עד עצם 3X15

Shiri from the block

Active member
בבקשה- מש"ש ליהוקי
אלא אם כן הולכים ללהק את רובין הוד פעם שלישית כבר... השחקן סיים את תקופתו בוואנס.
https://twitter.com/sean_m_maguire/status/449791111674863616

לא נשמע כמו הודעה של מישהו שרק סיים לצלם את העונה הנוכחית, אלא של מישהו שסיים לצלם... בכלל.

גם לפני זה הוא צייץ שזה היום האחרון של הצילומים.. לי זה נראה כמו יום אחרון לגמרי..
https://twitter.com/sean_m_maguire/status/449736485449650176

Shiri from the block

Active member
תמונת ספוילר
אמרת שאת רוצה לנסות להבין אותי.. אז הנה דוגמא #1
תכף מביאה דוגמא #2

זה מה שאני רואה כל היום, זה מה שמאכילים אותי, זה מה שאני מאמינה בו

תשמעי שירן

זה מרגיש שאם הם יחליטו שאמה ורג'ינה ביחד זה יהיה מתוך ברירת מחדל ובגלל לחץ מעריצים... לא מתוך חזון יצרתי של הכותבים, יוצרים, במאים או אפילו התחשבות בשחקניות

אני קוראת רק את מה שמעלים בפורום הנ""ל, אבל ממה שאני מבינה, כולם לוקחים את זה קשה מידי.....

Shiri from the block

Active member
לוקחים מה קשה מידי? יש את המעריצים הפאנטיים אין ספק.
יש הרבה הודעות של מעריצי סוואן קווין שאני לא מסכימה איתם בכלל. הרבה הודעות והשערות ותיאוריות שאני מגחכת לעצמי איך הן חשבו על זה בכלל..
אבל יש דברים שכן נראים לי הגיוניים..

פאנטיים?

מצטערת, אבל עבורי אנשים שיושבים בבית שלהם ועושים טבלאות השוואה, מחפשים בסדרה כל מבט, מעלים סרטונים, ולא מפסיקים לחלום או לדבר על נשיקה לסבית, לוקחים קשה מידי את כל הנושא של רג'ינה.... זו סדרה, בדיונית.....

אני יכולה להבין את השעשוע עבור השחקנים והיוצרים, אלו החיים שלהם..... אין ספק שהם מוחמאים,

Macphista

New member
אני לא יודעת עד כמה זו מחמאה...

יש מלא סרטונים וגיפים של רג'ינה ואמה ב... ובכן... סקס. מלא, מפורש, שלא משאיר מקום לדמיון.
אם היו יוצרים סרטון כזה סתם על שתי נשים רגילות, סתם גוזרים את הראשים שלהן ומכניסים אותן לתוך סרטון סקס לסביות כלשהו, או מייצרים סרטון מתמונות וסיטואציות שונות שהן כן השתתפו בהן- סרטונים כמו סרטוני סוואנקווין הכבדים, אז הסרטונים היו נחשבים להטרדה מינית, היו מורידים מהרשת מידית ומי שהעלה אותם היה נתבע.
אז כי הן שחקניות זה מחמיא להן? זה מותר? זה יצירתי?
אני כותבת האשטאג של ouat באינסטגרם כדי לראות אם יש תמונות חדשות מהסט של הפרק האחרון ורוב מה שעולה לי זה תמונות סקס של רג'ינה ואמה.
חלאס.

אישית, בהתחלה ממש התלהבתי מכל ענייני הפאנדום, זה ואחרים, והתלהבתי מהיצירתיות של מעריצים והקישור הישיר שיש (לרוב לכאורה) בין מעריצים לבין שחקנים באמצעות האינטרנט ו... היום הכל פשוט נראה לי רע. רע רע רע רע.

Shiri from the block

Active member
המשך [תמונת
] הציטוט למעלה זה של אדי שאמר.
כמובן שכל אחד יכול לפרש את זה אחרת, כן? אבל זה מתאים מאוד יפה כמו שזה

Macphista

New member
אל תבואי בטענות ליוצרי הסדרה

כשהסדרה תגמר, ולא יהיה סוואנקווין, ותרגישי מאוכזבת, ונבגדת, וכועסת, ועצובה וסל של רגשות....
תבואי בטענות לפאנדום של סוואנקווין ולאשליות ואי הדיוקים שעליהן הן ביססו את הפנטזיות שלהן שגרמו לך להאמין להן.

כי זה באמת אשליות.

Shiri from the block

Active member
את לוקחת את זה יותר רציני ממני אני ממש לא מהמעריצים הדרמטיים שהולכים ובוכים או מאיימים שיפסיקו לצפות בסדרה אם רובין ורג'ינה יהיו ביחד..
אם סוואן קווין יקרה אז מעולה. בעיניי זה הדבר ההגיוני ביותר.
אם זה לא יקרה אז חבל.. וזהו.

סוף סוף פרק יפה

מישהו מוכל להסביר לי מה זה הטרנד לאחרונה להרוג דמויות "ראשיות" בסדרות לאחרונה??? קודם כל האישה הטובה ועכשיו זה...

האמת לא היה איכפת לי על ניל ממש כי לא ממש ראיתי בניל ואמה הזוג המושלם ובלה בלה אבל כאב לי על ניל והנרי, שלא יוכלו באמת להנות איכשהו מקשר של אב ובן....

מה שהכי אהבתי בפרק זה רג'ינה ורובין הוד
אהבתי שסוף סוף היא מצאה את האבה שלה

Macphista

New member
אגב, בקשר לעזיבה של...

ניל.
מייקל ריימונד ג'יימס הגיב לזה בטוויטר.
כתב שהוא עושה זאת כדי להפסיק את גלי השמועות.
הוא לא ביקש לעזוב את הסדרה, הוא גם לא פוטר.
זו הייתה העלילה והוא אוהב לעשות דמויות עם קווי עלילה נועזים.
ושהוא לנצח יהיה וואנסר.
שוין.

ראיתי את הפרק

לא נפלתי.
כדי לא סתם עוד הפעם לעשות
לשיר
כתבתי הודעה בנפרד.
אבל גם מסכימה לגבי רמת המשחק, היה נוראי.
אני אוהבת את ניל מאוד וכאב לי שהוא מת, אבל זה נעשה בצורה מגוחכת.
הם רצו להפתיע אותנו בבום שניל וראמפל חולקים גוף, אבל זה היה ממש לא אמין שבדיוק אחרי הפלאשבק שראינו את ניל וראמפל נכנסים לאותו גוף, בדיוק אז בהווה ניל נזכר לצעוק מכאב ולצנוח לאדמה.
וגם אותי ממש הטריד שאמה פשוט השאירה אותו שם ביער ואח"כ גם ראמפל הלך.
עוד דבר שהפריע לי זה שהיה מאוד קל לירוקה לקחת את הפגיון מראמפל, דה הווו מייטיי דארק וואן לא יכל להתמודד באף דרך אחרת???

הדבר היחיד שאהבתי זה את הקטעים של רג'ינה ורובין, ושגילו מי היא המכשפה.

דווקא זה

שרמפל הלך היה מאוד ברור, זה ממש לא היה בשליטתו

אבל אמה באמת תמוהה בעיני
בכלל לא החזקתי מהקשר בינהם גם קודם וזה גם מחזק את זה זה נראה מזויף

למעלה