צפיתי בעונה הראשונה שלה סדרה מעולה
A Aronsona New member 27/5/12 #16 היא ב-VOD. סיפרו לנו עליה והחלטנו להתחיל היום אנחנו כבר בעונה חמישית. אני ממש נהנה ממנה
ק קייזר סוזי New member 28/5/12 #64 ראיתי את הסדרה הזו על כל עונותיה 3 פעמים כבר, מרוב שאני נהנית ממנה. זו עונה מעולה החמישית. צפויות הפתעות, גם בשישית אבל זה כבר פעם אחרת
ראיתי את הסדרה הזו על כל עונותיה 3 פעמים כבר, מרוב שאני נהנית ממנה. זו עונה מעולה החמישית. צפויות הפתעות, גם בשישית אבל זה כבר פעם אחרת
O Ofra le New member 27/5/12 #10 הוא רק בכאילו אבל אנחינו מקדמים כל אחד בברכה ומזמינים אותו להתנחל אצלנו.
T talibatata New member 27/5/12 #15 חחחחחח עפרה כפרה עלייך...הכל בכאילו. יבורכו המתנחלים...אני מפרגנת. קחי טלי.
כ כאילו יש מחר New member 28/5/12 #30 בקיצור... מאיפה צץ לך הרעיון המגוחך שאני לא סובל אתכן נופת צופים שלי ? גרעפץ.
ר רינתי77 Active member 28/5/12 #37 בוא נגיד שהאינטואיציה שלי אומרת לי שאת החברים שלך את אוהב יותר. ומכיוון שה"אויבים" של החברים שלך הם ה"אויבים" שלך, די פשוט להסיק על הרגשות החמים שלך כלפינו.
בוא נגיד שהאינטואיציה שלי אומרת לי שאת החברים שלך את אוהב יותר. ומכיוון שה"אויבים" של החברים שלך הם ה"אויבים" שלך, די פשוט להסיק על הרגשות החמים שלך כלפינו.
כ כאילו יש מחר New member 28/5/12 #41 בואי נגיד (בעדינות... בכל זאת אורח) שהסקת המסקנות שלך לא מי יודע כמה ... כמו פרצוף שלך
ר רינתי77 Active member 28/5/12 #45 אז אתה בעצם אומר שקיבלת רשות לאהוב אותנו...או לפחות לשכנע אותנו בזה?