טוב, זה כנראה כבר לא רלוונטי אבל זה נראה יותר כמו ילדים בני 14 שמשחקים בזוגיות מאשר בזוגיות בוגרת
P pufpuf New member 5/8/12 #25 טוב, זה כנראה כבר לא רלוונטי אבל זה נראה יותר כמו ילדים בני 14 שמשחקים בזוגיות מאשר בזוגיות בוגרת
P pufpuf New member 30/7/12 #5 גדעון וקתרין האם באמת יש שם אהבה או משהו מתוסבך יותר? האם הפרש הגילאים הוא משהו שניתן להתעלם ממנו? האם לטווח ארוך יש לזה סיכוי להצליח?
גדעון וקתרין האם באמת יש שם אהבה או משהו מתוסבך יותר? האם הפרש הגילאים הוא משהו שניתן להתעלם ממנו? האם לטווח ארוך יש לזה סיכוי להצליח?
K kezef New member 1/8/12 #17 זה הזוג שאני הכי אוהבת! לא יודעת, יש משהו ממש אמיתי במערכת יחסים שלהם. אותי הם לא צריכים לשכנע בקטע של הגילאים, כי גם אני התנסיתי בכזה באמת ואני יודעת שזה הכי אמיתי שיש.
זה הזוג שאני הכי אוהבת! לא יודעת, יש משהו ממש אמיתי במערכת יחסים שלהם. אותי הם לא צריכים לשכנע בקטע של הגילאים, כי גם אני התנסיתי בכזה באמת ואני יודעת שזה הכי אמיתי שיש.
ש שטיק New member 1/8/12 #21 יש שם אהבה אבל היא לא תנצח כי יש יותר מדי דברים שלא יאפשרו לה לנצח, וחבל
P pufpuf New member 30/7/12 #6 אמירם ודורין האם הם מתאימים? האם המגורים בחדר יחד מקרב אותם או מרחיק בינהם?
K kezef New member 1/8/12 #18 למלמים כאילו, הם פשוט שם, חיים את השיגרה השחוקה של חיי נישואים. הייתי רוצה לראות יותר ניצוצות מהם
P pufpuf New member 5/8/12 #27 הם הזוג הכי ישראלי כלומר, כל אחד מכיר זוג כזה עם מערכת יחסים כזאת... אפשר הרבה להזדהות איתם.