עד עצם 3X15

עד עצם 3X15

לא לדבר על הורדות לא חוקיות

לא לכתוב ספויילרים בכותרת ולסמן

ולכתוב איך היה לכם הפרק

צפייה מהנה

לא לא לא

ללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאא !!
ללללללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאא !!
לללללללללללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!

שבוע אחרי שבוע אני מתאבלת מול הטלוויזה, קודם לקחו את ויל גרדנר ועכשיו את ניל קאסידי

FTL היה מעניין מאוד. קודם כל חשבתי שיהיה קטע בין בל לניל, איכשהו הרגשתי שיש להם כימיה, ואני קצת מאוכזבת שכלום לא קרה. המכנסוניים של בל מזעזעים, לא יכלו להלביש אותה במכנסי עור מגניבים?! לשם שינוי המשחק של בל היה מצויין, אולי שכרו לה מורה למשחק בזמן הפגרה....... היא הייתה מרגשת ומשכנעת, ואפילו הצלחתי להרגיש אמפטיה כלפיה.
הטווסיט הקטן של לומייר היה מאוד מעניין ולא צפוי.
הסיפור עם רמפל ובאיי היה מזעזע, והאמת היא שהופתעתי שבל לא חקרה יותר את הספר, ופשוט האמינה ללומייר. היה ממש מזעזע לראות את הפנים של רמפל הופכים לפנים של ניל, וחוזר חלילה. ההקרבה של ניל הייתה די צפויה, ועדיין אני אהבתי את הדמות שלו, לא בהכרח כדי שהוא יהיה עם אמה פשוט כי הוא דמות מעניינת שהוסיפה המון.
דבר נוסף שמצא חן בעיניי שלא גררו את המיסתורין של המכשפה הרעה, והם יודעים כבר עכשיו שזלינה היא הרעה ונגדה צריך להלחם....

הרגעים היפים של רגי'נה ורובין היו קסומים, הרגע בו רג'ינה ראתה את הקעקוע שלו ונזכרה בטינקרבל ובנבואה שלה היה מקסים. שחקנית מצויינת שלא מפסיקה להפתיע ביכולות משחק שלה, אני מחכה לראות אך הסיפור בינהם יתפתח
השיחה הקטנה של הנרי ואמה מקסימה, אני מאוד אוהבת את מערכת היחסים שלהם, והנרי כלכך נורמלי שזה מרענן.

ולשאלת השאלות - באיזה ערוץ מושדרת הסדרה בארץ? בגלל החופשה שלנו אני מפספסת 3 שבועות של פרקים.... אולי עדיף לחכות וראות ברצף......

Macphista

New member
בארץ הסדרה בפיגור של שלושה שבועות

טוב, בניגוד אליך, הייתה סצנה אחת של בל וניל ושגרמה לי לחשוב שנתנו להם יותר מדי זמן מסך.
הרגע שהם הלכו להם ביער מדברים על ההקרבה של רמפל.
אם לא הייתה את הסצנה הזו אז הפרק היה הרבה יותר טוב.
הוא היה טוב, פשוט... כבר התרגלתי לא לגלגל עיניים בזמן הצפייה בפרקים האחרונים והסצנה הזו הייתה גלגול עיניים ממושך.

shirush3

New member

זאת הייתה שיחה מוזרה...
אם היו שמים את הסצנה על מיוט היא הייתה הרבה יותר טובה

Shiri from the block

Active member
יש שם ספוילר לאישה הטובה גם אם הפרק שודר כבר ביס, לא כל אחד רואה סדרות באותו קצב כמו של יס.
אז אומנם אני עדיין לא צופה בסדרה אבל אני כן מתכוונת להתחיל, וזה שאת זורקת ככה שם של דמות מסדרה אחרת ממש לא במקום.
למזלי ראיתי ממש בריפרוף ואני לא זוכרת את השם, אבל בתור מישהי שרק אתמול התעצבנה שזרקו ספוילר בפורום ככה באוויר, את עכשיו עשית אותו הדבר.
לידיעתך.

מצטערת
ואת צודקת במאה אחוז

שירלי, אפשר לערוך הודעות או להוסיף אייקון לתוכה?

Macphista

New member
what goes around comes around

יו איך התלהבתי לראות את רמפל עם העור המקומט, הבגדים המכובדים והבלבול בעיניים.
התגעגעתי אליו. האם הוא לבש את אותם והבגדים והיה עם עור ממש דומה לסצנות שרדף אחרי רובין הוד בעונה השנייה?
סקסי.

בכל מקרה, ניל, הו ניל.

נו מו סוואנפייר.

אהבתי שרמפל ספג את ניל בתוכו. זה היה מעניין. באמת שאפו לכותבים על הרעיון. לא ראיתי את זה מראש.
מה שכן, לא הבנתי למה הוא ויתר על הפיגיון שלו. הוא הפאקינג דארק וואן. למה הוא לא העיף את הירוקה ההיא קיבינמט. הוא חזק יותר ממנה. למה לא יכל לשמור גם על ניל וגם על הפיגיון?
שוין.

בכל מקרה, הופתעתי שהרגו את ניל כל כך מוקדם בעונה. חשבתי שהוא יהיה בעוד כמה פרקים עד שהמוות יגבור עליו.
אני באמת לא מבינה למה דמויות שמחתימים אותם כשחקנים קבועים לעונה שלמה גומרים אותה במהלכה.
מה היה עם רובי בעונה הקודמת? באיזה פרק היא הפסיקה להופיע? פרק 17? אחרי שבקושי הייתה גם בקודמים?
לרגע חשבתי, טוב הם רוצים להפתיע כמו המוות של בון באבודים, אבל... ביצ'ז פליז... איפה ניל ואיפה בון.
סתם השאיר לי תחושה לא טובה.

טוב, כולי מתלהבת מרג'ינה ורובין.
חמודים.
משמח שהיא קיבלה שידוך משמים.

מה עוד?
אה, כן, טוב, כמו שכבר הרהרתי.
מאחר ורובי פינתה את המקום לדמות קבועה חדשה- ניל, וניל עכשיו פינה מקום לדמות קבועה חדשה- רובין, אז יש מצב שבעונה הבאה בן הזוג של רג'ינה יהיה פיצ'ר קבוע.
מן הסתם, כל הדמויות החשובות האחרות העניקו מקום קבוע לבני/בנות הזוג שלהם.

אהבתי שבל הרגישה כמו חלק מהחבורה הפרק. אני מדברת על הסצנות בסטוריברוק. היא תמיד די הודרה מהחבורה הזו והפרק הייתה חלק ממשי וזה היה נחמד.
וגם היו לה בגדים יפים בסטוריברוק.

Macphista

New member
אה, וחשבתי שהיה די מוזר

שפשוט השאירו את הגופה של ניל ביער.
קודם אמה ודיויד פשוט הלכו והשאירו את דד-ניל עם רמפל, ואז רמפל הלך עם זלנה והשאירו שוב את דד-ניל לבד ביער.

איכס, זה יסריח.

shirush3

New member
גם חשבתי על זה

כשזלינה ורמפל הלכו משם והראו את הגופה של ניל אמרתי לעצמי "למה לעזאזל משאירים אותו שם?
"

Shiri from the block

Active member
לגבי ראמפל
אל תשכחי שהוא הרגע קם לתחייה. אני בטוחה שלמרות שהוא הדארק וואן באותו הרגע הוא לא היה חזק כמו שהוא תמיד ולכן לא יכל לבצע את הכישוף כשהוא מחזיק גם בפיגיון וגם בניל..

אני באמת באמת לא יודעת מה יהיה עם רובין ורג'ינה, אני נשבעת, אין פה שום ספוילר או מש"ש אבל אני בטוחה במיליון אחוז שהוא גם לא יחזיק מעמד עוד הרבה זמן. במיוחד אם תיהיה עונה רביעית. ובעוד כמה חודשים (בעונה הרביעית) כשמשהו יקרה גם לרובין, אני אצרף קישור להודעה הזאת ואוכיח שצדקתי

Jason2

New member
זה פרק 15 זה לא מוקדם

עם רובי זה היה בגלל שהיא חתמה על הסדרה הטיפשית הזאת עם סוייר. נראה לי שהיא תחזור אחרי שהסרה תתבטל.

Macphista

New member
לא נכון

מייגן לא רצתה לעזוב את הסדרה.
היא הבינה שהדמות שלה הולכת לשום מקום, דיברה על כך עם אדם ואדי, והם אמרו לה שהם לא רואים איך הדמות שלה משתלבת בהמשך העלילה ושהיא יכולה לחפש משהו אחר.
ולכן היא חיפשה עבודה אחרת וצ'יק צ'ק מצאה את אינטליג'נס.

shirush3

New member
נו באמת

המוות של ניל היה ממש מגוחך

זה היה סתמי, משעמם, לא מרגש והמשחק אפילו הפריע לי
לא יודעת...
יכול להיות שאני מרגישה ככה בגלל שבסדרה אחרת התמודדו/ביצעו את הנושא הזה בצורה מושלמת ואז לעבור למה שהיה הפרק...

בע. זה היה צפוי...
מה שכן אהבתי בנושא הייתה השיחה של אמה והנרי בסוף

אני לא מאמינה שופסוף הם גילו שזאת זלינה
לא. צפוי. בכלל.

מעניין מה היא רוצה מהילד של סנואו
עוד מושיע?
היה משעשע הכינויים שהיא הדביקה לניל ובל באגדות

רובן ורג'י

אני שמחה שהיא ראתה אתהקעקוע
עכשיו זה יהיה אפילו יותר מענין! I LIKE

בקיצור שיעזבו אותי עכשיו מהקו עלילה של המכשפה, אני רוצה את רג'י ורובין!(גם ביקור לארץ עוץ
)

אני היחידה שכאב לה הרבה יותר

על רמפל מאשר על אמה?
הוא עשה הכל נכון הפעם ועכשיו הוא איבד את באי - האדם הכי הכי יקר לו וחוץ מזה המשחק של רוברט בכלללל הפרק היה פשוט ואוו

וגם מסכימה על זה שאמילי השתפרה ממש...

Shiri from the block

Active member
כמה חיכיתי לזה
יש לי רק דבר אחד להגיד לכם:
גרהאם- מת
אוגוסט- הפך להיות ילד
ניל- מת

שימו לב שכל זכר שמקושר לאמה מסיים את תפקידו בצורה כזו או אחרת

אז נכון, הוק עדיין פה.. אבל השאלה לכמה זמן ואם הוא יהיה עם אמה? וגם אם כן, האם זה יחזיק?
אני באמת לא חושבת שזה צירוף מקרים שכל הזיווגים הפונטציאלים [הזכריים] שמקושרים לאמה בסופו של דבר מתים או נעלמים מהסדרה.

אז נכון, עכשיו יש לרג'ינה את רובין הוד.. בלה בלה... אני בטוחה שגם זה לא יחזיק מעמד להרבה זמן במיוחד אם תיהיה עונה רביעית.
כי בהנחה והם כן יהיו ביחד בעונה הזאת, ותיהיה עונה רביעית.. הם לא יהיו זוג שמח ומאושר כי זה פשוט לא מעניין.. כמו שאמה וניל לא היו זוג שמח ומאושר מאז שהוא חזר, וכמו שאמה והוק לא היו זוג שמח ומאושר למרות שהם התנשקו. אז אני בטוחה שגם לרג'ינה ורובין יקרה משהו על הדרך.

אניווי,
ניל הייתה דמות מיותרת כך או כך. אף פעם לא ריגש אותי או עניין אותי, לא יודעת אם זה המשחק שלו או משהו אחר אבל הוא פשוט היה משעמם.
באי היה חמוד ומתוק, והיו יכולים לפתח את הדמות שלו אחרת... אבל כנראה התסריטאים הרגישו שאין טעם לתת לו תפקיד יותר גדול והיה עדיף כבר לחתוך.
מה שכן זה לא כיף למעריצי סוואנפייר שהשיפ שלהם מת ככה :X
היו הרבה מריבות באינטרנט לגבי זה חח אז זה בהחלט לא כיף.. אבל מה לעשות.. בקרוב כולם יבינו שסוואן קווין זה מה שצריך להיות

מה שכן הייתי עצובה בשביל ראמפל שאחרי כל מה שהוא עשה להתייחד עם הבן שלו, וכל הקללה, וכל הסיפורים וכל מה שהוא עשה.. ואז הוא נלקח ממנו ככה. זה מה שהכי כואב לי. שזה הבן של ראמפל. אבל ת'כלס כשחושבים על זה ניל חיי הרבה הרבה הרבה שנים אז לפחות זה

Macphista

New member
מה זאת אומרת לא צירוף מיקרים?

זה מה שכתבו התסריטאים!
כתבו שהיא הייתה חמה על גראם, הייתה קצת כימיה עם אוגוסט והייתה מאוהבת בניל. וכולם הפכו לא זמינים עבורה (מתים/ילדים) כי זו סדרה, והיא מסיבה לא ברורה מרכז הסדרה.
אז במקום לעשות מלא בגידות, והריונות, והפלות, וחילופי זוגות, ונישואים, וגירושים כמו שיש באופרות סבון כדי לשמור על עניין בחיי האהבה של הדמות הראשית, כאן פשוט הורגים אותם/הופכים אותם לילדים/ממזגים את הגוף שלהם עם הגוף של אבא שלהם ואז מפצלים אותם והורגים אותם.

(אגב, רגע קינקי... אמה שוכבת עם ניל ורמפל בו זמנית... בל שוכבת עם רמפל וניל בו זמנית... זה שניל רץ לחנות של גולד יכול להיות היה בעצם רמפל, ואם רמפל בגוף של ניל היה מדביק רטובה לבל מול הוק... הוק היה... טוב נסחפתי. סוף קינקי).

מה זה בדיוק לא צירוף מקרים?
את חושבת שכוח עליון כלשהו שומר על סוואנקווין?
את חושבת שבסוף הסדרה אמה ורג'ינה יהיו זוג?
את חושבת שכל הזמן הזה שאדם ואדי אומרים שאין SQ הם רק עובדים על הצופים ובסוף כן יהיה SQ?

אני באמת מנסה להיכנס לראש שלך כאן.

גם רמבל הם זוג שעבר הרבה וכל הזמן מפרידים בניהם ויש בלגנים, אבל אנחנו יודעים שהזוג הזה ישאר ביחד עד סוף הסדרה.
בדיוק כמו שהצ'רמינגס ישארו ביחד עד סוף הסדרה.
אז כן, ברור של"רבינה" (רובין+רג'ינה) יהיו עניינים ובעיות בהתחלה או לכל אורך הסדרה (גם בחיים האמיתיים יש אישוז כל הזמן), אבל זה לא אומר שבטוח יפרידו בניהם.
הוא ההזדמנות השנייה שלה לאהבה ועל זה הסדרה רצה. הוא נחזה לפני שנים בעולם אחר והנה עכשיו זה קורה.
בלאדי הל הם פאקינג חמודים ביחד!
וכן, גם לאמה והוק יש אישוז, ועליות ומורדות, כי זה מה ששומר על העלילה מעניינת. אי אפשר שכולם יהיו הצ'רמינגס, זה פשוט לא מעניין.
אז גם שם יהיו עוד עליות ומורדות, אבל הוק די התבסס בתוכנית, וגם השיפ שלהם מבוסס. אז אין סיבה לחשוב שגם הוא ימות/יהפוך לילד/יספג בגוף של אבא שלו וימות בהפרדה.

זהו.

למעלה