חוסר היגיון מספר 1 בטיימליין של הפרק הזה:
אם אווה הזו היא האמא של סנואו וליאופולד הוא האבא שלה אז סביר להניח שהם התחתנו מיד אחרי שהעיפו את קורה הצעירה. לכן, סנואו הייתה אמורה להיוולד מיד, או לפחות די מהר, לפני שקורה פגשה את הנרי שיהיה בעלה ולפני שרג'ינה נולדה.
כלומר- לפי קו העלילה המגוחך הזה מהפרק המשונה הזה - סנואו אמורה להיות גדולה מרג'ינה! איך יכול להיות שהיא כל כך הרבה יותר צעירה מרג'ינה? זה בכלל בכלל לא הגיוני!
וכמו שכולם אמרו פה - ליאופולד התחתן עם הבת של מי שרימתה אותו? זה די דוחה! וגם מוזר ולא מתאים..ואיך הוא לא תהה אם זו הבת שהייתה בבטנה של קורה הצעירה כשהוא עמד להתחתן איתה?
ועוד משהו מוזר - אני לא זוכרת באיזו עונה, כשהראו את העבר של קורה הצעירה, היא פגשה את אווה ובאמת לא היה נראה שהן מכירות. ושם אווה הייתה רק נסיכה, אבל אם החלק הזה התרחש בציר הזמן אחרי מה שראינו הפרק - היא הייתה אמורה כבר להיות נשואה לליאופולד ולהיות מלכה ולא נסיכה..
וגם אם זה התרחש אחרי מה שראינו בפרק הזה, איך אווה לא אמרה כלום? איך היא לא העירה על זה שהיא רמאית ושבעצם יש לה תינוקת?
ועם מי קורה בכלל התחתנה בסוף בפרק הזה? עם הנרי? הוא היה נסיך? אני ממש כבר לא זוכרת.. אבל היה קטע שהיא טוותה קש לזהב, זה היה בשביל להתחתן עם נסיך, לא?
אגב, באיזה פרק באמת ראינו את הסיפור הזה של קורה? באיזו עונה זה היה?
קיצר, בלאגן בטיימליין.
אמה נהייתה די טיפשה ויותר מדי מאושרת יחסית לזה שאיבדה את אהבת חייה.
בכלל לא הראו את הנרי וזה היה מוזר אבל לא נורא.
האנ-צ'ארמינגס היו יחסית בסדר הפרק, ואני תוהה אם בשלב הזה של הצילומים ג'יניפר עדיין באמת בהיריון או שהיא כבר ילדה וזו רק כרית..