איך אפשר להכין תפו"א לא טעימים
הרי הם טעימים בכל מצב, גם סתם ככה במיקרו עם טיפה מלח!
בכל מקרה, ההימור שלי הוא שאתה מתקמצן בשמן.
תנסה כמה טיפים:
1. תפו"א מהסוג האדום
2. לחתוך לחתיכות קטנות יחסית, כשהשטח הישר מודבק לתבנית (לא כמו בצילום הנ"ל)
3. כמות מופרזת של שמן
4. מלח פלפל, טיפה פפריקה מתוקה וטימין טרי או תערובת תיבול איטלקית יבשה מעל
לתנור לחום של 200 מעלות עד שהתפו"א שרופים (הרבה יותר מבתמונה! הצחקת אותי!)
עוד אופציה:
תפו"א מהזן הלבן, לבשל אותם בקליפתם במים רותחים עד שהם רכים ואפשר לנעוץ בהם מזלג. תסנן ותן להם להתקרר מספיק כדי שיהיה אפשר לקלף, לחתוך לקוביות גסות אבל לא גדולות, תערבב בקערה עם שמן (בנדיבווווות), תבלינים וטיפה קמח לבן. תערבב בניעור או עם הידיים כדי שלא יימעכו, ותעביר לתבנית ולתנור על חום הכי גבוה עד שהכל שחום ופריך.
קדימה, שיעורי בית!
ובלי קשר, הצלחת למעלה נראית יאמי
הרי הם טעימים בכל מצב, גם סתם ככה במיקרו עם טיפה מלח!
בכל מקרה, ההימור שלי הוא שאתה מתקמצן בשמן.
תנסה כמה טיפים:
1. תפו"א מהסוג האדום
2. לחתוך לחתיכות קטנות יחסית, כשהשטח הישר מודבק לתבנית (לא כמו בצילום הנ"ל)
3. כמות מופרזת של שמן
4. מלח פלפל, טיפה פפריקה מתוקה וטימין טרי או תערובת תיבול איטלקית יבשה מעל
לתנור לחום של 200 מעלות עד שהתפו"א שרופים (הרבה יותר מבתמונה! הצחקת אותי!)
עוד אופציה:
תפו"א מהזן הלבן, לבשל אותם בקליפתם במים רותחים עד שהם רכים ואפשר לנעוץ בהם מזלג. תסנן ותן להם להתקרר מספיק כדי שיהיה אפשר לקלף, לחתוך לקוביות גסות אבל לא גדולות, תערבב בקערה עם שמן (בנדיבווווות), תבלינים וטיפה קמח לבן. תערבב בניעור או עם הידיים כדי שלא יימעכו, ותעביר לתבנית ולתנור על חום הכי גבוה עד שהכל שחום ופריך.
קדימה, שיעורי בית!
ובלי קשר, הצלחת למעלה נראית יאמי