עונה 1 פרק 16 YES

הלדין

New member
פרק טוב

הקטע עם שלגייה הרעה נראה לי בהתחלה כאילו עוץ לי גוץ לי שיחק עם מרכיבי השיקוי אבל בסוף ייתכן ששלגייה, לפני שג'יימס הכיר אותה, הייתה, ככל הנראה, זאבה בודדה. כיפה לא פחות מגעילה ממנה באינטראקציות הראשוניות שלה עם ג'יימס (ולא, להסתער בצורת זאב מגודל בכוונה להרוג כמה שיותר אבירים לא יותר אצילי מלירות חץ במלכה הרעה). לשלגיה לפחות נותרה היכולת לאהוב שלא כמו רג'ינה ששלחה את הג'יני להרוג את אביה. אין לי ספק שהג'יני מוכן למות עבור רג'ינה
- ולה לא תהיה בעיה לשלוח אותו למותו.

לגבי המתרחש בסטוריברוק, חשבתי בהתחלה שסידני לקח את התיבה כשהיה אצל אמה בדירה אבל בסוף הם הלכו על כך שלרג'ינה יש מפתח גנבים. לגבי השריף המנוח, גראהם היה הכלבלב של רג'ינה. לפחות עם אמה יש סיכוי קלוש שמרי מרגרט תצא זכאית. וטוב, פעם ראשונה שרואים אצל אמה פחד מפני רג'ינה וכבוד. עד עכשיו ראו בעיקר זעם ילדותי.

באשר להנרי, אם הוא לא אוהב את רג'ינה, למה הוא קורא לה אמא ובנוכחות אמה? אמה תבין אם ידבר עליה כרג'ינה. אז אוגוסט מצהיר עמדה. מעניין אם הוא כתב את ספר האגדות.

shirush3

New member
לגבי הנרי ורג'ינה

היא גידלה אותו, אני לא חושבת שהוא באמת שונא אותה
אותה פשוט לא אוהב את הרוע שלה
היא עדיין אמא שלו במשך (כמה שנים? 10?) לעומת זאת את אמה הוא לא מכיר הרבה זמן
וזה גם סוג של הרגל הוא לא יפסיק פתאום לקרוא לה "אמא" גם ליד אמה (בכל זאת היא נטשה אותו מגיע לה
)

shirush3

New member
וואווו איך בילבלתי את ההודעה

באמת שהגיע הזמן לישון!

מעניין באמת איך רג'ינה נהייתה כזאת..

למה רד מגעילה?! האבירים רדפו אחריהם.. הפרק הזה מראה שהיא מקבלת את הזאב..
אמה במלא ראתה את המפתחות פעם אחת, עכשיו היא יודעת למה הם משמשים..
לקראת הסוף גראהם יצא נגד רג'ינה, עובדה שהוא הציע לאמה עבודה..

הלדין

New member
ייתכן.

בפגישה שלה עם הנסיך מקסים, כיפה מאד ישירה על גבול הבוטות. הנקודה הייתה יחסיות המוסריות. האבירים הם אנשים שרק מילאו פקודות או הונעו מכך שצ'ארמינג לקח מהם את האפשרות להתעשר מאוצרו של מידאס. לעומת רג'ינה, הם אמורים להיות יונות ברות. ועדיין להרוג את רג'ינה זה מעשה אפל ולו התנפלות על האבירים עדיין נמצא במסגרת ההגינות. אני מניח שהתשובה היא שלו כיפה הייתה מנסה להרוג אותם בצורתה האנושית, אז צ'ארמינג היה מזדעק.

לי תמיד היה הרושם שרג'ינה אמרה לגראהם להציע לאמה עבודה כדי שיפקח עליה עין מקרוב. גראהם יוצא נגד רג'ינה רק לאחר שהזכרונות שלו כצייד התעוררו. מאידך, אני לא חושב שהיה שוני מהותי באיך שהחקירה מתנהלת - ההבדל שגראהם היה מקבל ישירות את הראיות המפלילות מרג'ינה.

shirush3

New member
מבחינתי הפרקים עכשיו זה רצף של פרקים טובים

עד הפרק האחרון

שלגיה רעה

פשוט אהבתי אותה שהיא הלכה להרוג את המלכה(אבל לא בריצינות!)
הקטעים של צ'ארמינג וסנו

אני ממש אוהבת לראות איך בתור צ'ארמינג הוא נלחם עליה(ואיך היא נלחמת בו!)
למה היו חייבים להרוס עם דיוויד?
רציתי לזרוק עליו משהו!
גם כשהיא מנשקת אותו ונזכרת
איך התעצבנתי אז כשלקחו אותו

ומרימרגרט כשדיוויד הנעל הזה מאשים אותה והיא עם דמעות
היא צודקת!

והחלק הכי אהוב עלי בכללללללל הפרק זה השיקוי אהבה!
התגובה שלי הייתה "אהעאהעאהא בגלל זה הוא רצה את השיער הם אוהבים! זה השיער שלהם
שיקוי. אהבה. הוא השלים את הסט!
"

סוף סוף התגלתה הסיבה למה אני לא סובלת

אותו, הקטע שהוא אמר לה שהוא חושד בה
רציתי להרוג אותו,
כ"כ ריחמתי עליה ושנאתי אותו.
מאז אני מחבבת אותו קצת, אל הוא לא ראוי להקרא לדעתי פרינס צ'ארמינג.

shirush3

New member
זה היה הקטע

שבאמת הבנתי שהוא ממש מעצבן אותי ואת ההבדל בינו לבין צ'ארמינג
ג'יימס המזויף

aשרון

New member
פרק נהדר.....

סף סוף חזרו עם עלילה מעניינת ומותחת.
בתחילת הפרק ששלגיה רצתה להרוג את הציפור פשוט לא הבנתי מה קורה, כי שכחתי מעניין השיקוי (תוצאה של סיפור לא כרונולוגי בפרקים כנראה).

אני מתגעגע לגרהאם, היתה לו נוכחות מקסימה והוא השרה רוגע, ואני לא חושב שהוא היה הכלבלב של ריג'ינה, כי אם הוא היה כזה הוא לא היה מציע את תפקיד הסגן לאמה.

סוף סוף מראים את ריגי'נה מקלפת תפוח,עד היום היא לא עשתה איתם כלום חוץ מלהחזיק אותם ביד או בסל. תמיד תהיתי אם היא מגדלת אותם בשביל היופי או הטעם .

אוגוסט הוא עדיין חידה בשבילי, אני מנסה לשייך לו דמויות שעדיין לא נראו בסדרה, אבל נראה לי שהוא משהו אחר לגמרי כמו איזה אב מייסד שיודע הכל .
אבל הוא לא האבא של הנרי זה בטוח.
רגע, אולי אוגוסט הוא הבן של עוץ לי גוץ לי, לפני שעוץ לי גוץ לי נהפך למה שהוא .

Jimmy Kane

New member
פרק טוב

ההתחלה של הפרק היה די נחמד שהיא מנסה להרוג את הציפור

השלגיה בתור רעה היתה יותר מעניינת והאמת שקוויתי לסוף טוב שבו שלגיה נזכרת ומנשקת אותו והם מאושרים (עד שהיא נכנסת לתרדמת) אבל כמו כל פרק תמיד חייב להיות
משהו שמשבש אבל לפחות ג'ימיני חזר ומקווה שיופיע יותר בהמשך

ומעצבן אותי שלא מספרים יותר מדי על הזר

אני אוהב את מרי, יש בה תמימות מיוחדת כזאת.. קשה להסביר את זה ובאותו הרגע שהיא לקחה את המפתח עם סימן גולגולת קוויתי שמשמה היא לא תפתח ותמשיך לסמוך על אמה
וזה די העציב אותי כי מספיק שהיא סבלה מהנידוי בעקבות הרומן ועכשיו היא גם תהיה פושעת נמלטת?

ודיוויד חרא של בן אדם, צ'רמינג זה השם המתאים לו.. הלוואי שיגלו שהוא רוצח או משהו
מפרק לפרק יורד לי ממנו
עדיף שמרי תהיה יחד עם הזר הזה

ולא הבנתי איך דיוויד לא חשב על זה שפתאום למרי יש שיער ארוך במהלך ההיפונזה

וואי כולכם שמתם לב לשיער....

אני לא שמתי לב לזה עד שכתבתם.
וככה בדיוק הרגשתי לדויד, עד הפרק הזה עוד חשבתי שמשהו יקרה והוא יהיה ראוי לה, אבל פה בכלל חטפתי עליו עצבים וקוויתי שיעלם לה מהחיים.

למעלה