בכל הצניעות ועם כל מה שאני שומע סביב... החיים שלי בסה"כ דבש.
ר ראי שעל הקיר1 New member 28/5/12 #20 אני רואה שהיחפנית כאן... אז אפשר שאלה? כמו גוי ולא בן ואלוהים, לרחצה.(6)
י יחפהבפארק New member 28/5/12 #21 החלטת להתעלל בי גם היום? קודם כל תנסח את השאלה כמו שצריך מבחינה תחבירית. מה זה 'ולא בן ואלוהים'?
ר ראי שעל הקיר1 New member 28/5/12 #28 הלו! הייתה חייבת להיות ו', אחרת ההגדרה לא הייתה נכונה... גוי ו-לא בן ו-אלוהים חיבורם נותן את התשובה
י יחפהבפארק New member 28/5/12 #29 טוף בינתיים עליתי מן הרחצה ועדיין לא עלה לי קצה של חוט השערה לחידה שלך
ר ראי שעל הקיר1 New member 28/5/12 #26 שאלה נוספת. נראה כאילו הידיד לא ממקור מים, רק שלא יפגע.(3,3,3)
ר ראי שעל הקיר1 New member 28/5/12 #31 תגידי לזאת עם המפתח לארון הפרסים שמגיעים לך, נכון לעכשיו שניים. לשאלתך, אין צורך. אני בטוח שאת יודעת.......
תגידי לזאת עם המפתח לארון הפרסים שמגיעים לך, נכון לעכשיו שניים. לשאלתך, אין צורך. אני בטוח שאת יודעת.......
ר ראי שעל הקיר1 New member 28/5/12 #34 הבעיה היא, ככול שאני מקשה היחפנית פותרת ואחרים אפילו לא מנסים כוחם. יש לך רעיון?
O Ofra le New member 28/5/12 #35 לא כולם אוהבים חידות על אחת כמה וכמה חידות אתגר. אתה מוזמן להמשיך לחבר את חידותיך היצירתיות, ומי שרוצה ינסה את כוחו.
לא כולם אוהבים חידות על אחת כמה וכמה חידות אתגר. אתה מוזמן להמשיך לחבר את חידותיך היצירתיות, ומי שרוצה ינסה את כוחו.
O Ofra le New member 28/5/12 #38 אכן, מיק מבריקה ואלופה בפתרון חידות מכל הסוגים. כל יום שהיא נפקדת, נרשם לה חיסור! היומן פתוח, והמורה מסמנת כל היעדרות
אכן, מיק מבריקה ואלופה בפתרון חידות מכל הסוגים. כל יום שהיא נפקדת, נרשם לה חיסור! היומן פתוח, והמורה מסמנת כל היעדרות