגרת אבודה.
טוב, כל אלה לא יקרו, אבל האפשרות תהיה ובטח יעשו מזה קצת דרמה.
האזכור של אבא של רמפל- בטח זה יפותח בהמשך.
הצל של רמפל- מעניין שהוא נשאר חי אחרי הפרידה מהצל אבל גרג מת. אולי גם יחזרו לזה.
אה, והפגיון המוחבא. רמפל לא רוצה שימצאו את זה כדי שלא יהרגו אותו אולי. להחביא גם מעצמו כדי שלא יתאבד? אבל פן לא שולט בכל הצללים?
שוין.

זהו, בל הייתה חמודה, הדו שיח של "כן לא אתה כן יודע אני לא יודע" בין שניהם היה חביב.
ורמפל סקסי ככה.

בכל מקרה אני לא מרגישה שהסדרה מתרוממת לרמה של העונה הראשונה.

Shiri from the block

Active member
נראה לי שזה יהיה ככה הרבה פרקים
ייקח זמן עד שהם יראו את הנרי.. נראה לי אפילו ממש ממש הרבה זמן כי גם לא ראיתי שום דבר על הנרי מצלם סצינות בכלל...

Macphista

New member
נראה לי

שזה הולך להיות עוד יותר ארוך ומשעמם ממסעות סנואו ואמה ביער המכושף בעונה הקודמת.

OohLaLa

New member
לגמרי
עוד עם סנאו ואמה ביער היה קצת

אוויר לנשימה כי הראו קטעים פלאשבקים וגם היה את סטוריברוק אז איכשהו יכלו לשחק..

Jason2

New member
לפחות עוד 10 פרקים

העונה הזאת מחולקת לשניים 11 פרקים ברצף הפסקה ועוד 11 פרקים ברצף שיעסקו כבר בנושא אחר. הם אמרו שמבחינתם השנה הם עובדים על שתי עונות.

Macphista

New member
חחח צחוקים על סנואו
מהפרק

אז בזמן שידור סצנה מסויימת, עשו פרסומת קצרה לוונדרלנד, והארנב החביב עשה חור ממנו קופצים בין עולמות, וקפץ.
רק מה. החור היה במקום מאוד אסטרטגי בזמן סצנה עם סנואו...
ראו כאן את "מפשעת הקסם של שלגייה"
http://insidetv.ew.com/2013/10/07/once-upon-promo-blunder-snow-whites-magic-crotch/

shirush3

New member
בקצרה

היה פרק חביב
הקטעים באגדות היו נחמדים, אבל מרגיש לי שקצת טחנו את הסיפור הזה -_-
אני לא יודעת אם אני אוהבת את העובדה שצ'ארמינג כאילו "עבד" על סנואו ובכך גרם לה להאמין לעצמה.
עוד שיעור לחיים מבית צ'ארמינג

הקטעים בנבלרנד היו יותר טובים
הוא היה מעולה

מההתחלה שאמה הייתה צריכה לנחש מי היא ידעתי שזה יהיה ילדה אבודה כי זה השם של הפרק. הסצנה שהיא מדברת על העצמה כשהיא הייתה קטנה הייתה יפה ועצובה קצת

ממש התלהבתי שבל הופיעה וקצת התבאסתי שהיא לא אמיתית

פיטר-פן רשע מגניב

מעניין אותי לראות מה יקרה ומעניין כמה זמן צ'ארמינג יחזיק מעמד עד שיגלו שהוא פצוע

OohLaLa

New member
אני בטוחה שכל הפרק

הבא יתרכז בצארמינג החולה והפצועה וסנאו המיופחת לידו וינסו למצוא איזה שיקוי קסם והוק יגיד שהוא מכיר מקום וצריך את העזרה של טינק AKA אבק פיות

הם יעשו חגיגה סביב הפציעה של צארמינג, בדיוק כמו שהיה עם גולד

Macphista

New member
לא בדיוק כמו שהיה עם גולד

עדיין, איך את יכולה להשוות בכלל את עליונותו, מרכזיותו ומדהימותו של גולד על... מממ.... אין לי מה להגיד בכלל על השני...

shirush3

New member
ממש מתאים להם

רק שלא ימרחו את כל הפרק על הפציעה שלו ואז בסוף הוא יהיה בסדר

מעניין איך יעשו את טינק

לא נפלתי

ראיתי את שני הפרקים בזה אחר זה (אז אני אסכם את שניהם ביחד).
הפרק הראשון היה טוב יותר.
קודם כל, פיטר פן
הוא מעולה!!! יש לו פרצוף שיכול להראות כ"כ תמים וגם כ"כ רשע ביחד, לדעתי הוא ליהוק ממש ממש טוב.

הקטע עם הספינה ובנות הים היה קורע
אני עדיין מחבבת את אמה אבל היא עדיין לא מצליחה להכנס לי ללב, למרות שדמעתי בקטע של הלוסט גירל.

ראמפל היה משעמם הפרק, איפה כל הכוחות שלו, איפה הדארק וואן??

ניל ומולאן גם היה מצחיק, אבל כל הקטע עם הטירה כ"כ לא אמין ומהיר.

בקיצור סבבה, עבר לי מהר, מקווה שיהיה שיפור בעלילה.

אהההה וגם

הצל של פיטר פן הזכיר לי את העשן השחור משום מה.
וגם מסכימה עם כל מה שאמרו על הגרין סקרין - נורא נורא, כל הקטע של ראמפל על הצוק היה מגוחך שהוא עומד שם וכ"כ רואים שזה מסך

6 שנים הם היו ביערות של הוואי עם אבודים, הם לא יכלו לחזור לשם?

מולאן היא אישה אמיתית

מולאן היא לוחמת סינית שחיה במאה השישית. זה הסיפור היחידי של דיסני שמובסס על דמות אמיתית.
אני לא כלכך הבנתי את החילופי דברים בין מולאן לניל לאור זה שמולאן הייתה קיימת באמת , בניגוד למשל לכל דמות אחרת בFTL. מצד שני המון אנשים חושבים שמולאן זו סתם עוד אגדה אז אולי ניל לא ידע. בכל אופן, זו הייתה סצנה משעשעת למדי

shirush3

New member

פיטרפן הוא אחת הנקודות תקווה בפרקים.

אני גם מקווה שיהיה שיפור בעלילה כי לחפש את הנרי כל החלק הראשון יהיה ממש משעמם.

גם משגע אותי לראות את רמפל בוכה ובורח מהאיש עץ הזה

למעלה