סוף סוף פרק 15

shirush3

New member
אמרתי לך שאין מצב שאתה היחידי

שלא אוהב את מרימרגרט

Jimmy Kane

New member
פרק מעולה

כיפה אדומה הופיעה כבר בפתיח באחד הפרקים אבל היא הופיעה רק לחצי שניה באותו הפרק ופה סוף סוף יש פרק עליה/רובי

האמת שכבר התכוננתי להתאכזב מהפרק כי חשבתי שבסוף נגלה שהסבתא זו הזאב אבל הביאו לנו טוויסט אדיר שבעצם הזאב היא כיפה אדומה

כאב לי שהיא הרגה את פיטר כי רציתי לראות אותו מי הוא במציאות

רובי היא כזאת חמודה
אבל האמת לא מתאים לה להיות כל כך כיפה אדומה
חבל שהיא החליטה לא להמשיך לעבוד בתור עוזרת/מזכירה של אמה וזה נחמד שהיה לה קצת חושי זאב אבל גם עבודה בתור מנהלת דיינר זה נחמד

מעניין בכלל של מי הלב והשאלה אם הוא מרוסק? כי אז זה מסמל שמישהו מת

וכרגיל שוב דיוויד ומרי
אבל הסוף של הפרק היה באמת בלתי צפוי

האמת אולי יש מצב שהיא לקחה קופסה עם הלב עוד כבר בתקופת האגדות? רק עכשיו חשבתי על זה

ומה עם הסבתא? היא לא זו שהדליקה למרי את הנר בפרק שעבר?

מחכה בקוצר רוח לפרק 16 שבוע הבא

איזה כיף לקורא את התגובות שלכם

אני כבר לא זוכרת מה היה בכל פרק, (חוץ מרובי=זאב, לא זכרתי מה עוד היה), כיף להזכר דרככם.

aשרון

New member
איזה פרק נהדר......

היה פרק נהדר מאוד נהנתי, הטוויסט עם כיפה אדומה היה אדיר, לכל אורך הפרק חשבתי שסבתא היא הזאב ושמחתי שהפתיעו אותי.
דיוויד ומרי מרגרט מתחילים לעצבן אותי, מה זו ההתחסדות הזו? ולעזאזל מה כולם חושבים, שיהיו ביחד וזהו !!!

השחקן ששיחק את פיטר נראה לי מוכר, אז עשיתי חיפוש ב IMDB וגיליתי שמדובר ב jesse hutch , שחקן קנדי שמנסה את מזלו בארה"ב כבר 10 שנים ועשה כמה סרטים וסדרות ותפקידי אורח בסדרות כמו סמולוויל וכו' . אולי בעונה שנייה אנחנו נגלה את פיטר בסטוריברוק והוא יהייה הדמות היחידה בלי דמות מקבילה בעולם האגדות וכך אנחנו נקבל דמות שנמצאת בחיפוש מתמיד אחר האני העצמי שלה, מה דעתכם על הרעיון ?

ודרך אגב : בתחילת הפרק פיטר עמד מחוץ לחלון של רד ואמר "אני אנשוף פעם אחת, אני אנשוף פעמיים, אני אנשוף שלוש פעמים ואפיל את הבית שלך" (או לפחות משהו בסגנון הזה).
וזה לא לקוח מפיטר והזאב אלא מהזאב ושלושת החזירונים .

נכון! שהוא אמר לה את זה הייתי בטוחה שהוא הזאב

הם עושים את זה הרבה, משתמשים במונחים ומפילים רמזים שגויים, כדי להפתיע אותנו, יש בהמשך עוד סוג כזה של הפתעה.
השחקן באמת היה לי מוכר קצת, אבל אין לי מושג מאיפה ורוב הסיכויים שאני גם לא אדע (ביותר מוכרים בהרבה נכשלתי
).
ברוכים הבאים

אוקי, סוף סוף ראיתי

וואו, ממש אהבתי את הפרק!
היא כל כך יפה, זה מדהים!
פרק ממש טוב, יצא לי לחשוב על זה הפרק במיוחד, אנשים מאוד יצירתיים עבדו על התוכנית הזאת, מי יכול לחשוב על להפוך לגמרי את הסיפור של כיפה אדומה ולהפוך אותה לזאב?! זה מטורף!!

אני באמת מורידה את הכובע בפני הכותבים של הסדרה. ואלה שבוחרים את השחקנים

למעלה