עונה 2 פרק 8

עד שסנו מבינה שהכל באשמתה,

אמה מערבת את רג׳י..

מסתבר שיש המשך לסיפור של רג׳י, קורה, רמפל והמראה..

כי איכשהו אתן תמיד תיהיו בעדה..

לא משנה מה, אפילו אם היא תגיד שזה אשמתה אתן תאשימו מישהי אחרת..

shirush3

New member
ואתה תמיד תהיה נגדה

לא משנה מה, אתה תמיד תאשים אותה בכל.

הלדין

New member
פרק יפה.

נתחיל מהעובדה שלא היו פלאשבקים. רמפל, יש מאכלים שעשויים מדם אמיתי - כמו פאדג', לדוגמא - בחוץ. לא צריך לשים קטשופ ולהעמיד שזה דם (מצד שני, גם לא להתקמצן ולקחת את בל למסעדה אמיתית ולא למזנון שמגיש ג'אנק פוד). הסצנה עם גראני אומרת שזה נעשה בלי עזרה של מאגיה אפלה לא הכי מדויק - אני בטוח שגראני נעזרה בחוש הריח העילאי שלה בעת הבישול. כרגיל, המטאפורה עוברת מעל לראשה של בל. ובעולם האגדות, שלגיה הייתה על הסף להפוך לנרקומנית - אני מניח שהכותבים מודעים לכך ש-"אבקת השינה" של מולאן היא מעין סוג של אופיום. לגבי מולאן עצמה, אני חושב שהיא גם חסרת סבלנות. היא יודעת שלוקח זמן לבצע את מה ששלגיה מבצעת... והיא עדיין גונבת את המצפן במחשבה שזה המוצא היחיד. אני מניח שפיליפ היה המוח בצמד הזה.

גם קיבלנו תשובה חלקית לאן נעלמו החיות המדברות - הם פשוט לא מדברות בשפת בני האדם.

הוק נראה באמת עכברוש ביבים הפרק. כנראה שאנטון גלגל אותו כמה פעמים לפני ששחרר אותו לבקשתה של אמה. לגבי הלב של אורורה, הבנתי שבפרק הבא מסבירים איך הוא עשה את זה למרות שנראה לי שההסבר הפשוט ביותר הוא שהוק גנב אותו מכספת הלבבות של קורה. הסצנה בה קורה מדברת מפיה של אורורה נראתה לי קצת לא אמינה - גם אם קורה שולטת בה, אורורה נשמעת לי מספיק חזקה כדי להיאבק על השליטה בגוף במובן הזה שהגוף רועד כשהיא מדברת. היא גם יותר מדי עליזה באותה סיטואציה. היא בדרך כלל יותר דכאונית.

אבקת שינה

התיאוריה ברשת היא שהפרג הוא רמז נוסף לעולם חדש שנראה - ארץ עוץ. הייתה כבר התייחסות אחת העונה לעולם אחר, בפרק על פרנקשיטיין שרמפל שואל את ג'פרסון על הנעליים המיוחדת, לא זוכרת את הציטוט המדיוק. מעריצים שעוקבים אחרי כל רמז, גילו שבסצנה הראשונה בה רואים את הספר של הנרי בעונה הראשונה רואים קוף מעופף, ובסצנה בה רג'י וג'פרסון מגיעים למסדרון עם כל הדלתות יש דלת ירוקה בוהקת. אז ככל הנראה מכינים את הקרקע.....

shirush3

New member
את הדלתות העלתי פה פעם

והנה הקופים מהספר (ד"א בעמוד אחרי הקופים מראים תמונה של הזחל ואליס מוונדרלנד)
אחרי שקראתי על זה כתבה עוד לפני שהתחילה העונה הייתי חייבת לבדוק.
ולא חשבתי על הפרג, אבל הוא כן מתאים בתור רמז

ולדעתי יראו לנו מתישהו את ארץ עוץ (הגל אושר שיהיה לי ביום שזה יקרה...)
אנחנו יודעים בנתיים על וונדרלנד, נברלנד והארץ של פרנקנשטיין...

הלדין

New member
משום שהוק פיראט. זו הפרנסה שלו.

ואנחנו יודעים שגם אדם רגיל יכול לקחת את הלבבות הללו אחרי שהם כושפו ר' תקדים ד"ר פרנקשטיין והלב החדש של דניאל. חוץ מזה, האפשרות האחרת היא שהלבבות נעשים מכושפים באופן טבעי מרגע שמוציאים אותם מהגוף ואז זה מוריד מהעוצמה של כל הקוסמים הגדולים של עולם האגדות.

shirush3

New member
אני חושבת

שהלבבות עצם מכושים מהרגע שהם נולדים, זה מה שמיוחד באנשים בארץ הזאת.

כן אבל אנחנו מדברים על פה על קורה,

הוא יגנוב מקורה לב, בשביל להביא לה אותו?! מה הוא עשה בזה?!
חוץ מזה החיוך שהיה לה על הפנים מראה שהיא מופתעת מהלב..

למעלה