עונה 2 פרק 4

2X03

אנטביס, סורי שאני פותחת את השרשור, אני בטוחה שתעבירי את ההודעה לשרשור מסודר (ואת יכולה למחוק את השורה הראשונה).

אז מסתבר שרמפל קשור לכולם, והוא הרע בכל הסיפורים. הוא החיה (שזה טוויסט שמצא חן בעיניי). הוא הקרוקודיל (שקצת פחות מוצא חן בעיניי). מעניין מה הוא עוד יהיה.
קילאין ג'ונס AKA הוק
. איזה עיניים מקסימות יש לו. הסיפור שלו ושל מילה קנה אותי לגמרי. כבר אמרתי שאני אוהבת גברים כהים ומסתוריים?!?
רמפלסינסקי
אך יפות כאלה מאוהבות בו? מילה מאממת, הענק שיש לה מסביב לצוואר - וואו! אני לא אוהבת את רמפל, לא אוהבת מה עשו עם הדמות הזאת.
אבל גולד, אותו אני אוהבת. הנאום שלו לב ממש נגע לליבי, ואני מאוד אוהבת את הניגודיות שיש בו. אני בקושי רואה את רמפל בו, אבל אני אוהבת שהוא מודע לזה שרמפל הוא חלק ממנו ולא בורח מעצמו יותר.
בל - עדיין לא אוהבת אותה, אבל סוף סוף היא מתחילה לעמוד על שלה. היא עדיין תלותית וילדותית אבל יש פוטנציאל עצום בפיתוח הדמות שלה.

עכשיו אנחנו יודעים איפה קורה ורג'י למדו את הטריק הקטן וחמוד שלהן - שליפת לב פועם מחזה של אדם.
מג'יק בין - אני כבר מחכה לפרק 6

ובסניק פיק לפרק הבא - נראה לי יהיה משהו מעניין וחולני לקראת הלואין. אנחנו נגלה סוף סוף מי הרופא הטוב והמסיתורי של סטוריברוק.

ומוסיפה עוד משהו

הפרק היה די משעמם, אבל הכרחי בשביל המשך העלילה.
גם בעונה הקודמת היו פרקים כאלה, קישורים בין המעשיות והעלילות כדי שיהיו לנו סיפורי רקע והבנה עמוקה יותר של הדמויות.

עונה 2 פרק 4

אין לדבר על הורדות לא חוקיות
אלא במסרים בלבד

יש לסמן ספוילרים

ויש ואף חובה לחפור
והרבה

צפייה מהנה

ואו

ראיתי את הפרק אתמול בלילה אבל היה מאוחר וכבר התעצלתי לפתוח שרשור

אכן היה פרק קצת משעמם... ללא אמה או שלגיה
או הנרי
שלא לדבר על רג'ינה

אהבתי את העובדה שלבל יש עמדה משלה, לא מתה על רמפל אבל אהבתי מאווווווווווד את מר גולד, מה שמקשה מאוד על העניינים.... כי הוא עדיין הרשע... הרג אותי מצחוק שביקש עיצה מהנסיך

קפטן הוק
כאב לי עליו האמת שרמפל הרג את מילה

קורה וקפטן הוק! מה שאומר שבעצם כולם נמצאים שם בארץ לעולם לא??

ולמה יש לי הרגשה שביי הוא בעצם פיטר פן??

ואהההה כמה נחמד שסוף סוף מראים עוד צד בכיפה אדומה... עלק הריחה איפה בל נמצאת

פרק חביב למידי ובהחלט מחכה לשבוע הבא

shirush3

New member

לא נראה לי שהוא פיטר פן, אבל אני לא אתפלא אם זה יהיה נכון

הבאסה בעונה הזאת שבגלל שיש הרבה דמויות והתווסף הקו עלילה של האגדות בהווה, קשה להתמקד בכולן בפרק אחד אז יש לנו פרקים שלמים בלי דמויות ראשיות

אבל אבל אבל אבל!

שהוא נשאל לאיפה שולח אותך הזרע הוא אמר לארץ לעולם לא... הרי למה רמפל רצה את הזרע? כי זה אותו זרע שניתן לבייי על ידי הפיה.... כך שאני רק יכולה להניח שהוא בעצם פיטר פן

מסכימה איתך שיש להם הרבה מה להוסיף אבל הם צריכים לדעתי ללמוד לאזן את זה מעט יותר...

shirush3

New member
אבל אבל אבל שוב

זה מעביר בין עולמות, כמו הכובע של ג'פרסון
וסיכמנו שיש הרבה עולמות
(גם רואים בפרק של ג'פרסון שלכל עולם יש דלת משלו)
אז הוק ספציפית בחר לעבור לנברלנד, הוא יכל לעבור לכל עולם שהוא רצה

אני לא זוכרת בדיוק מה אמרו בפרק של ביי(שד"א ישודר השבוע ביס
), אבל אני חושבת שתיארו את המציאות
הוא נשלח לעולם בלי קסם, בנברלנד יש קסם וגם יש פיות

לא נראה לי

הכובע מעביר לארץ הפלאות.... אני מניחה שהזרע עצמו מעביר לארץ לעולם לא.... אחרת אם הוא היה רוצה הוא היה מוצא עוד זרע שהיה זורק אותו לעולם השני חזרה.. משהו פה לא מסתדר בכלל.

אם אני לא טועה בארץ לעולם לא הקסם בא על ידי פיות כמו טינקרבל.... הדבר היחיד שקסום שם זה שלעולם לא מתבגרים.

shirush3

New member
הייתי חייבת לצלם לך מסך

זה מה שמראים אחרי שהם עוברים בפורטל של הכובע, אז זה לא רק לוונדרלנד

ובלעולם לא עדיין קיים קסם, אין לי כוח עכשיו לבדוק בפרק מה הם אומרים, אולי מחר

התיאו' הרישמי של הגולשים באתר הסדרה

שרמפל וביי היו אמורים לעבור ביחד לעולם בו הקסם של רמפל לא יעבוד (לא ציינו איזה)
בגלל שרמפל פחדן ולא בא איתו, באיי עבר לארץ לעולם לא, לאן שבנים אבודים מגיעים, ולכן הוא או אחד מהלוסט בויז או פיטר פן....

לא יודעת כמה אני משתגעת מהתיאוריה הזו, היא לגמרי מבטלת את התיאו שבאיי הוא הזר המיסתורי החתיך ואבא של הנרי
אבל מצד שני, הוא עדיין ילד, ואז לרמפל יש ילד בגיל של הנרי וזה מעניין בפני עצמו

אז הינה לפחות לא מפריח את טענתי

על פיטר פן כי אני בספק אם המפיקים לא זרקו את זה רק כדי שנתחבט בעובדה הקטנה הזו.....

בכל אופן זה מעניין לכל הכיוונים ומעניין מתי יגלו לנו מעט יותר על העניין

shirush3

New member
אוקיי

זה כבר נשמע יותר הגיוני

ד"א לגבי הזר, מעניין אותי אם מישהו מסטוריברוק שלח לו את ה"ברוקן"

shirush3

New member
הווו

בהתחלה לא ממש הצלחתי להכנס לפרק, אבל ב5 דקות האחרונות, יותר נכון מהרגע שנאמר המשפט "ארץ שלעולם לא גדלים בה" צעקתי "ייאיייי נברלנד!!@!@@" וכמעט נכנסתי לתוך המסך

רמפל ובל - משהו מוזר לי בהם. ממש אהבתי בעונה הקודמת את הסיפור שלהם, אבל משהו פה מוזר לי

אולי זה קשור לעובדה שלרמפל פתאום יש רגשות אנושיים
הצחיק אותי שהוא שאל את צ'ארמינג איך זה היה איתו ועם סנואו

גם מהצד של בל, היא יותר מידיי... לא יודעת איך להסביר את זה
כל הקטע שאבא שלה חטף אותה וניסה לשלוח אותה מעבר לקו היה ממש הזוי!
אהבתי שהיא צעקה עליהם בסוף, היא צודקת! חוצמזה אם אבא שלי היה חוטף אותי ככה....

השיחה שלהם בספריה בסוף הייתה חמודה, כמו שחשבנו רמפל באמת עשה את כל הקללה בשביל ביי.
פה התהייה שלי מגיעה, אם רמפל ורג'ינה היו בין הבודדים שזכרו מי הם בקללה אז איך הם יכולים לשכוח? הרי מי שחוצה את הקו חוזר להיות מי שהוא היה בסטוריבורוק בזמן הקללה.
יותר מזה, נגיד שהוא כן ישכח, אז איך הוא יזכור שהוא רוצה למצוא את ביי?

רמפל בעולם האגדות - היה לי ממש עצוב עליו בקטע שאשתו עזבה אותו ואתן הבן שלו.
בקטע שהוא כעס עליה שהיא עזבה את ביי התגובה שלה כ"כ עצבנה אותי, שלרגע שמחתי שהוא הוציא לה את הלב

אז הצורת הריגה היא צורת רמפל ובנות מילס למדו את זה ממנו

האמת אני יכולה להבין את אשתו, הוק כ"כ
(אני ממש אוהבת את הליהוקים העונה
)
ועכשיו בטון קצת יותר רציני זה פשוט סיפור כואב

עוד כמה דברים
צ'ארמינג וואוווו
יפה לו להיות במכרה
סופית שכחתי מקיומו של דיוויד! השריף החדש!

אהבתי שחיברו את בל לספרים! זה כ"כ הקפיץ אותי לסרט ולשיר שהיא בספריה ו.. ו... אם אני לא אשתוק אני אתחיל לצטט את השיר ואת הקטע על הספרים מהסרט

game of thorns
מצחיק אותי עוד מהעונה הקודמת

היה כיף לראות את רובי עם החושי זאב שלה
בא לי עוד אמה וסנואו הן היו חסרות וגם רג'ינה

בלבלו אותי בסוף! איך הוק יצא מנברלנד?
בא לי לראות עכשיו את פיטר פן בסדרה! וגם את הסרט

נראה לי שהוא יצא

בסבב הנסיעות שלו סביב העולם הרי הוא מעין חוקר עולמות... פיראט שכמותו

אבל הוא שמר זרע על מנת שהוא יוכל לחזור.....

היה לו אחד

שהבחור עם הכובע ניסה לגנוב ללא הצלחה.... והוק איבד יד אחרי שרמפל ניסה לקחת את הזרע רק טעה ביד

שבוע הבא לא יהיה משעמם זה בטוח

כייף לגלות כמה סיפורים הם מכניסים בסדרה הזו.... דר. פרקנשטיין

ורג'ינה חוזרת! בחיי שפעם ראשונה שאני ממש ממש ממש שמחה שהיא חוזרת! אבל למה נראה לי זה הולך להיות כאב לב אחרי מה שהדוקטור הזה הולך לעשות?! מסכנה רג'ינה

למעלה