עונה 1 פרק 17

בין הפרקים האהובים עליי

כיף להזכר !
ג'פרסון

עוד היה לי קראש עליו מימי גוסיפ

הנה משפט שאני לא מפסיקה לכתוב:

ידעתי שהוא מוכר לי, אבל לא זכרתי מאיפה

הוא הורס

קטר בייזן ההורס

בעיקר הגיח מדי פעם, התעסק עם סרינה.
לא ראינו אותו כבר שמה כמה עונות טובות, מדי פעם השם שלו צץ

נראה טוב!!

מקווה שאמה תתחיל להאמין ומבצע קוברה יצא לדרך סופסוף!!

I hate Wonderland!!!

OMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMG!!!
אמה אחת המאכזבות!! אבל סופסוף מתחילה לקלוט.. בלונדינית בלונדינית, לאט אבל בטוח!!

לא מאמין שרג'י הפקירה אותו בשביל הזקן הזה!! העיקר בסוף היא עקרה לו את הלב!! חשבתי בהתחלה היא תוציא את סנו לא יודע למה..
טרמפ כזאת
גם לברוח היא לא יכולה לעשות טוב?!

גולד?! WTF?! ואני חשבתי שהוא בסדר!!
בטח רג'י עשתה איתו עסקה בקשר לבל!! אחרת אני לא מבין למה הוא משתף איתה פעולה!!
הכובען כזה עצוב ודרימי!! וכשהוא סיפר לאמה על הבת שלו בכלל
ובסוף כשהוא בכלל MAD

והנרי המלך!! יאללה מבצע קוברה!! מקווה בכל אופן..
מוזר שאפחד לא עשה עסקה עם רמפל הפרק..

עוד 45 דק' האישה הטובה!!

ועוד משהו..

אם טרמפ הייתה הורגת אותו אז היא הייתה נשפטת על 2 רציחות ובריחה!! האם המוות שלו יהיה בעצם לטובה?!

enigma14

New member
רק שאני דיי בטוחה שג׳פרסון לא באמת מת...

נראה לי או שהוא הצליח לברוח,או שבמהלך הנפילה הכובע התחיל לעבוד והוא הצליח לעבור לעולם האגדות ואז הוא ייקח משם את הכובע המקורי ואיתו יחזור לסטוריברוק (לא שהוא יוכל לקחת לשם את גרייס עם הכובע..)

אמרתי אם..

גם לי נראה שהכובע התחיל לעבוד.. אני מקווה שנראה אותו בהמשך..

enigma14

New member
אמאאאא איזה פרק!!!!!

סוף סוף יש מישהו בסטוריברוק שיודע משהו על החיים שלו (ונשאר בחיים..) הסיפור שלו העציב אותי,איך שבסוף הוא התחרפן כי הוא לא הצליח להכין את הכובע
את האמת דיי התאכזבתי מאמה שהיא תקפה אותו בסוף ולא האמינה לו,אבל זה טוב שהיא מתחילה להאמין
במהלך הפרק יצא לי לחשוב,האם יש סיפור מאחוריי המוות של אמא של גרייס?יש מצב שאמא של גרייס זאת אליס?

הסדרה הזאת רק הולכת ונעשית מעניינת יותר!!!!!!!!

באמת היה עצוב.. ואמה גם אותי אכזבה..
אני בספר אם אמא של גרייס זאת אליס, אליס הגיעה לוונדרלנד אחרי שהכובען ניהיה מטורף..

הלדין

New member
פרק מעניין.

החלק הכי מעניין היה מה שג'פרסון אמר על כך שקיימת שרשרת של עולמות שבחלקם יש קסם ובחלקם אין. האם חלק מהדמויות המיתיות בעולם האגדות מגיעות מעולם אחר? פרט חשוב אחר שלומדים בפרק הוא ששמה האמיתי של רג'ינה הוא, ובכן, רג'ינה.

לגבי ג'פרסון עצמו, אין ספק שמדובר בדמות טראגית ומשוחקת היטב אבל לא קיבלתי את התחושה שהוא באמת מטורף. ההתנהגות שלו ראציונלית ועקבית מדי. ובבדיחות הדעת, האם מדובר בבנו של ג'פאר מאגרבה? הם בדרך כלל לא סתם בוחרים שמות וג'פרסון פירושו "בנו של ג'פאר." עד כמה שהבנתי, זהו שמו האמיתי. אני מניח שהקללה של רמפליצקין מספיק חזקה על מנת
לאסוף גם אנשים שנלכדו בעולמות אחרים כמוהו. (טוב, בעצם, אני יכול לדמיין למה רמפליצקין ירצה שהוא יסיים את העבודה על הכובע.)

לגבי אמה ויחסיה עם הקללה, יש משהו בדבריה. כמה פעמים מאז בואה לסטוריברוק היא נתקלה בקסם? העובדה שהיא בחיים לא אומרת כלום.

מחווה נחמדה. הכותרת בעיתון שמרי מרגרט קוראת היא "חסרת לב" (כנראה הכוונה לקת'רין נולאן.) כשהיא מציגה אותה בפני רג'ינה.

אמ..

אמרו כמה פרקים לפני את השם של רג'ינה בעולם האגדות..

לדעתי הטירוף של ג'פרסון הפך לאובססיה לכובעים ולגרייס/פייג'..
לא חשבתי על ג'אפר ונראה לי שזה סתם צירוף מקרים..
אגב העולמות, מוזר שלא הראו את הפנים של מלכת הלבבות.. מעניין מי היא בעולם ה"חדש"..

לגבי אמה, הקטע המעצבן זה שיש הרבה אנשים וסימנים ועדיין היא מסרבת להאמין בלי קשר לקסם.. הנרי, גראהם, טרמפ ודיוויד ועכשיו גם ג'פרסון..

ושמתי לב להארטלס, נראה לי שיש שם גם תמונה של מרי מרגרט..

הלדין

New member
טוב

לגבי ג'פרסון, הבנתי שמדובר יותר במחווה למשורר שעסק בארץ הפלאות. אני לא זכרתי שהמלכה הוצגה בשמה לפני הג'יני.

לגבי אמה, האישה מוכשרת בראיית המציאות כפי שהיא רוצה לראות. אאז"נ, הסיבה שהיא נשארה היא משום שרג'ינה דרכה לה חזק על האגו לגבי כישוריה האמהיים ולא משום שמרי מרגרט אמרה לה שזוהי טובתו של הנרי. אמה יכולה לבדוק באמצעות בדיקת דנ"א פשוטה אם מרי מרגרט היא אמה. ידוע שהן קיימות בסטוריברוק כפי שאימתו את הדנ"א של מרי מרגרט על הלב.

סליחה?!?! המלכה?!?!

יש רק מלכה אחת בעולם האגדות!

***כל זה נאמר כי אני מאמין שאתה מדבר על רג'ינה. אם אתה מדבר על מלכת הלבבות אז...

למעלה