פרק מעניין.
כנראה שהדברים נאמרו על ידי גראני בסרקסטיות באותו פרק ראשון. ברצינות, גראני אישה טובה אבל מסוגלת להיות כלבה אמיתית. אותו הדבר לגבי למורים. למורים חיים באי מדגסקר ואין להם קשר לטיבט. בקיצור, אוגוסט סידר את רובי. החלק החשוב היה עם העיניים הנוצצות בלילה. לזאבים יש עיניים כאלו. אני חושב שהוא רצה לראות כמה רובי זוכרת מהאני הישן שלה.
עכשיו, לפרק עצמו, חוסר הבטחון העצמי של רובי נראה לי בכנות כמאפיין שהומצא במיוחד לכבוד הפרק הזה. היא לא מתנהגת בצורה כה חסרת בטחון ומוחצנת עד לפרק הזה. מהמעט שראיתי עד כה, מדובר באישה שנהנית מחברת גברים ומתלבשת בצורה חושפנית ביחס לסטנדרט המקומי למרות שאף אחד לא בדיוק מעיר לה על זה. עדיין זכור לי שלא הייתה לה בעיה לעבוד על אמה בעיניים כשהיא הייתה צריכה לעמוד לצדה של חברתה, אשלי. מצד שני, אני חושב שצריך קיבה חזקה באמת כדי לראות לב אנושי חשוף בלי קשר למידת הבטחון העצמי. טוב, תמיד ידענו שאמה קשוחה...
לגבי כיפה אדומה ושלגייה, ברור שבין המאורעות בפרק לבין המאורעות שהתרחשו בפלאשבקים מהפרקים הקודמים חלף זמן. וברצינות, הסבתא הייתה יותר מגניבה בפרק הזה ובמיוחד הקטע שהיא ישנה עם רובה הקשת בידיים. במעשייה המקורית, כיפה אדומה הוא, בפירוש, כינוי ולא ידוע, למעשה, מה השם האמיתי של הילדה. אותי הרגיז שאין לה שם אמיתי ובמיוחד שסבתא הבהירה היטב שהכיפה האדומה ברשותה רק מגיל 14. היות והטוויסט עם כיפה אדומה היה ידוע לי עוד מקודם, לא הופתעתי פרט לכך שדמיינתי אותה יותר כזאבה הומנואידית.