עוד רעיונות קישואים
מרק קישואים עם תועפות ירוקים דגש על קורנית, בצל מוזהב, להכניס קישואים בחתיכות לא קטנות לכסות במים, מלח פלפל
אחרי שמבושל לטחון בבלנדר להוסיף שמנת אלפרו אחת ולהגיש עם שקדים פרובים מושחמים מעל, אפשר להוסיף שום כתוש טרי ונענע קצוצה כתוספת להגשה
קישואים אפויים בתנור חתוכים לאורך לאצבעות מונחים בתבנית ועליהם רוטב מסויה+מייפל/סילאן ללא תוספת סוכר+ מעט שמן שומשום ומכאן ניתן להוסיף שום, ג'ינג'ר טרי מגורר, פלפל חריף...
אופים והופכים אותם בתוך הרוטב מדי פעם.
קישואים מאודים על רשת- מים מלמטה, חתוכים לאצבעות לטפטף עליהם מיץ לימון סחוטרי להכין רוטב שום, שמן, מלח ,, מיץ לימון לטבול בו
לביבות קישואים- מגוררים על פומפיה גסה, בצל כנ"ל, אפשר להוסיף גזר לא חייבים. מתבלים לפי הכיוון האהוב- אפשרויות הודי-קארי, פלפל שחור, כורכום, זרעי כוסברה
או עשבי תיבול כמו פטרוזיליה/ שמיר/ בזיחליקום...
מוסיפים קמח חומוס עד לטקסטורה שמאפשרת ליצור לביבות ומטגנים. זה יאמי יאמי. אפשר להוסיף שברי שקדים לתערובת.
קישואיןם ברוטב עגבניות עשיר- בסיר מזהיבים בצל קצוץ, 5-6 שיני שום אחרי שהבצל זהוב כבר, מערבבים, ישואים בקוביות קטנות מלוא חופניים, לערבב,קופסא של עגבניות מרוסקות או 6-7 עגבניות טריות מקולפות וחתוכות קטן, לסיר כוס מים, מלח פלפל, כפותיים סוכר חום, פפריקה מתוקה לפחות כף וחריפה גם אבל פחות...אם יש בזיליקום זה הזמן להכביר בו בנדיבות, להרתיח, להקטין האש ולכסות, לבשל עד שטעים לך. להגיש עם אורז.