שבוע שעבר
היה הרבה יותר יצירתי מהשבוע הזה. אחי היה אצלי בביקור עם בת הזוג שלו, וכל ערב בישלתי להם ארוחות (זה עלה לי בקילו נוסף אגב).
הם מאוד אהבו את האוכל. בין הייתר היו שם מרק ארטישוק ירושלמי, דלעת ספגטי, דלוריות קטנות בתנור, מקושקשת טופו רק בלי צבע של ביצה (אני קונה את השבבים שנראים כמו מקושקשת ומטגנת אותם בשמן זית עם בצל, פטריות ועשבי תיבול).
תפוחי אדמה בתנור, פסטה מהממת עם ירקות ירוקים. עוגת תפוחים מהבלוג של חיפושית ועוד המון.
הסופשבוע הזה.. אין לי מושג. הכנתי אתמול פסטה עם קישואים ושום,
הכנתי את המרק המהמם לגמרי הזה, טעים בטירוף. הבאסה היחידה היא שלא הכפלתי מראש את הכמויות. זה מחמם, זה משביע, וזה מפנק לחלוטין.
http://deliciouslyella.com/recipe/roasted-tomato-and-red-pepper-soup/
צילמתי אותו אבל זה עדיין על המצלמה, אולי יהיה לי זמן להעלות בהמשך.
חלב שקדים מאותו בלוג, שאני מכינה כבר כמה פעמים ויוצא נפלא, מרווה מאוד ומתאים לשייקים של הבוקר.
אתמול הכנתי נגלה של ציר ירקות בשביל השבוע הזה, והשאר נראה. יש לי הרבה תפוחי אדמה ובטטות שצריך להכין אחרת יתקלקלו, ויהיה משהו עם עדשים.
קניתי חלב קוקוס חדש של אלפרו, אבל לא מהזן העמיד, אלא אלה שנמצאים במקרר. שני אירו ארבעים למיכל של ליטר (בסביבות 12 שקלים). זה מרענן מאוד, אבל יש בו לא מעט מייצבים שונים ורק בגלל זה אני לא אקנה ממנו בכמויות. אולי לימים החמים.
מצאתי שוקולד ״חלב״ אורז וניסיתי אתמול. סתם בשביל לראות אם זה טעים. בדרך כלל אני אוכלת מריר באחוז גבוה. זה היה טעים בשניה הראשונה, ואז מתוק בטירוף. הרבה יותר מדי. זה כן תחליף טוב לאוהבי שוקולד חלב.