עוד אחד לאוסף
ה הלדין New member 7/2/13 #17 לי היא נראתה משועשעת... מטרתו של הוק לאורך הפרק היא לשכנע את קורה בערכו. אם ביכולתו להוכיח שהוא מסוגל לגנוב ממנה לב, הוא מוכיח את היותו ראוי לחברתה.
לי היא נראתה משועשעת... מטרתו של הוק לאורך הפרק היא לשכנע את קורה בערכו. אם ביכולתו להוכיח שהוא מסוגל לגנוב ממנה לב, הוא מוכיח את היותו ראוי לחברתה.
phoenix force Member 7/2/13 #18 מה יש לך נגד טרו לאב תגידי לי?! נכון שארורה הזאת מעצבנת וחבל שהיא התעוררה אבל עדיין, מה פיליפ עשה לך?!
מה יש לך נגד טרו לאב תגידי לי?! נכון שארורה הזאת מעצבנת וחבל שהיא התעוררה אבל עדיין, מה פיליפ עשה לך?!
S shirush3 New member 7/2/13 #20 עצבן אותי בPLL אז אני מעדיפה לא לראות אותו אם הוא היה שחקן אחר אולי הייתי בסדר עם זה
א אנטיבס300 New member 8/2/13 #30 זו סדרה מעולה!!! הפרקים האחרונים פשוט מעולים, מותחים, מפתיעים, אני ממש נהנת ממנה. רק שהשחקן הזה גילם דמות מאוסה, נדחפת על גבול פדופילית משהו.
זו סדרה מעולה!!! הפרקים האחרונים פשוט מעולים, מותחים, מפתיעים, אני ממש נהנת ממנה. רק שהשחקן הזה גילם דמות מאוסה, נדחפת על גבול פדופילית משהו.
phoenix force Member 8/2/13 #33 עדיין.. זה בהוט.. אבל זה ABC אז נקווה שיס ישימו אותה בvod בשלב מסויים..
Shiri from the block Active member 8/2/13 #1 על איזה בלונדי אתה מדבר??? הלו לא מדברת רע על בלונדינים לידי אלא אם כן זה צ'רמינג.. כי הוא באמת לא מציאה
על איזה בלונדי אתה מדבר??? הלו לא מדברת רע על בלונדינים לידי אלא אם כן זה צ'רמינג.. כי הוא באמת לא מציאה