עונה 1 פרק 17

מגניב העניין עם המחווה..

כמו שאמרת "כפי שהיא רוצה לראות" בדיוק.. אני דווקא חושב שהיא נשארה בגלל הנרי ולא בגלל אגו, נכון בינה לבין רג'ינה יש משחקי אגו אבל עדיין היא נשארה בשבילו..
היא יכולה אבל עדיין היא לא רוצה להאמין.. אז אין סיבה שהיא תעשה..

shirush3

New member
תשימו לב

כשהם נכנסו לוונדרלנד היו עוד מלא דלתות מה שלדעתי אומר שיש עוד מלא עולמות שאנחנו אפילו לא מדמיינים עליהם

מה פתאום?!

זה ארץ שכולו טרמפ ודיוויד!! כולם שם טרמפס ודיווידים והם עושים שם דברים מטורפים למתאימים ל18+..

הלדין

New member
וכמובן לארץ שמעבר למראה.

עכשיו עברה בי מחשבה מוזרה: האם ההיסטוריה של עולמנו היא סיפורי המעשיות שלהם? או שאנחנו משעממים מדי להשתמש בנו כחומר גלם למעשיות?

והאם בני אדם מעולמנו הגיעו לעולם האגדות? תמיד ניתן שפרנק באום באמת ביקר בארץ עוץ והוא הקוסם בספריו. "הקוסם מארץ עוץ" הרי נועד להיות מעשיה מודרנית. מאידך, ארץ עוץ שונה מדי מכדי להיחשב לחלק מהיער המכושף.

shirush3

New member
אבל עדיין

אם תסתכל שוב בפרק תראה שיש שם דלת ירוקה שמעתי תאוריה שאולי זאת ארץ עוץ

הלדין

New member
בצפייה חוזרת בפרק,

אני חושב שמדובר בהבדל ברמת התאורה אבל השיער של ג'פרסון יותר בהיר בארץ האגדות ולו בעולם האמיתי הוא יותר כהה. הסצנה בה רג'ינה מתחזה לזקנה היא הומאג' למעשיה. כמובן שיש הומאג' גם בפרק הקודם בו שלגיה נתפסת פורצת ללול של כיפה וסבתה - כך היא הגיעה במקור לבית הגמדים, כפורצת. (הם היו מעט יותר נחמדים משלושת הדובים בסיטואציה הזאת.)
אני חושב שהסיבה לכך שהוא לא נראה לי מטורף היא שהוא נראה שפוי לעומת בן דמותו הספרותי. גם ברמה התת הכרתית, התנהגותו עומדת בסטנדרט של ארץ האגדות - כולם בעולם הזה מתנהגים כאילו הם על ממריצים. ושמתי לב שלמעשה אחת הדלתות הייתה פתוחה. ג'פרסון הוא לא הכובען היחיד שהשתמש במימד ה-"כובע". מעניין למה רג'ינה בחרה דווקא בו?

shirush3

New member
יכול להיות שהוא היה הכי נגיש?

שהיה לה יותר על מה לסחוט אותו?

נראה לי שהם עבדו ביחד פעם..

הם הרי הכירו לפני..בגלל זה היא בחרה דווקא בו..

shirush3

New member
אז ככה

שוב פרק אהוב

אני לא זוכרת כבר יותר מידיי
אני ממש אהבתי את השילגיה שהתפרצה ממרימרגרט כשהיא נכנסה בג'פרסון
בכלל אהבתי את ג'פרסון
אהבתי שהוא חטף את אמה

ואני זוכרת גם שהתעצבנתי על אמה וצעקתי לה "נווווווו תאמיני לו אישה!"

OMG!!

את אשכרה תאהבי כל מה (מי) שהיא תעשה!! הבנאדם רצה לעזור לה להיזכר במי/מה שהיא והיא מצידה בועטת אותו מהחלון!! אני מקווה שכולם יזכרו ורק היא תירקב בכלא!!

וכן, אמה באמת עצבנה הפרק.. נקווה שהיא סופסוף תתחיל להאמין..

shirush3

New member
היא שלגיה! אני משוחדת

ונראה לי שאצלך זה לא משנה מה היא תעשה

נראה לי שאם מישהו היה חוטף אותי גם אני הייתי בועטת אותו המחלון

"נקווה" אתה תקווה
הראש שלי כבר חזק בתוך עונה 2

ואני לא אמשיך לדבר בכיוון
ד"א פרק הבא גם אחד הפרקים האהובים עלי!

שקר!

אם היא הייתה חותכת את הורידים הייתי אומר לה כל הכבוד!!

אגב, היא כל כך מרוכזת בעצמה, שהיא לא הבינה שהכל סובב סביב אמה ולא סביבה.. היא לא מעניינת אפחד בסטוריברוק אפילו דיוויד נטש אותה.. ואם הוא היה רוצה להרוג אותה הוא כבר היה עושה את זה כשהייתה לו הזדמנות!!

ראיתי פרומו, אפשר רק לקוות שרג׳י תקרע לה את הצורה בשני העולמות..

למעלה