בלוגים ושת"פ תפוז לראשית השבוע

Aעופרית

New member
פרימיירה ל-"אשה, בעל, בית"

ידידי בית ליסין חגגו אתמול פרימיירה למחזהו של שמואל הספרי "אשה, בעל, בית" בבית ליסין בדיזינגוף.

עבר עשור מאז עלה המחזה בתיאטרון הקמארי, שם זכה בתואר "הצגת השנה".

תקציר העלילה:
נאוה שואפת לשפץ את הדירה הישנה שקנתה מהוריו של יואל בעלה. היא רוצה לחדש, לשבור קירות, לקרוע חלונות, להיפטר מהספות המרופטות והספרים אכולי העש. אבל זה בדיוק מה שיואל לא רוצה. יואל נולד וגדל בשיכון עובדים, שאביו פועל הבניין בנה במו ידיו. הוא נאחז בזכרונות ובהיסטוריה ונאבק בתאבי השיפוץ, בזמן שהבית הולך ומתרוקן מהחפצים ומהגרים בו.

באופן מקביל לשיפוצים במחזה,
מעניין לציין שגם המבנה של בית ליסין בדיזנגוף, שהיה שייך בעבר לתיאטרון הקמארי, יעבור שיפוצים
.

בית ליסין ישופץ ויגדל

yafiti3

New member
מים של נביעות

קיבלתי לטעימה ובדיקה את המים של נביעות.

פינוק אמיתי עד לפתח הבית. בדיוק לימות הקיץ החמים מאוד ובמיוחד בגוש דן.

אנחנו בבית שומרים על אורח חיים בריא,מבשלים אוכל ביתי, אוכלים המון ירקות ופירות,דגנים דגים ועוד ועוד. ושותים הרבה מים. נדיר למצוא אצלנו משקאות קלים או תוססים. אולי רק כשבאים אורחים שמעדיפים את המשקאות הללו על מים.

בכל אופן בלי עין הרע! מים הולכים אצלנו המון והמים של נביעות הגיעו בדיוק בזמן ולמקום הנכון.

מים טעימים לדעת כל יושבי בית משפחת ארז.

עצם זה שיש גם בקבוקים קטנים שקלים לנשיאה זהו, דבר מעולה כשלעצמו.

בתי לקחה לבית הספר ולגמה בהנאה רבה.

יש לי שלושה ילדים בגילאים שונים ששתו ואמרו שהמים - אחלה!

גם אני שותה ונהנית עדיין וגם בן זוגי היקר.

ממליצה מאוד על המים של נביעות.

תודה רבה

דינה97

New member
יש פה הרבה הודעות שחבל

ממה ששמתי לב, מאז שיש את השיתוף פעולה של נביעות עם תפוז יש מלא הודעות פרסומיות שלא תורמות לשום דבר

z o e 2 7

New member
האחיינים שלי התלהבו ממנה גם

היה שם גם צלם מגנטים שצילם אותם עם הבובה אז עכשיו יש להם מגנט עם התמונה והם מאושרים. ואם הם מאושרים - אני מאושרת

הלכנו לראות סרט לגדולים

הוזמנו ע"י
לראות סרט לגדולים
, שתבינו אין לי שום בעיה עם "עידן הקרח" או "מדגסקר", ובכל זאת

אז הלכנו לראות סרט "האשליה", או איזה סרט

העלילה מספרת על קבוצת קוסמים, העושה במופע את הלא יאומן ושודדת בנק בזמן המופע לפני אלפי צופים! סוכני ה-FBI מנסים ללכוד אותם רק כדי להבין איך עשו את הטריק הבלתי אפשרי.
פעולה, טריקים עוצרי נשימה, מרדף מסחרר וסוף מפתיע במיוחד, סרט מותח שכל דבר הנראה בו הוא לא מה שהוא.
אחד הסרטים המבריקים והמיוחדים שראיתי מזה כמה שנים.
ממליצה בחום ובכיף
, תלכו לראות את הסרט, אתמול ראינו ועדיין אני בעלי מדברים עליו.

למעלה