עונה 2 פרק 12

ayalam44

New member
אני צפיתי בכל הפרקים רק פעם אחת!

ואני לא קוראת ספויילרים ברשת.. זה פשוט עלה לי לראש.. וזה דווקא מגניב אם הניחוש שלי יהיה נכון

Y. Welis

New member
מיי מאסטר, קרוקי (אבל חלש ונחלש)

אספנסון כתבה הפעם, ומצער לראות איך כותבת שעשתה את 'באפי' לסידרת מופת (לצד אחרים כמובן), נחלשת כך. אולי עדיף לעבור למקצוע אחר.
כי הסיפור כ"כ קלוש ולא מנסה לשכנע שזה עצוב. למרות המאמצים של הבמאי והקאסט (והתלבושות והתפאורה), זה לא מצליח במיוחד. הפלקטיות מעולם לא היתה כה חזקה.

גרגורי איצין ('איציק' כמו שחובבי '24' מכירים אותו) התארח כאביו של פרנקנשטיין, למרות שזה מעולם לא היה נסיך בסיפור המקורי; ההיפך. התחושה שלו והאח הזכירה הרבה יותר את הסיפור של 'השבוי מזנדה' (עלילת נסיכים מרכז-אירופאית של אנתוני הופ, עם כמה רמזים פוליטיים מודרניים), אם כבר. חבל שלאחד מהם לא קראו 'רודולף'...

עכשיו ברורים יחסי הכוחות בין רמפל' לקורה, ומי יצר (made) את מי. למרות שניחשנו כבר. אבל זה לא משנה הרבה (וכן לאיזה צורך פרנק' היה צריך את הלב ההוא).

מה, אין לו קסם להחזיר את זכרונה של בל? חלש.

הזינוק ההוא של 'כיפה' לעבר המזח היה מעניין. לא הודגם עד כה.

בדיחה אחת טובה עם הגמד, שמסביר שזה שהוא hacking (מבקע) עם הקרדום שלו סלעים, לא אומר שהוא hacker של מחשבים...

אבל זו נקודת הזכות היחידה. + אולי הקטע שהנרי טוען שפרנק' בכלל לא שייך לסיפורי האגדות, ואם הוא כן שם, אז אולי יש עוד כמה דברים לא ידועים... (כמו כל סיפור מד"ב שהיה אי פעם?).

תקוות לשיפורים בהמשך. מסופק אם יהיו.

Shiri from the block

Active member
שכחתי להגיב פה בכלל
ואו נעלמתי קצת הא?? חחח אני אחזור עכשיו פול טיים!

קיצרררררררררררר
לא הייתי מרוצה כל כך מהפרק!!!
מה נסגר? אמה פשוט מקבלת את זה שהוק שם? בלי להתפלא? יש להניח שהוא הגיע עם קורה? נראה לי קצת הזוי..
אבל אהבתי את המשפט שהיא אמרה לו לגבי זה שראמפל עומד על שני רגליים, יש לו כוח ויש לו קסם.. ושאם היא יכלה להמר על הבחור המת של השנה זה יהיה הוא

בנוסף עוד משפט קטלניייייייייי שכבר רצו ברשת מיליון תמונות של זה מאז הפרומו:
שרג'ינה אומרת לקורה על זה שהיא רוצה שקורה תתוודה על השקרים שלה והיא אומרת: "אמה הנרי ושני האדיוטים צריכים לדעת על זה"

שמצחיק שהיא מחשיבה את צ'רמינג וMM כאידיוטים אבל את אמה לא
כי הן מאוהבות
חחחחח

אבל רק לא הבנתי איפה הן עצרו אחר כך ואיך לא ראו את אמה ואת השאר בסוף?

ממש חיכיתי למפגש ולהתנצלות!!! אוף!

וחוץ מזה היה ממש עצוב עם בל ושהיא שברה את הכוס.. מסכן ראמפל! למרות שכל פרק ופרק אני מבינה כמה הוא רשע!

מה שמזכיר לי

בקטע שקורה הסניפה את הבגדים של רג'ינה נזכרתי בך ואיך היית רוצה לעשות את זה

ונראה לי שהסדרה יוצאת למיני פגרה אז את צריכה להתחיל בקרוב את שרשור הסגידה לרג'ינה

וכמובן שרשור אמה - רג'ינה

Shiri from the block

Active member
הופה הופה!!!! יש דרישה לשירשור Swan Queen !!! איזה כיף!!
כן אני כבר אוספת חומר... זה מאוד בעייתי כל הנושא הזה חח
אני ממש צריכה לפרק את זה לחלקים אז אני עוד תוהה לעצמי איך לעשות את זה.. כי המטרה שזה לא יהיה רק שירשור סגידה לרג'ינה, אלא שירשור של השחקנית עצמה, עד כמה שהבנתי את המנהלת.. אז זה מסבך אותי! חח

ולא יודעת אם זה חמוד או מטריד מהצד שלי שנזכרת בי בקטע שקורה הסניפה את הבגדים של רג'ינה
למרות שאני גם הייתי עושה אותו הדבר

אהבתי את הרפרנס על הישראלים XD

בנוסף לשאלות שלך: הם פוחדים שאנשים יבואו אליהם אבל מה עם האנשים שכבר בפנים? כולם מהאגדות?

ומה שקורה בין רמפל לבל... יכול להיות שזו באמת לא אהבת אמת?
אולי קורה ורמפל יהיו זוג? [זה יתאים כי הם באותו גיל וזה לא יראה קריפי]

ובאמת בל הייתה
בפרק הזה...

אני חושבת שקורה ורמפל היו זוג. אני חושבת שהם גם היו הזוג הכי חזק ומסוכן בממלכה, הוא הדרק ואן והיא למדה ממנו את כל מה שהיא יודעת בנוסף לאישיות ה..... אך נגדיר אותה - שאפתנית, רוקמת מזימות, וחסרת גבולות ומעצורים. יש לי הרגשה שיש שם סיפור אהבה או לפחות רומן ששירת היטב את שני הצדדים.
ואני גם חושבת שאולי הוא האבא האמיתי של רג'ינה....

Macphista

New member
אני אישית מאוד שמחה

כן, הפרק היה לא משהו בכלל. סתם פרק "מילוי".
לא ישבתי על קצה המושב, לא מעניין אותי, כמו שעניין אותי עד כה, מה יהיה בפרק הבא.
זמן מעולה לעשות הפסקה של שלושה שבועות.
מבחנתי, יכלו לסגור את הסדרה כאן.
פרק מיותר כל כך.

הטיזרים והסניקפיקס, כפי שכבר קרה, היו הרבה יותר מעניינים מהפרק עצמו.
הרסו את קו העלילה שאהבתי, לא הראו ולא נתנו הסברים לדברים תמוהים שהיו שם, ועכשיו יוצאים לעוד הפסקה ארוכה.
מבחינתי אפשר להיפרד.
זלזול מוחלט של המעריצים- גם מבחינת ההפסקה וגם מבחינת הפרק.
היה שלום!

למעלה