עונה 1 פרק 16 YES

shirush3

New member
סוג של
על הפרק

נראה לי שהולך להיות פה דיון מעניין

בא לי שסנו תאכל תפוח!!

רמפלסבויגדןוהעכגןךהעגצקי/גולד מלך..
סופסוף אמה מתחילה לקלוט מה הולך..
מבצע קוברה סופסוף חוזר לעבודה ועם זר מסתורי..
ג'ימני קריקט חזר.. ואני עוד חשבתי שמשהו דרך עליו בטעות..

וכמובן, רד

עוד 50 דקות לאישה הטובה!! מרי מרגרט צריכה לראות את זה, אולי היא תלמד דבר או שניים..

כמעט כמו רג'י!!

אגב, הפרק הזה גרם לי להתגעגע לגרהאם

סטוריברוק צריכה שריף שריף ולא שריף משוחדת שכל שנייה משנה דעה..

enigma14

New member
אעאעאה איזה פרק!!!

קרע אותי מצחוק הקטע עם שלגייה שניסתה להרוג את הציפו הכחולה חחח ממש משמעות חדשה לסיפור
וגם אהבתי שרד השתמשה לטובה ב״זאביות״ שלה וגם הזר התחיל להתחבב עליי,שותף חדש למבצע קוברה? ואני לא מבינה את דוויד גם אם הפלאשבקים אומרים דבר אחד,לא נראה לו מוזר שהיא הצמיחה שיער עד המרפקים בין לילה?? ובנוסף הגעתי למסקנה שאני חולה על הקול והצחוק של רמפל

זה היה ממש מצחיק לראות אותה רודפת

אחרי המסכנה עם המטאטא

רד הייתה ממש תותחית.
בפרקים הראשונים ששנאתי את רמפל, שנאתי גם את הצחוק והתנועות שלו, אח"כ פשוט התאהבתי בו, ואז אפילו הצחוק והתנועות שלו היו מקסימות בעיני.
זה ישמע מוזר אם כמר גולד הוא סקסי?

את באמת חושבת שמישהו שמרוכז בעצמו כמו דיוויד ישים לב לשיער?!
מה שיותר מוזר זה שהוא לא נזכר בקטע שהוא קרא לעצמו צ'ארמינג..

enigma14

New member
חחחח גם אני חשבתי מה הקטע

היא לא התחילה לקרוא לו ג׳יימס בשלב כלשהו? וגם כן מה הקטע שלו שהוא לא אומר לא לשלגייה,לא לרד ולא לאף אחד אחר את השם האמיתי שלו?העיקר הוא מדבר על שלגייה ששכחה מי היא

הלדין

New member
יש לו גם נסיבות מקלות.

אנחנו רואים את הזכרון כפי שהוא. דייויד, קרוב לוודאי, בהשפעת הקללה, ערך את הזכרונות כך שהוא רואה את מרי מרגרט ולא את שלגיה. הוא היה מבולבל כשהוא הגיע למרי מרגרט ורואים אותו אפילו בוכה לקראת הסוף. הוא לא הבין כל כך את מה שהוא ראה שם.
רואים לא פעם איך הזכרונות נערכים. בפרק של עמי ותמי, לדוגמא, אמם לא מתה לפני שנים ספורות. הם יתומים מאם ביער המכושף. הזכרון שלהם נערך כדי "להסוות" את העובדה שהם נותרו ילדים במשך 28 שנה. עדיין לא הבנתי איך מרי מרגרט נעשתה למורה ועוד
לילדים רכים. ברור שהעניין קשור לעובדה שהיא המשרתת של הגמדים (רואים את זה בפרק) אבל זו הייתה תקופה קצרה בחייה. בטח
יש מאחורי זה סיפור שלא יסופר כמו גם הדרך בה התאקלמה רג'ינה בעולם האמיתי בו הקסם לא עובד וסטוריברוק הופיעה משומקום.

shirush3

New member
חחחחח

זה מה שצעקתי אז למחשב "אתה לא רואה שהיא שלגיה!?!! שאין לה שיער קצר?!"
הוא כזה...

אעעע!

אתם לא מבינים כמה כאב לי כשהיא ניסתה להרוג את הציפור...
א. כי אני אוהבת את שלגיה, ב. כי אני מתה על הציפור הזאתי! המקורית המצוירת ולא התוכי הכחול אבל לא חשוב!
אני שמחה שהיא חזרה להיות היא. אבל חבל מאוד שמרי מרגרט ברחה...
אני במקום אמה הייתי פשוט מתאבדת, איך אפשר להוכיח שהמניאקית הזאתי קשורה לזה?!?! איך?! פליז תגידו לי שהיא גילתה והכל פינק פלאפי יוניקורנס!!

shirush3

New member
דווקא אהבתי שהיא ברחה

היא סופסוף קצת מתחילה לסמוך רק על עצמה

shirush3

New member

כן!

ואחריו רג'ינה ואחריו אנשים יפסיקו להתחרפן ויגלו מי הזר ואחרי זה...

אני אוהבת לקרוא את הניחושים, אךךךך התמימות (כאילו אני לא חשבתי בדיוק אותו דבר
).

למעלה