דמות השבוע - סנואו וויט

אחחח האישה, החץ וקשת והאוזניים

סנואו - שהתחילה הסדרה הייתי המעריצה הכי גדולה שלה,
אהבתי את הלוחמנות שלה, את האסרטיביות שלה. היה לה צד אנושי, צד שנשבר. היא עברה חיים לא פשוטים של לאבד אימה, את אביה, היא נאלצה לנוס על חייה ולחיות תחת עננת סכנה רוב חייה בעולם האגדות.

MM - כל מה שיש לי לומר זה

יאמר לזכות השחקנית שבאמת יש הבדל בין שתי הדמויות. הבעיה זה שהדמו הזו פשוט טרחנית, צדקנית, ולא מצליחה להוציא כמה משפטים מבלי לעורר בי אנטיגוניזם. גם שכבר מצאה את אהבת חייה וניהלה רומן עם דיוויד - הייסורים הבלתי פוסקים, החוסר שלמות הזו - הכעיסה אותי.

ואז הדמיות התאחדו - הקללה הוסרה ולצערי MM לקחה את ההגה
ועכשיו בנוסף לצדקנות נוסף גם לוחמנות אבל בצורה שלא מעוררת השראה, אלא סוג של "אני יודעת הכי טוב מה צריך לעשות".

קשה לי, אני רוצה לאהוב אותה, אני מבינה אותה, אני מבינה את הפעולה הנוראית שעשתה עם קורה (למורת שמודה שזה חצה גבול), אני אמורה להיות אך ורק בצד שלה, אז למה לעזאזל היא מקשה עלי כ"כ???
ושתאריך כבר את השיער ותפסיק להראות כמו לפרקון של סנט פטריק

Y. Welis

New member
די 'חוסלה' בעונה השניה. מעצמאית וצעירה נעשתה

אימהית-דאגנית ואח"כ מיוסרת-אנוכית. איבדה הרבה מהקסם של העונה הראשונה, אבל כך גם רוב השאר.

גם היא קצת נחלשה. פחות נלהבת ונמרצת משהיתה. אולי הזוגיות מביאה לנינוחות... אולי היתה 'רעבה' יותר לפני כן.

הדמות האהובה עלי

אף פעם לא אהבתי את שלגייה, תמיד ניראתה לי כנסיכה חלשת אופי וחוט שדרה, אבל הסדרה הזאת גרמה לי לשנות את דעתי (ועל עוד כמה דמויות). אני מזדהה איתה כמעט כל פרק.

אז קודם אני מאוד אוהבת את השחקנית ג'ניפר גודווין. היא מאוד עדינה במשחק שלה. היא גם מצליחה לשקף אך מרגישה הדמות שלה בדיוק מושלם, החל מהבעות הפנים ועד הקול (שלפעמים דרמטי מידי). חוץ מזה שהיא אחת הנשים הכי יפות בהוליווד, והשיער הקצר כל כך מתאים לה......

את סנאו אני גם מאוד אוהבת. כמו רג'ינה, גם לה יש המון שכבות. בהתחלה אנחנו פוגשים נסיכה לוחמת ממש לא הדמות המוכרת (והאהובה) של שלגייה. לאט לאט מגלים גם את הצדדים האחרים שלה, ומגלים את הטרגדיה הגדולה שלה, ההקרבה הגדולה שלה שהתוצאה שלה היא איבוד אם. סנאו היא התגלמות הטוב, והרצון לעזור לזולת. אני חושבת שבמשך כל כך הרבה שנים היא הייתה שקועה בלהיות כל כך טובה, זה כבר נהך להיות חלק ממנה, ואך שכולם מכירים אותה. דווקא בפרקים האחרונים אני מאוד אוהבת אותה, היא גם התבגרה, גם מראה חמלה, ולומדת להתמודד עם החיים כמו שהם ושאי אפשר להיות טובים ולרצות את הזולת (לדוגמא צ'רמינג) כל הזמן.
את MM אני מאוד מחבבת, וגם איתה אני יכולה להזדהות. היא כבר יותר מזכירה את הדמות המוכרת של שלגייה. הרבה יותר חלשה, אין לה ביטחון עצמי, אבל היא עדיין טובת לב ומוכנה להקריב את האושר שלה עבור אחרים (למשל הרומן של עם דיויד).
מאז שנשברה הקללה, MM וסנאו התמזגו לדמות חדשה, שמאוד מצאה חן בעיניי, כמו שכתבתי למעלה, היא מתבגרת, מתחילה לחיות במציאות, ולא לפי הכללים של FTL. מעניין גם לראות את המשבר שיש בינה לבין צ'רמינג, מעניין לראות את חוסר ההסכמה שלהם, ואך צ'רמינג מתחיל לראות את אישתו באור אחר (ואני לא יודעת כמה הוא מרוצה מזה)

Shiri from the block

Active member
אוי זה הולך להיות מעניין
יש לי הרגשה שהשירשור הזה הולך להיות קצת ריק

Jimmy Kane

New member
הנה השרשור כווץ תודות לשיר

היעד הבא - 100 תגובות בשרשור הזה

למעלה