עונה 2 פרק 4

למה??

הוא ספוקי משו וממש אהבתי אותו.... הדבר היחיד שהרסו זה הטעם הטוב יחסית והלב שנשבר לכולנו יחד עבור רג'ינה שאימא שלה הרגה את האהוב של רג'ינה

והאמת?? דווקא ממש מתאים לבחור להיות הדר' המפלצתי... מהיום הראשון לא אהבתי אותו ובכלל לא סבלתי אותו גם במעט זמן שהוא היה על המסך... כך שלדעתי זה ממש תפור לבחור

כי הוא לא חלק מעולם המעשיות

יכלו לעשות אותו כל רע אחר מהאגדות, אז למה ללכת על פרנקשטיין?!
נכון ששינו כבר שני רעים - הזאב והוק, לטובים, מעונים ויפי תואר והמציאו לנו את קורה, אבל לא חבל לבזבז את הרעים ככה?
הרעים של המעשיות ממש ממש רעים שחיייבים לאהוב אותם

נו אבל הינה

משדרגים לנו את רמפל בצורתו כתור מר גולד וכנ"ל לגבי רג'ינה... ותודה שיש לדר' את הלוק של המפחיד ברמות!

וכנראה הם לוקחים כל מיני סיפוריים ומשדרגים אותם...

לא! לא! לא! לא! לא!

שלא יתחילו להרוס את הסדרה!! בשום אופן!
הטריילר נראה על הפנים, ומתאים לרוח ההלואינית, אבל אם הרופא הטוב יהיה פרנקשטיין אני אתאכזב עד דמעות

מעניין שבחרו בפרומו הזה

ושוב, לדעתי זה רק בגלל שב 31.10 הלואין.
כבר פורסם ברבים שבפרק 5 אנחנו פוגשים את הענק של ג'ק, וכידוע לכולנו ג'ק פגש את הענק אחרי שהוא זרע כמה magic beans
בספויילרים לפרק חמש כתוב שאמה נפגשת עם השמרנטי הרומנטי החדש, והם יפגשו עם ענק אחד מרושע במיוחד כדי למצוא משהו מיוחד מאוד.

היה בסדר... לא כזה משהו.

צ'מעו, מדי פעם חייבים לבוא פרקים כאלה.. לא ממש מעניינים דיי משעממים אבל הם הכרחיים לעלילה.
אז מה היה לנו?
הוק, מילה, בל, רמפל בעיקר.
אהבתי איך שהם שילבו את הבין (שכחתי איך קוראים לזה בעברית :( שונאת שאנגלית ועברית מתערבבים לי בראש ) כמעבר בין עולמות.
אז איזה חפץ משמש כמעבר יש לנו?
*הארון של אמה
*הכובע של ג'פרסון
*האפון

כל הקטע של "הגילוי" במרכאות שרמפל פתאום כנה עם בל לא מחדש שום דבר... הרי כל צופה ותיק של ONCE אחרי פרק 19 (הפרק שבו ביי הולך לעולם בלי קסם)
יודע למה הוא הפעיל את הקללה.
לדעתי סתם התאמץ, יכל להשתמש בג'פרסון או משהו אנערף

לא היה סנואו, לא אמה, מולאן אוראוה, שזה חבל

אבל לפחות קורה הפציעה

יאלה לפרק הבא

פרק מעולה

אני לא צריכה הרבה, אני צריכה את מר גולד/רמפלסטילטסקין ואני מרוצה

אהבתי את גולד, את השיחה שלו עם בל (גם אני לא מתה עליה, היא נורא אנמית לי, אני לא רואה בה ילדותיות וזה לא התלותיות שלה, היא פשוט לא מצליחה להעביר טוב את הדמות.
רמפל - קשה לי להאשים אותו ברוע טהור, שראו את הקפטן נכנס לבר, רציתי שרמפל יתנקם בו על הרוע שהוא עצמו הפגין כלפיו.
ומילה היא אישה רעה, אנוכית ופחדית בעצמה, מילא לעזוב ולשקר לבעלך, אבל לעזוב את הילד שלך? לא ריחמתי עליה כלל!!
צ'ארמינג
למה הי לנו חשוב לראות אותו מנגב את היד, היה שם אבקת פיות ופיספסנו?
גם אני התלהבתי שהוא אמר הארץ שלא גודלים בה, ישר צעקתי (בלב, כולם ישנים) נברלנד

אני ממש אוהבת את הכיוון של העונה הזו.

shirush3

New member
"בלב"

מזל שאצלי אף אחד לא ישן

זה הדבר הראשון שחשבתי עליו כמילה עזבה, זה פשוט רע מצידה

Aranel Nenharma

Well-known member

הפרק עצמו היה משעמם (לקח לי שבוע שלם לראות אותו כי פשוט לא היה לי כוח להמשיך בצפייה)
אך העשר דקות האחרונות היו שוות הכל
ברגע שלקפטן נפל הקרס כשהוא ניסה להשתחרר מהחבלים יש קפץ לי לראש שזה קפטן הוק (הנבל הכי אהוב עלי, שאני חייבת לציין שבפרק הזה פעם ראושונה קלטתי למה קוראים לו קפטן HOOK)
וכמובן עוד סיבה לאהוב אותו זה הליהוק, אין לי מושג מי משחק אותו אך הוא פשוט
(הליהוק באמת טוב העונה)

היה לי ממש חסר כל שאר הדמויות, אני ממש לא אוהבת את בל ורמפצל ביחד הם פשוט לא מתאימים, והדמות היחידה שקצת הופיע היתה צרמינג שזה ממש הצחיק אותי כי כשהראו את כל הגמדים במכרה לא הבנתי ממתי יש גמד כל כך שרירי ואז הבנתי שזה צרמינג

נ.ב: אני חדשה פה בפורום וממש שמחה שמצאתי אותו, אני המון זמן מחפשת פורום של הסידרה האדירה הזו אך תמיד חיפשתי את שם הסדרה כ"היה היה פעם", התרגום של השם מאנגלית, אך כמובן שהתרגמים הישראלים שינו לו את השם ל"עד עצם היום הזה" שאני חושבת שזה קצת אירוני כי "היה היה פעם" זה איך שמתחילים סיפור אגדה ו"עד עצם היום הזה" זה איך שמסיימים סיפור אגדה

shirush3

New member

"גמד שרירי"

ברוכה הבאה

אני גם לא אוהבת את התרגום של השם

למעלה