חייבת להגיד שמבחינתי יש תשובה מאד ברורה.
אם שואלים אותי מה זה *בשבילי* אוכל של בית, זה קוסקוס עם מרק עוף וירקות.
זה מה שהכי מחמם אותי, מנחם אותי, זה הדבר שכשאני מחוץ לבית לאורך זמן תמיד הכי עושה לי חשק לאכול.
מבחינתי זה ה"הפך" מלאכול בחוץ.
למשל, כשהייתי שבוע במדריד ובאמת שאכלנו אוכל הורס בכל מקום שנכנסנו אליו ונהנינו בטירוף, איך שחזרתי הביתה, בשישי בערב, דבר ראשון הוצאתי עוף מהמקפיא (ואמא שלי המדהימה דאגה לי לירקות) ולמחרת העמדתי סיר של מרק לקוסקוס.
 
מבחינתי מרק קוסקוס זה האנטי-תזה לאוכל של מסעדות, לאוכל מתועש. אפילו כשהוא כן כזה, למשל, כשבגן של הילדים בו עבדתי הם היו מקבלים פעם בשבועיים מרק קוסקוס מהקייטרינג, או כשבצבא היו מכינים פעם בשבוע, אפילו אז, שזה היה הגירסה הכי פחות מוצלחת של מרק- קוסקוס, זה עושה לי תחושה ביתית וזה משהו שאני אהיה מוכנה לאכול אותו (לעומת שאר האוכל בצבא והאוכל בגני הילדים שלא הייתי נוגעת בו)