פרק 14

אמי אקר

קודם אנינקה ועכשיו פרד/איליריה..

הגעתי למסקנה שהם מתמקדים בדמויות הלא נכונות.. כל הדמויות שהיו עד עכשיו מעניינות יותר ממרגרט-דיוויד/שלגיה-נסיך..
מקדרימי הפך לגרמפי :(
כל הסיפור של הנבגדת התחיל טוב, חבל שזה לא היה הקו של הפרק.. חוץ מזה, כל הקטע שסינדי/רג'ינה הביאו לה את השיחות היה ממש צפוי..
לפחות עצרו את דיוויד, אפשר עכשיו רק לקוות שמרגרט תצטרף אליו והם יחיו 'עד עצם היום הזה' בכלא..

ושוב אף מילה על הזר..

מחכה לשבוע הבא..
(עוד 34 דקות האישה הטובה!!
)

יוווו אתה פשוט אלוף!!!

המון דמויות תמיד נראו לי מוכרות מסדרות אחרות,
אבל הדמות השונה, התלבושות והאיפור העיפו אותי ולא ידעתי מאיפה.
(כמו שקרה עם אניה), עכשיו הזכרת לי את פרד!!
גם לגבי בל, רק שאספתי מידע חדש, קלטתי שהסיבה שהיא מוכרת לי זה מאבודים.
עד עצם היום הזה בכלא......

סהר, אני מודיעה לך מעכשיו לא להכנס לאף מקום/הודעה/שיחה שקשורה לעד
יש ספויילרים שפשוט יהרסו לך.

דווקא את פרד זיהיתי ישר.. בניגוד לאנינקה שקלטתי בפעם השנייה שראיתי את הטריילר..

איזה קטע שדיברנו עליה לא מזמן והנה היא קפצה לבקר.. אני מקווה שנראה גם את קורדי, דרלה ודורסיליה בהמשך..

ותודה על האזהרה, למרות שאני רק בפורום הזה שקשור לסדרה.. אפילו לייק בפייסבוק עדיין לא עשיתי..

או את ספייק

לגבי פרד, היא הייתה מוכרת לי, אבל אפילו לא חשבתי בכיוון של פרד, כלום!
את קורדי היה לי ממש מוזר לראות ב"משחק השקרים" היא פתאום מבוגרת כזו, אבל זה היה כיף.

סיימתי את באפי, היה מעולה וכ"כ נהנתי!! עכשיו אנג'ל (אבל מעונה 4, כי אין לי סבלנות לש העונות הראשונות

אני לא מחובבי ספייק..

למרות שאהבתי אותו ב"קפריקה" ו"טורצ'ווד"..

האמת שראיתי משחק השקרים רק בשביל כריזמה, לא מאמין שעד שהיא חזרה לטלוויזיה זה בשביל סדרה כזאת..

מעולה?! לא התאכזבת שדון נשארה בחיים?! בכללי, אני הייתי הורג את כולם ומשאיר רק את באפי, פיית', אנינקה, אנדרו וג'יילס.. את ווילו הייתי משאיר רק בשביל עוד פרקים של דארק ווילו.. את דון, זאנדר ושאר הקוטלות הייתי הורג.. XD

אבל עונה 4 גרועה ובושה לשידור!! בעונה ראשונה יש את דויל..

דון
כפויית טובה ומעצבנת

היא בהחלט הייתה צריכה להעלם בסוף!!!
את זאנדר אני מחבבת וגם את ווילו. את אנדרו וג'ונתן ממש אהבתי!!

הקטע עם אנג'ל, אני לא חושבת שיש לי סבלנות לצפות מההתחלה שוב,
הבעיה שהתחלתי אתמול את עונה 4 ונחרדתי לגלות שזה העונה שקורדי חוזרת בלי זכרון והיא וקונור....

אני צריכה סדר, מתי פרד הופכת לאיליריה, מתי ג'סמין מגיעה, מתי הרמוני הופכת למזכירה של אנג'ל?

בכל אופן..

שנאתי את קורדי/קונור, בכללי קונור עיצבן.. לא מאמין שדרלה
הקריבה את עצמה בשביל יצור כמוהו..

אילריה
עונה 5..
ג'סמין |
ב5 פרקים האחרונים של עונה 4..
והרמוני
בעונה 5..

בכלל לא שווה את המוות שלה

נראה אם היא הייתה יודעת.....

תודה על הסדר, אני קופצת לסוף עונה 4 (בלי הלידה ההזויה, רק להבנה) ולעונה 5!!

הלדין

New member
פרק טוב בסך הכל.

אין באמת הבדל הפעם בין האופי של רגזני והפיה הוורודה בין שני העולמות (אולי יותר דימיון מהצד שלו). מעניין מה לירוי מה עושה לפרנסתו בתחום הפינססי. בלי קשר לאהבה, יש לי תחושה שהוא יכל לשלם על כל זה מכיסו הפרטי ולא רצה לעשות את זה. הקטע עם הפסקת החשמל היה מפתיע ומה שהפתיע יותר היא השלווה שבה מרי מרגרט מקבלת את מעשהו. יצא לי להיתקל במישהי שהתנהגה כמו נובה רק בצורה הרבה יותר מוחצנת. הדבר הבולט שם הוא שמדובר באהבל מקצועי שמעניין לראות איך האופי שלו התפתח הלאה. ממה שראינו קודם, הוא נותר סתום מאוחר יותר. הוא בטח מי שהביא לשלגיה את התפוח בגירסה הזו.

ממש ריחמתי על מרי מרגרט הפעם. אחרי כל העבודה הקשה עם הנרות, מישהו ריסס לה שוב את המכונית והרס לה את כל מצב הרוח... מתי יעשו את זה לדייויד בשם השיוויון המגדרי?

ובכן, סידני באמת מנודה מבחינה מקצועית. עדיף היה להראות אותו לוקח את הרשימה ממקור בחברת הטלפונים ועובר בדרך אצל רג'ינה.

ולהערה אחת, הפיות הללו משנות גודל. בפרק עם ג'מיני קריקט, הפיה הכחולה קטנה ולו בפרק הזה הן באותו גודל כמו הגמדים והם בערך באותו גודל כמו שלגיה.

ואני חשבתי שרג'ינה חטפה את הנסיכה בלה בדרך הביתה.

גם אני תהיתי לגבי הפיות

למה הן לפעמים קטנות ופעמים גדולות.
תושבי סטוריבוק קצת הגזימו עם היחס שלהם אליה, מילא היא הייתה דמות שולית בעיר, אבל היא הייתה כזו טובה אליהם, מחנכת את ילדיהם, כאב לי איך שהם התהפכו עליה כ"כ מהר.

enigma14

New member
באמת עשו לה ציד מכשפות

וזה דיי מוגזם כי בסופו של דבר זה לא עיניינם מה היא עושה בזמנה הפרטי,ואם הם כבר נכנסים לעיניינים הפרטיים אחד של השני אז הם בטח יודעים שדיוויד וקתרין לא היו זוג יונים מאוהב-הוא התעורר מתרדמת,לא זכר כלום ופשוט הציבו לו עובדה-זאת אשתך! ואם תושבי סטוריברוק הכירו את דיוויד לפני התרדמת למה אף אחד לא טרח לזהות אותו??

shirush3

New member
נכון!

וכמו שאמרתי שבוע עבר היא לא רצתה בהתחלה והוא זה שהתעקש ><

הלדין

New member
סטוריברוק כזו עיירה קטנה במנטליות

צריך לזכור שמרי מרגרט יצאה עם שורה של גברים לאורך השנים - ד"ר וולאן היה האחרון ברשימה לפני דייויד נולאן - כך שהיה לה רזומה שלילית גם קודם. היא אמרה את זה לאמה בפרק השני או השלישי. היא לא הייתה בדיוק נזירה כל השנים הללו. היא פשוט לא מצאה את אהבת האמת שלה. כשהיא יצאה עם דייויד נולאן, התושבים המתחסדים הסיקו שהיא פיתתה אותו וכך האשמה נפלה רק עליה.

enigma14

New member
היה פרק טוב :)

ואני עד עכשיו רק קראתי פה את התגובות ועכשיו אני מגיבה בעצמי,ואני לא מבינה למה כל כך שונאים פה את מרי מרגרט?ודייויד אכן דיי אידיוט (את האמת באופי הוא מזכיר לי קצת את הדמויות של רן דנקר בסדרות של יס (זוהר להט ודני הוליווד) הם כולם דיי ״ראש קטן״) אבל בסופו של דבר לא הוא ולא מרי מרגרט לא מזיקים.
ולגבי הפרק הרעיון הזה של להחשיך את העיר בשביל למכור את הנרות היה לי בראש מאז שאמרו שצריך למכור את כל הנרות (גם לי יש קצת מוח קרימינלי חחחח).
ורק אני שמתי לב שגראני היא בעצם מייצגת את תושבי סטוריברוק? שהתגלה סיפור הבגידה היא אמרה למרי מרגרט שהיא צריכה להתבייש בעצמה,ואם גראני אומרת את זה,אז המוניטין של מרי מרגרט באמת בשפל.ובפרק הזה אחרי המכירה של הנרות שמרי מרגרט רצתה להכנס למכונית שלה והיא הייתה צריכה לראות את השאריות של הtramp שזה הראה לה שכאילו לא משנה מה היא תעשה,הכתם של הבגידה תמיד ירדוף אותה,אבל מצד שני,זה שגראני הדליקה למרי מרגרט את הנר בעצם אומר שהתושבים מתחילים לסלוח לה על מה שהיא עשתה

למעלה