סוף סוף פרק 15

Jimmy Kane

New member
אם אומרים שפרק 15 כזה טוב

אז אני חושב שלקראת פרק 15 אוותר על הפרומו..

תודה

רובי/רד

OMG פיטר מ"פיטר והזאב" נטרף על ידי הזאב.. איזה באסה.. לפחות פיטר מ"פיטר והזאב" לא היה הזאב..

סנו נדחפת גם לפרק הזה.. ולשאלה שעלתה, אני כבר לא מחבב אותה!!
מרי מרגרט לכלא!! סופסוף אולי באמת יש תקווה למרגרט ודיוויד בכלא עד עצם היום הזה!!

רד
סופסוף הסיפור שלה!! הטוויסט היה גאוני ומוזר.. דווקא כשחשבתי שהטוויסט זה עם פיטר הזאב..
רובי
חבל שהיא לא נשארה עם אמה.. לפחות תיהיה שם משהי שעושה את העבודה
אבל לפחות אפשר להתנחם בזה שהיא המנהלת החדשה יום אחד..

אע.. ולפני כמה שבועות/חודשים אמרו בפורום שהיא יצאה מסוריברוק, והנה מסתבר שהיא בחיים לא יצאה משם..
הנרי, צוציק קטן.. מה עם מבצע קוברה?!
הכמה דקות עם רג'י פיצו על היותר מדי דקות של סנו/מרי..
דיוויד, מיותר כתמיד..
והזר המסתורי פגש למורים!! מגניב לו..

לסיום עוד 37 דקות האישה הטובה..

shirush3

New member
גם אני

רציתי לראות את רד ממשיכה לעבוד עם אמה
זה היה מגניב!

הלדין

New member
פרק מעניין.

כנראה שהדברים נאמרו על ידי גראני בסרקסטיות באותו פרק ראשון. ברצינות, גראני אישה טובה אבל מסוגלת להיות כלבה אמיתית. אותו הדבר לגבי למורים. למורים חיים באי מדגסקר ואין להם קשר לטיבט. בקיצור, אוגוסט סידר את רובי. החלק החשוב היה עם העיניים הנוצצות בלילה. לזאבים יש עיניים כאלו. אני חושב שהוא רצה לראות כמה רובי זוכרת מהאני הישן שלה.

עכשיו, לפרק עצמו, חוסר הבטחון העצמי של רובי נראה לי בכנות כמאפיין שהומצא במיוחד לכבוד הפרק הזה. היא לא מתנהגת בצורה כה חסרת בטחון ומוחצנת עד לפרק הזה. מהמעט שראיתי עד כה, מדובר באישה שנהנית מחברת גברים ומתלבשת בצורה חושפנית ביחס לסטנדרט המקומי למרות שאף אחד לא בדיוק מעיר לה על זה. עדיין זכור לי שלא הייתה לה בעיה לעבוד על אמה בעיניים כשהיא הייתה צריכה לעמוד לצדה של חברתה, אשלי. מצד שני, אני חושב שצריך קיבה חזקה באמת כדי לראות לב אנושי חשוף בלי קשר למידת הבטחון העצמי. טוב, תמיד ידענו שאמה קשוחה...

לגבי כיפה אדומה ושלגייה, ברור שבין המאורעות בפרק לבין המאורעות שהתרחשו בפלאשבקים מהפרקים הקודמים חלף זמן. וברצינות, הסבתא הייתה יותר מגניבה בפרק הזה ובמיוחד הקטע שהיא ישנה עם רובה הקשת בידיים. במעשייה המקורית, כיפה אדומה הוא, בפירוש, כינוי ולא ידוע, למעשה, מה השם האמיתי של הילדה. אותי הרגיז שאין לה שם אמיתי ובמיוחד שסבתא הבהירה היטב שהכיפה האדומה ברשותה רק מגיל 14. היות והטוויסט עם כיפה אדומה היה ידוע לי עוד מקודם, לא הופתעתי פרט לכך שדמיינתי אותה יותר כזאבה הומנואידית.

גם בפרק היא פלירטטה והייתה חושפנית..

הראו את סבתא לפני? באגדות אני מדבר..
ומבחינת הפלאשבקים זה התרחש לפני הפעם הראשונה שראינו את רד.. אבל זה מוזר כי היא ברחה ומה, עכשיו אנשים לא יחפשו אותה?!

הלדין

New member
סבתא הופיעה רק בפיילוט במועצת הטובים.

האופי שלה שונה מאד בפלאשבקים הקודמים. נראה לי שההסבר לתופעה שציינת הוא עוץ לי גוץ לי. כיפה אדומה בפרק הזה לא נראית לי כאחת ששמעה עליו. אני יכול לדמיין שהיא פנתה אליו כדי שיסייע לה בפתרון הבעיות שלה (ועשה עבודה טובה או שלא הייתה ממליצה עליו לשלגיה.). אחרי הכל, קסמי זכרון הם המומחיות של עוץ לי גוץ לי.

enigma14

New member
וואו

ממש מזכיר את דר ג׳קיל ומיסטר הייד,היה לי עצוב בשביל רד שהיא הרגה את האהוב שלה בלי שהייתה מודעת לכך,וגם עם דיוויד הסיפור דומה שהוא עשה מעשים שהוא לא היה מודע אליהם אבל אני לא חושבת שיש לו ולמרי מרגרט קשר להיעלמות של קתרין,לבבות אנושיים בקופסאות יפות זה יותר הסגנון של רג׳ינה..וסוף סוף רואים טיפה את הנרי!הוא נעלם בפרקים האחרונים לגמריי... והקטע עם השם הבדוי של שלגיה
כנראה שיש קשר בין סטוריברוק לעולם האגדות גם בפרטים הקטנים

shirush3

New member
פרק אהוב

אני בחיים לא אשכח את התגובה הראשונית שלי בשניה שגיליתי שרד היא הזאב
קפאתי מול המסך למשך כמה דק'

זה פשוט עצוב הסיפור שלה עם פטיר
וגאוני שהיא הזאב

אהבתי את החברות בין רד לסנו ("מרגרט... מרי...." הגבתי לזה "אהעאהעא מרימרגרט!!!" וכיושצא לי לחשוב על זה אני לא אתפלא אם השם האמיתי של ג'יימס באגדות זה דיוויד
אחרי הכל הוא לא באמת ג'יימס
)

והשם של סנו/מרי מרגרט

זה בעצם טרמפ!!
אני קפאתי כשחשבו שפיטר מפיטר והזאב הוא בעצם הזאב..

אני לא התפלא אם בסוף הזאב שהרג את האנשים לילה לפני יתגלה כסנו/מרי היא במלא אוהבת לפרק משפחות..

shirush3

New member
טוב, לפחות אתה מצחיק אותי

אז באווירת כיפור אני אסלח לך שאתה לא אוהב את סנו

ראיתי את הפרק עכשיו, וממש הצחיק אותי שעדיין נשאר לה טראמפ על הרכב, לא זכרתי את זה

בהתחלה עם פיטר צעקתי לאמא שלי "יאאאא הוא הזאבבבבבבב אמרתי לך!"
אז שזה התגלה כלא נכון(מה שקורה הרבה בסדרה הזאת
) הייתי *
*

shirush3

New member
היא קפאה ביחד איתי

ליידי אנד ד'ה טרמפ
סתם הזכיר לי את זה עכשיו

עדושית

New member

היה פרק ממש חמוד

עם כמה דברים לא צפויים.
כי באמת מתחילת הפרק חשבתי שגראני היא הזאב..ומסתבר שלא טעיתי בהרבה!
אני ממש אוהבת את רובי/רד. היא מגניבה והאינסטינקטים של הזאב שנשארו לה מגניבים אש
.
מרי/שלגיה - וואי מפרק לפרק היא מעצבנת אותי יותר!!
כמה מתחסדת היא יכולה להיות?!
היה לך רומן עם גבר נשוי (נשמה תאומה או לא) ברור שהסטירה הייתה במקום!

נמאס עלי הסיפור של מרי/דיוויד באמת די עם זה. שיהיו ביחד ויפסיקו להתנהג כמו הקורבנות של הסיפור.
וברור שהלב הוא עבודתה של רג'ינה
.
מקווה שהסדרה הולכת ומשתפרת, כי אני לא אעמוד בעוד הרבה קיטש סטייל מרי מרגרט

למעלה