ר רינתי77 Active member 17/6/12 #41 יש הצפה? להוציא סירות הצלה? גלגלי הצלה? חליפות, משהו? או להישאר במקלט?
ד דאגרוטיפ New member 17/6/12 #46 עופרל'ה, רינתי וקייזר כותבות באותיות מאוננות. ורינתי בכלל הגדילה להביא גונדולות של מאוננים להתדיין בסוגיה הפילוסופית הרת הגורל. לי אין שום קשר לעניין. נקלעתי לכאן במקרה.
עופרל'ה, רינתי וקייזר כותבות באותיות מאוננות. ורינתי בכלל הגדילה להביא גונדולות של מאוננים להתדיין בסוגיה הפילוסופית הרת הגורל. לי אין שום קשר לעניין. נקלעתי לכאן במקרה.
ד דאגרוטיפ New member 17/6/12 #53 די, אני חשה שאתן פוגמות בשמי הטוב. ומשחיתות אותי. (אוננות, אני חושבת על המצלול שבמילה)
כ כאילו יש מחר New member 17/6/12 #55 פאקינג לאסביות בוצ'ות. לגמרי. המשכנה להתלקק אני הולך לישון אתן מצ'עממות גרעפץ
כ כאילו יש מחר New member 17/6/12 #60 פארטינג פארטינג פאן פאן פאן http://www.youtube.com/watch?v=kfVsfOSbJY0
ד דאגרוטיפ New member 17/6/12 #76 אתה התחלת! ואני מתה עליה. וזהו, אני אטגן אותך. אטגן אותך, ואזמין חמישה אבורג'ינים לנגוס לך בתחת.
ר רינתי77 Active member 17/6/12 #71 תיזהר ממני. חתיכת פחדן, מוג לב שכמוך. נראה אותך אומר לי את זה פנים מול פנים. wanker אזהרה אחרונה.