ההתנהגות שלו אחרי ההתעוררות מהקומה דווקא תואמת את ההתנהגות של ג'יימס. רק לאחר השתלת הזכרונות, הוא מקבל את האופי הנוכחי שלו. מר גולד מתעב את ג'יימס ושלגיה לא פחות מרג'ינה. השניים הללו הכניסו אותו לכלא בעולם האגדות בסופו של דבר. העניין
הוא שגם בעולם האגדות מדובר באדם שחושב קודם כל על עצמו ואחר כך על אחרים. כל העניין עם אביגייל יכל להסתיים בצורה הרבה
פחות נעימה ועדיין לא ברור איך הוא הסתיים עם סוף טוב. אחת הסיבות לכך שג'יימס משחק את הנסיך משום שאמו מוחזקת כערבות - אם לכותבי הסדרה יש עמוד שדרה, אנחנו גם נראה את ראשה מושלך לעבר ג'יימס באחד הפלאשבקים הבאים.
להפך, היא ניסתה לשמור על הנישואים של דייויד ואביגייל.. זאת שtramp התערבה והתחילה לחשוב רק על "אהבת אמת" שלה זה כבר דבר אחר!!
אבל אף מילה על רג'י כי לשם שינוי היא יצאה בסדר (באיזה שהו דרך..
היא אמרה להם להתרחק.. הסיבות לא באמת משנות..
זה שtramp לא באמת התרחקה זה לא אשמתה.. חוץ מזה היא לא אמרה לה "תתרחקי כי אני רוצה לאמלל אותך" להפך היא אמרה לה להתרחק בשביל אביגייל.. נכון לא נכון זה כבר בינה לבין עצמה..
אחרת למה היא בכלל עשתה את הקללה?
מבחינת רג'ינה אנחנו יודעים שהיא שונאת את שלגיה
אז מה שאני אומרת זה שלרג'ינה ממש לא אכפת מהעובדה שהנישואים של קתרין ודיוויד יתפרקו אכפת לה מהעובדה שמרי ודייויד/שלגיה וצ'ארמניג יהיו ביחד
חוצמזה אם היא לא הייתה עושה את הקללה הם היו חיים באושר ועושר עד עצם היום הזה
רג'ינה רעה והיא אשמה ו.....אבל
מרי מרגרט נכנסה לתוך משהו שהיא יודעת שהוא אסור, שהוא לא בסדר, אנחנו מצליחות להבין אותה, אבל אני יכולה לגמרי להבין את מי שלא.
אבל עדיין לא ברור מה הוא רוצה...
רג'ינה רעה.. היא פשוט רעה. רעה.
אני לא קלטתי את זה, גם אם זה ספוילר, תגידו, זה שהיא שרפה את המכתב גרם לאיך שלא קוראים לה להעלם?