בישולים לסופ"ש

ladybug6

New member
זה שילוב של חלבון סויה עם עוד משהו

אולי סייטן, לא בטוחה. זה פשוט עובר עיבוד ובישול ראשוניים במפעל ולכן זה לא מצריך הכנה ראשונית (כמו שבבי הסויה היבשים שצריך להשרות/להרתיח ואז לסחוט).
בכל מקרה זה טעים ומוכן לשימוש - כלומר אפשר לזרוק ישר מהמקפיא למחבת, לטגן, להוסיף רוטב ויש לך בולונז. או להוסיף את זה לבצל מטוגן וירקות ולהשתמש בזה כמילוי למשהו, וכו' - כמו בשר טחון.
 
זה מכיל גלוטן?

מעולם לא קניתי, המראה לא מגניב לי אבל אחרי שכתבת חשבתי אולי, אך אם זה עם גלוטן- no thank you
 
ארוחה מרוקאית שיצאה מצויין!!!

מרק חרירה:
http://www.haaretz.co.il/gallery/recipes/soups/1.1620270
אורז עם טנזיה:
http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?entryId=1339307&skip=1
מפרום:
http://vegansontop.co.il/vegan-musakka/
(הוספנו למילוי בצל ואגוזי מלך מטוגנים)
פסטלים (עשינו גם עם מילוי תפו"א וגם על מילוי של פטריות, בצל מטוגן+ צנוברים)- את העלים לפסטלים קניתי מוכנים.

והנה גם תמונות
 
פשוט פשוט

קניתי עלי סיגרים מוכנים.
המילויים היו:
1.פירה תפו"א + מלח, פלפל, כורכום, כמון )בדיעבד מומלץ גם פטרוזליה או כוסברה(.
2. פטריות +בצל+ צנוברים מטוגנים עם כורכום כמון מלח ופלפל.
שמים מלית בתחילת העלה ומגלגלים.
מטגנים בשמן עמוק
 
במקום פטרוזיליה

בתפוחי אדמה הייתי מכניסה בצל קצוץ קטן מטוגן והייתי מכינה מטבל טחינה ירוקה
 

ladybug6

New member
אז בפועל מה שקרה פה

בלי קשר ממשי לתכניות, זה -
מג'דרה עם המון בצל מטוגן
קציצות עדשים כתומות וגזר עם קוואקר ולצדן רוטב "יוגורט" חרדל טבעוני
מקלוני סלק וגזר אפויים בשמן זית, בלסמי, חומץ תפוחים, סילאן ומלח (יאמי)
סלט ירוק
רולדת בצק פריך במילוי שוקולד ואגוזים (הבצק עוד דורש עבודה ושיפור לטעמי אז לא מפרסמת מתכון בינתיים)
ובלי קשר גם הכנתי גבינת סויה רכה
 

ladybug6

New member
הקציצות

יצאו מאוד טעימות אם כי מעט יבשות בפני עצמן ולכן היו מצוינות עם הרוטב החמצמץ.
 

ladybug6

New member
התמונה לגמרי לא עומדת בסטנדרטים שלי

אבל אני מתגברת על הפרפקציוניזם שלי לאט לאט

תודה!
 
למעלה