זה שילוב של חלבון סויה עם עוד משהו
אולי סייטן, לא בטוחה. זה פשוט עובר עיבוד ובישול ראשוניים במפעל ולכן זה לא מצריך הכנה ראשונית (כמו שבבי הסויה היבשים שצריך להשרות/להרתיח ואז לסחוט).
בכל מקרה זה טעים ומוכן לשימוש - כלומר אפשר לזרוק ישר מהמקפיא למחבת, לטגן, להוסיף רוטב ויש לך בולונז. או להוסיף את זה לבצל מטוגן וירקות ולהשתמש בזה כמילוי למשהו, וכו' - כמו בשר טחון.
אולי סייטן, לא בטוחה. זה פשוט עובר עיבוד ובישול ראשוניים במפעל ולכן זה לא מצריך הכנה ראשונית (כמו שבבי הסויה היבשים שצריך להשרות/להרתיח ואז לסחוט).
בכל מקרה זה טעים ומוכן לשימוש - כלומר אפשר לזרוק ישר מהמקפיא למחבת, לטגן, להוסיף רוטב ויש לך בולונז. או להוסיף את זה לבצל מטוגן וירקות ולהשתמש בזה כמילוי למשהו, וכו' - כמו בשר טחון.