זה נשמע כמו השפה הטבעית שלהם, אז למה לא?
K kezef New member 1/8/12 #13 דווקא אומרים שבניגוד למה שהרוב חושבים הפכים לא נמשכים, כלומר רק בהתחלה, אבל אחר כך זה משתנה.
P pufpuf New member 30/7/12 #2 סקאזי ואווה יש להם זוגיות טובה? יש בסיס לקשר ארוך? יש סיכוי להצליח? אתם אוהבים אותם כזוג? מרגישים שיש שהם באמת אהבה?
סקאזי ואווה יש להם זוגיות טובה? יש בסיס לקשר ארוך? יש סיכוי להצליח? אתם אוהבים אותם כזוג? מרגישים שיש שהם באמת אהבה?
K kezef New member 1/8/12 #11 אין סיכוי שזה יחזיק מעמד! הוא לא ישתנה פתאום אחרי כל כך הרבה שנים מקצה אל הקצה!
S stagadish2 New member 6/8/12 #28 היא סתומה, הוא מנצל את זה. אידיליה. שלא תבינו אותי לא נכון, אני לא מנסה להגיד שסקאזי חכם או משהו, זה פשוט שליד אווה הוא כן.
היא סתומה, הוא מנצל את זה. אידיליה. שלא תבינו אותי לא נכון, אני לא מנסה להגיד שסקאזי חכם או משהו, זה פשוט שליד אווה הוא כן.
P pufpuf New member 30/7/12 #3 חנוך ואפרת מה אתם חושבים על הזוגיות של השניים? נראה שהיא מכילה אותו הרבה יותר משהוא מכיל אותה, לא? האם הם מתאימים? האם אתם מרגישים שיש שם אהבה הדדית?
חנוך ואפרת מה אתם חושבים על הזוגיות של השניים? נראה שהיא מכילה אותו הרבה יותר משהוא מכיל אותה, לא? האם הם מתאימים? האם אתם מרגישים שיש שם אהבה הדדית?
K kezef New member 1/8/12 #12 מגיע לה טוב יותר! באמת, זה נראה כאילו הכל נופל עליה והוא בסך הכל עוד אחד מהילדים שלה. הוא אדם בוגר, שיקח קצת אחריות!
מגיע לה טוב יותר! באמת, זה נראה כאילו הכל נופל עליה והוא בסך הכל עוד אחד מהילדים שלה. הוא אדם בוגר, שיקח קצת אחריות!
P pufpuf New member 30/7/12 #4 ג'ייסון ו"עפולה" על פניו זאת הזוגיות עם הכי הרבה חיכוכים בסדרה, לא? האם הם מתאימים? האם אתם חושבים שהיא תחזיק מעמד? האם הם לא שונים מדי באופי?
ג'ייסון ו"עפולה" על פניו זאת הזוגיות עם הכי הרבה חיכוכים בסדרה, לא? האם הם מתאימים? האם אתם חושבים שהיא תחזיק מעמד? האם הם לא שונים מדי באופי?
מ מישל36 New member 2/8/12 #22 כאן http://www.mako.co.il/pride-culture...831006.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=565984153
ס ספר יקר New member 31/7/12 #9 זוגיות אצל גייז כה נדירה שגם אם יש חיכוכים - אני אומר שכדאי לעשות מאמץ ולשמר את הזוגיות.