עונה 2 פרק 18

Jimmy Kane

New member
פרק מעצבן

כל כך שמחתי שאוגוסט חזר
אבל זה לא פייר שהפכו אותו לילד בחזרה

רציתי שיפינג שלו ושל אמה (הם יותר מתאימים מאמה וניל)
וחוץ מזה שהוא גם איכזב אותי קצת בהופעה כי בדרך כלל הוא הופיע כזה בתור אדם חכם ועם ידע..

ותמרה עיצבנה אותי אבל לא אתפלא אם היא תמות יחד עם גרג בסוף העונה כי נראה לי שהשהות שלהם תהיה קצרה

וחוץ מזה תמרה... למה הרגת את אוגוסט

וזה טיפשי כי עץ לא מוליך חשמל אז הוא לא אמור למות!

אני מקווה שהם יגלו במהרה שתמרה היא לא מה שהם חשבו

וחשבתי שהפרק יסתיים בקליפ האנגר כי אז הם יצאו לפגרה..
סך הכל פרק סביר..

ואני אתגעגע לאוגוסט בתור בוגר
עכשיו צריך לחכות שוב 28 שנה.. אז אני מקווה שנראה אותו בעונה 28 בשנת 2039...

יסמין@

New member
המכשיר שלה לא נותן

מכת חשמל. אמרו זאת במפורש. זה מכשיר קסום שנועד להרוג יצורים קסומים. ולכן לא קשור שהוא עשוי עץ.

Jimmy Kane

New member
יש כמה דברים לא הגיונים

1. מאיפה השוקר "המיוחד" כדי לגלות את המקור של הקסם היא דווקא היתה מתחילה מהשוקר ולא לחפש אחר הדרקון

2. תמרה אמרה שיש בבקבוק דברים שהם לא במקור מהעולם בכלל
וכדי לגלות דברים כאלה צריך ללכת למכון וייצמן או כל מכון מחקר בעולם ואין מצב שהיא היתה מצליחה להתגנב בלי שאף אחד ידע
ואם מישהו היה יודע על זה הוא היה מתריע את כולם וצוות של מדענים היו באים ומעיפים אותה והמשטרה לוקחת אותה ושואלת אותה שאלות
וברק אובמה היה מכריז שיש לו נשק חדש מול צפון קוריאה

Macphista

New member
יש מלא דברים לא הגיוניים!

ואם באמת הנחיתו עיירה על אמצע יער בשום מקום זה היה משנה את כל המערכת האקולוגית של היער, והחיות המסכנות שהנחיתו עליהם בתים היו מתות, והעצים היו נכחדים והיה פחות חמצן וזה היה מהבהב באדום בכל מיני לוחות בקרה של אנשי איכות הסביבה וכדומה.
שלא נדבר על מספר הפעמים שגולד שבר את הויטרינות והדלפק ושאר מיני דברים עשויים זכוכית ואוניות ומיקימאוסים בחנות שלו ומיד למחרת כבר הכל תוקן. מאיפה הוא מוצא פועלים וזגגים שעובדים כל כך מהר?
ואיך בל אוכלת כל הזמן פנקייקים ובייקון ומייפל ובורגר וצ'יפס ועדיין נשארת רזה? אני זוכרת רק את רובי רצה, שאר הבנות די פדלאות.
ויש עוד מלא דברים לא הגיוניים!

Jimmy Kane

New member
רמפל יכול לתקן עם הקסמים שלו

לבל יש חילוף חומרים שלא מהעולם הזה

ובקשר להנחתת עיירה על אמצע יער זה היה תחילת שנות ה80 אז אין טכנולוגיה כמו שיש לנו היום בשנת 2013
ואף פעם לא הראו שיש חיות באזור סטוריברוק אז כנראה שאין משהו וזה סתם יער שומם

Macphista

New member
נכון

זה ממש מעצבן. הכותבים פשוט מעליבים את האינטליגנציה של הצופים!
כאילו, לא היה ולו פרק אחד על הזגג של סטוריברוק! ועל הקשר הכנראה מאוד אישי וישיר שלו עם גולד.
תחשבו על זה- היה על המכונאי, על הנגר, מורים, מצילי חיות... ומה עם הזגג?!
ממש מעצבן. כל כך הרבה חורים בעלילה.
אם לא יאשרו להם עונה שלישית זה יהיה אך ורק בגלל החסך של הזגג!

Jimmy Kane

New member
רעיון לעלילה של זגג בעונה 3

בפלאשבקים ראמפל עדיין מחפש אחר הבן שלו
והוא פוגש בזגג שהוא מסתבר שהוא חתול במגפיים וסיפר לו מה צריך לעשות כדי למצוא את הבן שלו אך בדיעבד החתול במגפיים פגש כבר את הבן שלו ואמר לו לא לספר לראמפל ויותר מאוחר ראמפל מגלה את זה והוא סוגר איתו עסקה שהוא לא יהרוג אותו תמורת אם הוא צריך משהו וככה אנחנו מגלים שהוא בעצם נהיה זגג

Macphista

New member
בטח שיש חיות בסטוריברוק!

ראינו זאב, וציפורים, ודיוויד עבד בדבר הזה של הגנה לחיות אז היה למקום העבודה הזה מטרה כלשהי!

חור בעלילה!
מזעזע

Jimmy Kane

New member
רג'ינה עשתה פתאום קסם

שיהיו חיות בסטוריברוק כדי שדיוויד יעבוד וישכח ממרי מרגרט

יסמין@

New member
תמרה אמרה (מש"ש?)

שיש לה מכון מחקר משלה.
והיא חיפשה את הדרקון ולקחה לו את הקסם. המטרה שלה היא לאגור עוד ועוד ועוד קסם - כל מי שהיא מחסלת עם המכשיר שלה - היא לוקחת ממנו את הקסם. היא לא סתם הורגת אותו, אלא מקבלת את הקסם שלו. כנראה שבשביל זה היא הגיעה לסטוריברוק - לשאוב מכולם את הקסם שלהם.

Macphista

New member
זה לא מש"ש

הרעיון בחלוקת הספויילרים והמששים כשיש אנשים שהם בקצב ישראל ויש בקצב ארהב.
ספויילר- מה שעדיין לא שודר בארץ אבל כן שודר בארהב.
משש- מה שעוד לא שודר בארהב- כולל תמונות מהסט, ופרטי מידע על הפרקים הבאים שכלל עוד לא שודרו.
כרגע נוצר מצב שכולם באותו הקצב והפרק שישודר בארה"ב בראשון בלילה ישודר בישראל כבר ברביעי. הפגרה צמצמה פערים.

יסמין@

New member
אני מעדיפה לכתוב משש או ספוילר

כשלא צריך מאשר להיפך. אין לי כוח לחשוב כל רגע אם מה שאני כותבת הוא משש או לא. וגם אין לי חשק שיעירו לי על כך.
ןכתבתי השערה על מה שעוד לא התרחש ולכן כתבתי מש"ש? משום שאם צדקתי בהשערתי וזה עוד לא שודר וכו' וכו'

למעלה