angry birds

פיורי, אני מצטערת שלא אמרתי לך את זה בזמן

אבל אני בהחלט כעסתי על תגובתו אלייך ועל התבטאותו שמעידה רק עליו ובטח ובטח שלא עלייך.
מן הסתם הרושם שקיבלתי עליו כתוצאה מתגובתו אלייך גם גרמה לי להגיב אליו מאוחר יותר כפי שהגבתי.
אני לא מקבלת את התשובה שהבחור העדין הזה נעלב. התגובה הבוטה שלו היתה רחוקה מלהישמע כמו בחור שנעלב.
תרגישי נוח עם עצמך, נפלטה לך מילה שלא בכוונה לפגוע, וקיבלת ריקושט שלא היה מגיע לך. אם היה רואה איך את נראית, מן הסתם לא היה אומר את דברי ההבל שהוא פלט.
מי שמכיר אותך, אוהב אותך. זה צריך להספיק לך

puma141

New member
את לא יכולה פיורית, לא להיות מה שאת:) ואם

תנסי לשנות, בגלל אדם זה או אחר-אז ככה ממש תעבירי את חייך, על פי הגחמות והאינטרסים, של אנשים שונים שיהיו בדרכך.
נסי להבין למה אנשים נעשים קשים, בוטים ואולי רעים. אם קשה לך-אל תתיחסי אליהם.פשוט..
הבעיה שלי מתוקה, היא..שאסור לך בגללךם-להוריד מערך עצמך!
כי מה שבאת את ועשית-אמרת משהו, וחטפת גועל בפרצוף ממנו!
ובא מי שמנסה לשכנע אותך-שאת אשמה!התחלת! זה לא נכון פיורית..כי אם לא מולך-ג'ייק היה מדבר ככה בכל מקרה, כי זה הוא.
תשקלי בעצמך..זה הכי חשוב. את בן אדם מקסים!

דידי, תעני לי בכנות עכשיו

מה ג'ייק עשה לה?
היא קראה לו נפיחה אז הוא הגיב חזרה.
איזה עניין עשו פה מזה, מה לעזאזל קורה פה???

puma141

New member
סוזי בכנות, אוקיי? אז ככה..

כולם פה יודעים שפיורית אדם עדין. היא קראה לו-וחטפה בענק! אף אחד פה לא קם ואמר לו ג'ייק זה לא במקום פה.אף אחד!
במקום זה סוזי-פשוט ניסו להצדיק את ג'ייק. ולגרום לפיורית-להבין שהיא לא הייתה בסדר. למה ג'ייק היה חייב להגיד לה כאלו מילים כשהוא לא יודע בכלל במה מדובר, וכולם פה-פשוט..שקט, הס!
סוזי-את לא יודעת-המון!! באמת.

הוא לא מכיר אותה

היא קראה לו וחטפה, לא בענק. אל תגזימי.
וזה היה יכול להיות כל אחד.
לא צריך לעשות עניין.
הדבר האחרון שהוא מחפש זה לפגוע סתם באנשים כי בא לו, אני בטוחה בזה.

עם כל הכבוד פומה.. אני זוכרת את פיורי רק לטובה והיא מתוקה בעיניי.
אם לא היית מכירה אותי, והיית באה לי ביציאה עקומה, גם אני הייתי מגיבה בהתאם.
אז הוא הגיב, זהו, היה ונגמר.

זה לא הוא שתקף ראשון. הוא יודע שהוא לא בבית ההוא.

עכשיו מה אכפת לי מה ניסו להצדיק ולא ניסו להצדיק, מה אני יודעת או לא יודעת (אני באמת לא יודעת מה הולך ביניכם)..
העניין הזה שלך איתם,
הריב הזה איתם... לא קשור לג'ייק.. אז למה פתאום ג'ייק נהיה האישיו והוא האיש הרע עכשיו?
הריב איתם זה הריב איתם, אל תכניסי עכשיו את ג'ייק לכל מקום.
את מבינה מה אני מנסה לומר?

אני שמחה שג'ייק כאן, ומקווה שרבים נוספים

יגיעו. התייחסתי לנושא בפוסט של יחפנית.
מקווה גם שישאר.
:) ואהלן קייזר.

אהלן אהלן :)

קראתי מה שרשמת,
זה נכון. חשוב לדעת להקשיב ואף לקבל את העובדה שלא כולם חושבים כמונו.

puma141

New member
ברור שאת "שמחה".תתפלאי-למרות הכל-

ג'ייק מצחיק אותי, מבריק-הוא בטח לא-אבל קנה במידה שלו כגבר, כאדם-להיכן הוא נמצא, עם מי הוא מדבר ומה הוא אומר-רק מורה על אדם אבוד מעט-לא כמוך, את אבודה לגמרי בעיני, וגוררת אחרים איתך לאבדון הזוי,שיקרי,ומתיימר-
אבל מה אכפת לך?!שיכסח את פיורית. שיכסח כל עדין נפש-את תמשיכי ללקק, כי הרי ג'ייק הוא הכרטיס לעולם החדש שלך!
ג'ייק הוא הכרטיס לעניין שאת מרעיפה על כל נתינייך-הרי לא תוכלי רק לחפור להם בתנכית-הם ינטשו אותך,הגבירה המזדקנת והנעלה שאת!
אז את בונה להם עניין..
צביעות..אמרתי?
בשניה שהבנת שאוזי עדינת הנפש, הבינה מי את באמת באינטואיציה הגבוהה והמכובדת שלה-הבנת שפה זה נשבר, והיא וראי כבר לא נתונים ל"שליטתך" האינטליגנטית,וויתרת.
עכשיו את התנבלת על שניהם-בלי הפסקה. זו דרכך, הרי את נהנית מ"עליונות"לפעמים-כך אמרת לי.
זה רק מראה כמה עלובה את, וכמה הזויה!

poseidon111

Active member
אל תתני לקנאה שלך בדאג לעוור את עינייך. את לא

הבחורה הראשונה שהוא עשה ממנה צחוק. הרי אני יודע שזו הסיבה היחידה לחברות החדשה שלך. לא החברות, אלא השינאה לדאג.
יכול להיות שאם לא היית כה קנאית היית יכולה להיות חברה שלה גם כן. היא לא אשמה שג'ק דחה אותך.

puma141

New member
חחחחחח הצחקת! אתה עיוור, אולימפוסי:)באמת!פשוט

עיוור..
אבל כנראה שאתה גם מספיק נואש-כדי לתרץ את זה ב"קינאה"שלי כלפני הדבר הזה..שיודע לנווט אותך.
קינאה במה??
אם אתה רומז שהקינאה שלי בה היא על ה"מקובלות" הוירטואלית שלה- חחחחחחחחחחח זה מצחיקקקקקקק חחחחחחח נשבעת!-
אז כל שאני חשה כלפיה, כלפיך-הם רחמים עצומים!
תתעורר...החיים פה:) המקובלות הוירטואלית של החברה שלך,באה ממקום אפל וחשוך..מקום של תכנונים,של הקרבת חייה להתנהגות הוירטואלית שלה..
המקובלות שלי גם בחיים עצמם,היא דבר מובנה:)אפילו דבר שהוא מובן מאליו בשבילי-יותר מידי:) יש מצב שזו הסיבה שבוירטואליה-דווקא נחמד לי לא להיות מקובלת:) זה נסיון חביב עבורי!
מה גם, שאז אין מחוייבות!שלא כמוך-בדמיוני אתה נראה כמו סריס מורכן ראש,ועלוב כ"כ..של המלכה המזדקנת המכוונת שלך..:)
אני רק מקווה שכשאתה סוגר את המחשב-אתה מיד נרדם. כי האמת באה שם, בחושך..:)ושנת היושר שלך כלפי עצמך-תדיר שינה מעיניך..לפני שיגיע הבוקר,ויגאל אותך יריץ אותך אל כסא המחשב-מהות חייך תחת חסותה של זו.
רחמיי.

למעלה