ערב טוב פיור ההפסד שלהם.........
י יחפהבפארק New member 23/5/12 #96 לא אבל הביצוע שלהם בלייב היה נוראי באוזניי רן שם טוב מוכשר מאוד והשיר הישראלי דווקא טוב לדעתי בשמיעה ברדיו. בלייב הוא לא היה טוב. אני מקווה שהם בכל זאת יעלו, אבל לא נותנת לזה סיכוי רב.
לא אבל הביצוע שלהם בלייב היה נוראי באוזניי רן שם טוב מוכשר מאוד והשיר הישראלי דווקא טוב לדעתי בשמיעה ברדיו. בלייב הוא לא היה טוב. אני מקווה שהם בכל זאת יעלו, אבל לא נותנת לזה סיכוי רב.
ר ראי שעל הקיר1 New member 23/5/12 #101 משום מה שיקול דעתה של יחפה שקול בעיני יותר משלך. שהרי אינך יודע אפילו באיזו שנה אתה חי.
A alter ego2 New member 23/5/12 #103 תגיד את האמת נכון שאתה מתבייש לדעת שאתה לא מעודכן במה שקורה. איזבו בן אדם כל אחד מתחת לגיל 50 מכיר.
A alter ego2 New member 23/5/12 #113 מי אמר שאני רוצה להיות לידך? חוץ מזה אתה לא יודע שהיום חובבים וחובבות זה הלהיט.
ר ראי שעל הקיר1 New member 23/5/12 #120 לא שאלתי אותך... קבעתי! אני מקווה בשבילך שלא תיכווה בלהיטות שלך. אתה הרי רק! חובב.
A alter ego2 New member 23/5/12 #126 חובב או לא חובב אף אחת לא התלוננה. תן לי משהו חזק יותר שיעיר אותי.
A alter ego2 New member 23/5/12 #172 זה לא עניין של להנות זה עניין שהוא מגדיר אותי כגבר אבל עזוב מה לך ולזה.
ר ראי שעל הקיר1 New member 23/5/12 #178 זה עדיין משאיר אותך עמדת חובב אם כל שאתה עושה זה ל... את השכל.