עד עצם 3X18

pink lemon

New member
ג'ניפר מוריסון יכולה להתחרות עם אותה הבעה

של החשקנית שמשחקת את ליזי ברשימה השחורה!!
שחקנית עם פרצוף אחד.

Macphista

New member
נכוןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!

יו ליזי!
כל כך החוליה החלשה בסדרה הנפלאה הזאת!

בעעעע, איפה היא שיחקה קודם? יש לה נסיון בכלל? לא ראיתי אותה בכלום! איך נתנו לה תפקיד ראשי לצד ג'יימס ספיידר?!

יסמין@

New member
נראה לי

שהוא יצא יותר סקסי עם זלינה משום שהוא זייף את זה ורצה פשוט לקחת את הפגיון. את בל הוא אוהב והוא יודע שהיא אוהבת אותו ולא צריך לזייף "סקסיות". הוא עצמו.

Serf SaN

New member
אני תוהה. למה היוצרים הפסיקו להפגיש אותנו עם

דמויות דיסני חדשות? הם כבר זמן רב לא הכניסו דמויות נוספות לתוך העלילה עצמה, בלי קשר לפרקי ספין מוזרים כמו שהיה עם רפונזל. פעם הם ידעו לעשות את זה מצוין.
הם לגמרי יכלו להכניס לפרק זוג נסיך ואשתו מתוך אחד סיפורי הדיסני שהם עדיין לא ביצעו, במקום ליאופולד ואווה.
אם אני לא טועה, אף פעם לא הציגו את ההורים של סנואו בשמות ליאופולד ואווה, נכון? כי זאת הפעם הראשונה ששמעתי עליהם נראה לי. גם הסצינה של הרעיונות לשם של התינוק של סנואו וצ'ארמינג.. כאילו מנסים לדחוף לנו לדעת על זה לפני שיש הקשר עם הסיפור העילג של קורה.

בכל מקרה, בהחלט יכלו לסדר לנו איזה טיימליין מעניין שדמויות נסיך ונסיכה אחרים הם בעצם ההורים של סנואו. זה היה יכול להיות מעניין. סתם תוספות, מעצבן אותי שהם הפסיקו לחשוב על זה.

Macphista

New member
את ליאופולד הכרנו כבר בעונה הראשונה

כשהוא התחתן עם רג'ינה, כשרג'ינה הרגה אותו והפלילה את הג'יני.
את אווה המבוגרת (רנה סופר) הכרנו בעונה השנייה, לקראת ההרעלה והמוות שלה. גם את אווה הצעירה הכרנו בעונה השנייה.

לא יודעת, לא דחוף לי לקבל עוד דמויות. בקושי עושים משהו עם אלפי הדמויות שכבר יש ושהיו בסדרה.

אורישקי

New member

סוף סוף קיבלתי את התשובה האמיתית ללמה קורה אמרה את מה שאמרה כשאווה מתה בעונה 2. כמה שהמשפחה הזאת מתוסבכת

פרק מעולה! בדיוק כשכבר אמרתי שהחלק השני של העונה הולך לאט מדי.

רג'ינה

Bookworm's Got Teeth
Not That Liberace

חולה עליה.

וסוף סף פיתחו קצת את הדמות של סנואו, כבר מלא זמן היא וצ'ארמינג סתם כל היום היו זה בתחת של השני. היה מאד כיף לראות אותן ככה.

ואני לא מסכים לגבי רובין הוד. שכחתם אולי אבל רג'ינה מבחינתה יודעת שהוא האהבה של חייה ונראה שגם הוא די נמשך אליה. ממש לא מפתיע.

חוסר היגיון מספר 1 בטיימליין של הפרק הזה:

אם אווה הזו היא האמא של סנואו וליאופולד הוא האבא שלה אז סביר להניח שהם התחתנו מיד אחרי שהעיפו את קורה הצעירה. לכן, סנואו הייתה אמורה להיוולד מיד, או לפחות די מהר, לפני שקורה פגשה את הנרי שיהיה בעלה ולפני שרג'ינה נולדה.

כלומר- לפי קו העלילה המגוחך הזה מהפרק המשונה הזה - סנואו אמורה להיות גדולה מרג'ינה! איך יכול להיות שהיא כל כך הרבה יותר צעירה מרג'ינה? זה בכלל בכלל לא הגיוני!

וכמו שכולם אמרו פה - ליאופולד התחתן עם הבת של מי שרימתה אותו? זה די דוחה! וגם מוזר ולא מתאים..ואיך הוא לא תהה אם זו הבת שהייתה בבטנה של קורה הצעירה כשהוא עמד להתחתן איתה?

ועוד משהו מוזר - אני לא זוכרת באיזו עונה, כשהראו את העבר של קורה הצעירה, היא פגשה את אווה ובאמת לא היה נראה שהן מכירות. ושם אווה הייתה רק נסיכה, אבל אם החלק הזה התרחש בציר הזמן אחרי מה שראינו הפרק - היא הייתה אמורה כבר להיות נשואה לליאופולד ולהיות מלכה ולא נסיכה..
וגם אם זה התרחש אחרי מה שראינו בפרק הזה, איך אווה לא אמרה כלום? איך היא לא העירה על זה שהיא רמאית ושבעצם יש לה תינוקת?
ועם מי קורה בכלל התחתנה בסוף בפרק הזה? עם הנרי? הוא היה נסיך? אני ממש כבר לא זוכרת.. אבל היה קטע שהיא טוותה קש לזהב, זה היה בשביל להתחתן עם נסיך, לא?

אגב, באיזה פרק באמת ראינו את הסיפור הזה של קורה? באיזו עונה זה היה?

קיצר, בלאגן בטיימליין.
אמה נהייתה די טיפשה ויותר מדי מאושרת יחסית לזה שאיבדה את אהבת חייה.
בכלל לא הראו את הנרי וזה היה מוזר אבל לא נורא.
האנ-צ'ארמינגס היו יחסית בסדר הפרק, ואני תוהה אם בשלב הזה של הצילומים ג'יניפר עדיין באמת בהיריון או שהיא כבר ילדה וזו רק כרית..

Macphista

New member
ג'יניפר עדיין בהיריון

היא הופיעה שלשום בתוכנית אירוח כלשהי והיא כמה שבועות לפני לידה.
הם כנראה בסדרה הוסיפו לה כרית לחלק של הצילומים בסטוריברוק כדי שזה יראה שהיא ממש לפני לידה וכך הבדילו בין הצילומים ביער המכושף שם הבטן קטנה יותר.

יכול להיות שאווה וליאופולד לא התחתנו מיד, ולא הביאו ילדה מיד.
להבנתי הפרק של אווה וקורה הצעירות (2X16 אם אני זוכרת נכון) אמור להיות אחרי הפרק הזה, כי בסיומו של הפרק קורה מתחתנת עם הנרי. אווה עדיין נסיכה שם אז כנראה שזה עוד היה לפני נישואיה. אבל זה באמת קצת מוזר שהיא חיכתה איזה 10 שנים כדי להביא את סנואו בעוד שקורה ברגע שהתחתנה עם הנרי ככל הנראה הביאה את רג'ינה.

Macphista

New member
יכולות להיות הרבה סיבות

לכך שגבר בן 40 שמתחתן עם אישה בת 20 מביא ילדה רק אחרי 10-15 שנה.
בעוד אישה בת 30 שמתחתנת עם גבר בגילה פחות או יותר מביאה ילד מיידית.
ההסבר יכול להיות זהה להסבר שהגבר הראשון שנולדה לו ביתו היחידה כשהיה ככל הנראה בן 50+, איבד את אישתו הראשונה ואם הבת כשהייתה בת 40+ כשהבת הייתה בת 10+- והתבגר בקצב שונה משל אישתו. במיוחד כי כשהיה בן 55-60 הבת שלו כבר הייתה בת 20 בערך ואז הוא נרצח בתחבולה על ידי אישתו השנייה שהייתה בת 20+/- כשהתחתנה עימו כשביתו הייתה בת 10+/- ושתיהן התבגרו בקצב זהה למרות שהיום שתיהן בנות אותו הגיל.

כשההסבר היחיד שמתקבל על דעתי לכל הבלגן הגילאי הזה הוא ש... לא חשבו על זה עד הסוף.

יסמין@

New member
בדיוק

וגם כאן מתאים: הרב נוח

כל כך חבל כל הגליצ'ים האלה. זה כמו שמלה מאוד מאוד מיוחדת ויפה, שהתרשלו בתפירת האימרה וזה מקלקל את כל הרושם. חבל מאוד שהם לא עקביים ולא שמים לב לקוניטיואיטי ולקומון סנס. זה פוגם בסדרה שבאופן כללי היא אדירה.

הלדין

New member
האפשרות היחידה שעולה בדעתי...

שליאופולד יתגלה כאימפוטנט והמלכה אווה תפנה לעוץ לי גוץ לי כדי שיעזור לה להיכנס בהיריון בתמורה למחרוזת שמראים לנו באחד הפלאשבקים (והמלכה אווה לא קולטת מה המחיר האמיתי עבור התינוקת הזו שניתנה לה). אחרי הכל, עוץ לי גוץ לי לא רק תמרן את שושלתה של רג'ינה, הוא, בלי שמץ של ספק, תמרן גם את שושלתם של שלגיה וצ'ארמינג כדי להבטיח שאמה תיוולד עם הכח הנחוץ לשבירת הקללה.

למעלה