עונה 2 פרק 18

עונה 2 פרק 18

זהו, צופי יס סוגרים היום את הפער - ואם לא היו שינויים אנחנו כמעט באותו קצב,
אתם חושבים שאת הפרק הבא ארה"ב ביום א' - הם יספיקו להכין ולשדר כבר ביום רביעי הבא?

צפייה נעימה

Shiri from the block

Active member
או שהם ישימו משהו אחר בטלויזיה או שהם באמת ישדרו את זה בהפרש של כמה ימים..
בעיקרון זה אפשרי, עושים את זה למלא סדרות עם הפרש של יומיים, אז 3-4 ימים זה לא כזה בעייתי..

Y. Welis

New member
בזמנו ב-NOT תרגמו את פרקי '24' תוך יומיים.

במקרה של פרק כפול (או הסיום) - אפילו תוך כמה שעות.

Im All That

New member
הם ימשיכו לשדר בהפרש של כמה ימים

הם עשו את זה עם הרבה סדרות שלהם

זה היה פרק מטופש ומאוד לא אמין

הרגשתי שהתסריטאים ממש אנסו את הפרק כדי שיתאים לצרכים שלהם.

1.אוגוסט חוזר להיות ילד?? למה?? הרי אוגוסט הבוגר הוא זה שגילה אומץ.
אה נו ברור.. התסריטאים היו צריכים למצא דרך שאוגוסט לא יספר על תמרה ולכן הם המציאו פתרון מטופש.

2. תמרה אפילו לא מתאמצת לשחק אותה מופתעת שהנה יש כוחות קסם. אם אני הייתי רואה דבר כזה, שבועיים לא הייתי נרדם. ואותה פתרו באיזה משפט וחצי על מה שהיא ראתה וזהו.

3. בשיחה של שלגיה ואוגוסט בתחילת הפרק, מדוע שלגיה לא שואלת את אוגוסט מאיפה הוא מכיר את ניל? הרי הוא אמר לה את השם ניל והרי הוא לא היה בקשר עם אף אחד מאז הוסרה הקללה. עד כדי כך חוסר הסקרנות שלה שואף לאפס? או האם היא טפשה מדי?

4. פתאם רג'ינה כן ראש העיר שוב? ממתי? הרי מאז שהקללה הוסרה כולם זוכרים את המלכה המרשעת ובפרק השני רג'ינה בעצמה אומרת שהיא הודחה מראשות הערייה. רק בגלל שזה מסתדר עם העלילה של הפרק הקודם עם אוון אז פתאם היא שוב ראש העיר. נו באמת..

5. מדוע רג'ינה פתאם יודעת מי זה אוון? אין טיפת דימיון בין הילד לאיש הזה. פתאם סתם כך רג'ינה קולטת מיהו.

תסריטאים תתאמצו קצת!! הפרק הזה מאוד הזכיר לי את העונות של דוקטור הו אחרי שדייוויד טננט עזב. פרקים חלשים וגרועים בגלל פתרונות מטומטמים לכל עלילה שנוצרה.

על רוב הנקודות לא חשבתי

ועל 5 אני גם התעצבנתי, זה היה כזה הזוי שאחרי 28 שנה היא הבינה צ'יק צ'ק מי זה, מילא היו מראים לנו פריט או חפץ שיעורר את חשדה, משהו!

Macphista

New member
לגבי רג'ינה כראש עיר

היא חזרה להיות ראש העיר לפני כמה פרקים, לא זוכרת בדיוק מתי.
היא וקורה נכנסות למשרד ורג'ינה אומרת שזה טוב לחזור וקורה מחמיאה לה על העיצוב.

אבל כן, זה היה פרק לא משהו. עבורי פחות מכל הסיבות שרשמת פה, אלא פשוט כי היה לי משעמם.

Shiri from the block

Active member
הממ לא חושבת שזאת הייתה הכוונה... כאילו,
נכון שגירשו את רג'ינה מהמשרד אבל אף אחד לא באמת תיפקד כראש העיר אז נראה לי שפשוט אף אחד לא היה שם.
וכשרג'ינה חזרה לשם עם קורה זה היה סתם בשביל לעשות מה שהן היו צריכות לעשות.. בספק שתושבי סטוריברוק באמת יסכימו שרג'ינה תיהיה ראש עיר כשעדיין לא סומכים עליה..
בנוגע למה שהיא אמרה לגרג- היא הציגה את עצמה ככה נראה לי דווקא בגלל 2 סיבות:
1. היא פשוט רוצה להראות שהכל בסדר ותקין בעירייה אז היא לקחה על עצמה להגיד שהיא ראש עיר
2. בצורה קצת נואשת להידבק לתואר שהיה לה פעם.. כמו שבעולם האגדות היא תמיד קראה לעצמה מלכה גם אחרי שסנואו הוכתרה..

יסמין@

New member
לגבי 2 נקודות

נקודה 1: זה מזכיר את רמפל שהציע לניל להחזיר אותו לאותו גיל שבו היה לפני שנפרדו. הרעיון הוא שתיקון משמעו מחיקת התסריט הרע שנוצר לאחר הבחירה הלא נכונה. כשפינוקיו-אוגוסט הגיע לעולם הזה, הוא לא עשה מה שהפיה אמרה לו. הוא התנהג באגואיזם, בחוסר יושר ובחוסר אומץ. ובעקבות זאת קרו דברים שליליים לו ולסובבים אותו. בסופו של דבר הוא נשא בתוצאות: הפך חזרה לעץ. משום שבסוף הוא התנהג בדרך אחרת - הפיה תיקנה את המצב. היא פשוט מחקה את כל התסריט שהתרחש בעקבות ההתנהגות הלא נאותה בלשון המעטה שלו, והוא חזר להיות ילד אמיתי. ואם מעכשיו ואילך הוא יהיה selfless, brave and true הוא יגדל בצורה טובה ויחיה בתסריט חיובי. אני לא אומרת בהכרח שזו הדרך הנכונה לתקן דברים, הרי אם הוא היה נשאר בוגר ונזכר בהתנהגות השלילית שלו ובתוצאותיה השליליות - זה היה מחזק את האפשרות שהוא יבחר בטוב. אבל כנראה שיוצרי הסדרה חושבים שתיקון אמיתי הוא מחיקת התסריט השלילי וחזרה לנקודת המוצא, ומתן אפשרות ליצירת תסריט חיובי.

נקודה 5: רג'י היא לא אישה רגילה וייתכן בהחלט שיש לה יכולות של ראיית הנסתר, אינטואיציה מאוד מפותחת וכו'. אבל היה צריך בהחלט להדגיש זאת יותר, לדבר על כך, להראות זאת בעוד דוגמאות וכו'.

אבל באופן כללי מסכימה איתך שלפעמים יש דברים ממש תמוהים בסדרה, שמראים שהם התעייפו ולא התחשק להם להעמיק מעט.

שכחתי את הנקודה השישית שהיתה הכי טפשית

6. תמרה מחשמלת את פינוקיו שעשוי מעץ? האם באמת צריך להרחיב את הדיבור על רמת הטיפשיות? כל תלמיד ביסודי יודע שעץ זה חומר מבודד ולא חומר מוליך!

Shiri from the block

Active member
לא לא לא, על זה יש תשובה דווקא חח השוקר הזה זה לא שוקר חשמלי רגיל... זה שוקר מיוחד שהוא יכול להרוג/להרוס קסם....
מאמינה שבפרק הבא תקבל את התשובה שלך לגבי זה :)

Jimmy Kane

New member
הסדרה ממשיכה שבוע הבא

אין פגרה או פרק מיוחד, ככה כתוב בלוח שידורים שבוע הבא

Shiri from the block

Active member
יוווווווווו יהיה קטלני!!!! תפתחי שירשור בדיוק בסוף יום ראשון של ה-21, ככה שיהיה כבר ה-22 ואז זה עדיין יקפוץ עד יום רביעי!

הלדין

New member
פרק חלש וחזק לפרקים.

מערכת היחסים בין ניל לתמרה לא באמת עובדת לי. ברור מהפלאשבק שניל חיכה לאמה כל השנים הללו. מה הבעיה לחכות עוד קצת? לא ראיתי בתמרה שום דבר מיוחד פרט למראה חיצוני. והמהירות של מערכת היחסים נשמעת כמו מתכון בטוח לגירושים. והסצנה בסוף בין טמרה לגרג מנדל היה מביכה - ראיתי פעם סטירה ב-"זבנג" על אופרת סבון, מראים בדיוק סצנה כזו. אני מניח שטמרה וגרג עובדים בארגון שעמד מאחורי נסיגת הקסם מעולמנו (רמפליצקין מזכיר בסוף העונה הראשונה שפעם היה קסם בעולמנו.)

החלק עם פינוקיו היה יותר טוב מבחינה רגשית. לא בדיוק הבנתי למה חשוב לתמרה לסלק את פינוקיו מסטוריברוק. רג'ינה הייתה מקסימה מהרגיל הפרק. לגבי שלגיה, היא מסוגלת להיות קשוחה כשהיא רוצה, ובפירוש, בפגישה הראשונה בינה לבין דייויד, היא מאד עוקצנית כלפיו. הסטירה הזו הזכירה לי את הסטירה של קת'רין מהעונה הקודמת. אם הם רוצים להראות את הצד האפל שלה, הם צריכים להראות אותה נותנת לו אגרוף שמפיל אותו על הארץ ואז אותה מתנצלת על ההתנהגות שלה. הסטירה הזו מתאימה לאדם טוב שאיבד את העשתונות ולא לאדם רע. אני חושב שדייויד היה תולה את ג'פטו על עץ אם היה יודע על זה.

דיוד החדש היה תולה אותו על עץ

צ'רמינג היה נוזף בו אבל מבין את המניע שלו.

מערכת היחסים בין ניל לתמרה גם לי לא מובנת. אני לא יודעת אם הוא היה מאוהב באמה כל השנים, והאמת היא שאני לא חושבת, נראה לי הוא אילץ את עצמו להתגבר עליה, אבל תמיד חשב עליה. אנחנו לא יודעים כלום על ניל מהרגע בו הוא פגש את אוגוסט ועד הרגע שבו אמה מפילה אותו באמצע ניו יורק (מלבד שהוא פגש את תמרה) . די ברור שהוא מחכה לה, ואני בטוחה שמהרגע בו הוא קיבל את הגלויה, הוא לא הפסיק לחשוב עליה וקיווה שהיא תבוא.

מתי רמפל אמר שהיה קסם בעולמנו בעונה הראשונה? את זוכר?

הוא בן

אני זוכרת משהו במעומעם שראמפל אמר שפעם מזמן היה קסם בעולמנו,
אני רק לא זוכרת מתי.

הלדין

New member
בפרק האחרון של העונה הראשונה.

כך הוא יכל להשתמש בקסם של אגם נוסטרוס ובאהבת האמת של צ'רמינג ושלגיה כדי להחזיר את הקסם לסטוריברוק.

Y. Welis

New member
היה ב'באפי' אירגון כזה - האינישיאטיב.

הרעיון אגב וותיק, עוד מסיפורים של מורקוק וניבן משנות הששים, על יסוד קסם ('מאנה' או אחר) שהולך ואוזל כתוצאה משימוש יתר (או במישור הפסיכולוגי - חוסר אמונה).

למעלה