הבלוגיה בראשית השבוע

q8z

New member
מזגן אינוורטר - לחסכון בהוצאות חשמל

שלום לכולם
ברצוני להפנות את תשומת לבכם לטכנולוגיה שיכולה לחסוך בהוצאות החשמל

ismeralda100

New member
ועוד פוסט: באה מאהבה, עידכון מהמפגש השבועי

את הפעם הראשונה שראיתי אותו אני לא שוכחת: מטר-תשעים פלוס, חיוך מדהים, עיניים בורקות. צבע עור מדהים שכזה עוד לא ראיתי. מידי פעם תהיתי איך זה הבחור המדהים הזה תמיד הולך לבד הביתה, למרות שבמהלך הערב הוא תמיד מוקף בעדת מעריצות. אני מנסה! החלטתי. ואף פניתי לעזרה חיצונית. אני אברר לך, אמרה החברה הטובה. תני לי שבוע שבועיים. והיא חזרה עם תשובה.

וההמשך כאן
http://saloona.co.il/ismeralda/2013/06/07/באה-מאהבה-המפגש-החמישי-שלי/?ref=blog_main

צעירם בצל הגזרות הכלכליות

אני מתבוננת בשר האוצר החדש שלנו, מתבוננת בו, ומנסה לדמיין מה הוא אומר לעצמו לפני לכתו לישון. האם הוא מתחרט על התקווה הגדולה שנגוזה, אותה תקווה שנטע בנו ערב הבחירות – והיא שנוכל לאפשר לבני הדור הצעיר את כל מה שהוא עצמו מייחל לילדיו? אני משוכנעת שגם יאיר לפיד, כמוני וכמו כל הורה אחר בישראל, רוצה לראות את ילדיו הבוגרים מגיעים למקום כלכלי בטוח. לראות אותם מקימים בית, משפחה, לימודים, קריירה, ומצליחים להגשים לפחות חלק מהחלומות הקטנים – אם לא הגדולים – שלהם. אולם המציאות, כפי שכולנו מכירים אותה עוד בטרם הוטלו עלינו הגזרות הכלכליות החדשות, מקשה על כולנו ( כל שכן על ילדינו הבוגרים-הצעירים), לבסס את עתידם.

לרשומה כולה.

1winnie

New member
הנה הקישור

פייה תודה רבה!!
האמת שלא שכחתי את הקישור, אבל שכחתי שתפוז לא יודע לקבל את הסימן הזה שמעל ה ג (= ')
כל פעם שיש את הסימן הזה אז הקישור פשוט נעלם

אני אתן לך דוגמא פה. בראשון הקישור לא יופיע, בשני הוא יופיע (למרות שבשניהם אני שמה את כתובת הרשומה)
ושוב - תודה רבה !!

עוגת שוקולד פאדג' עשירה מאד

עוגת שוקולד פאדג עשירה מאד

למעלה