הגבינ"צ ששמעתי עליה הכי הרבה
תשבוחות היא דווקא זו והיא בלי אגר אגר:
http://www.tlvegan.com/il/recepies/recipes/maincourse/פיצה-איטלקית/
קמח טפיוקה זה לא דבר יקר ויש אותו בחנויות טבע או במדפי הללא גלוטן בסופרים הגדולים. מעבר לגבינה אפשר גם להשתמש בו כדי להכין פודינגים, להדביק תערובות של קציצות/פשטידות, ולהשתמש בו באפייה נטולת גלוטן. הוא מדביק ומוסיף צמיגיות מסוימת למרקם.
בדיוק קניתי קמח טפיוקה לא מזמן בכוונה להכין את הגבינה הזו
 
בכל מקרה יש גם גבינות שאפשר לקנות (במחיר מופקע משהו) בחנויות טבע. הכי טעימות לדעתי זה vio-life ו - yellow soy
 
גם גבינת שקדים ביתית טעימה מאוד בתור גבינה על פיצה אבל היא שונה מגבינ"צ וגם לא מנסה להתחקות אחריה, היא יותר כמ גבינת פטה. הנה המתכון, רק שבשביל פיצה לא צריך לסחוט ולאפות את הגבינה, אפשר לטחון עם הנוזלים והתבלינים ומיד למרוח על הפיצה ולהכניס לתנור:
http://tivonim-blog.co.il/גבינת-פטה-שקדים/
תשבוחות היא דווקא זו והיא בלי אגר אגר:
http://www.tlvegan.com/il/recepies/recipes/maincourse/פיצה-איטלקית/
קמח טפיוקה זה לא דבר יקר ויש אותו בחנויות טבע או במדפי הללא גלוטן בסופרים הגדולים. מעבר לגבינה אפשר גם להשתמש בו כדי להכין פודינגים, להדביק תערובות של קציצות/פשטידות, ולהשתמש בו באפייה נטולת גלוטן. הוא מדביק ומוסיף צמיגיות מסוימת למרקם.
בדיוק קניתי קמח טפיוקה לא מזמן בכוונה להכין את הגבינה הזו
 
בכל מקרה יש גם גבינות שאפשר לקנות (במחיר מופקע משהו) בחנויות טבע. הכי טעימות לדעתי זה vio-life ו - yellow soy
 
גם גבינת שקדים ביתית טעימה מאוד בתור גבינה על פיצה אבל היא שונה מגבינ"צ וגם לא מנסה להתחקות אחריה, היא יותר כמ גבינת פטה. הנה המתכון, רק שבשביל פיצה לא צריך לסחוט ולאפות את הגבינה, אפשר לטחון עם הנוזלים והתבלינים ומיד למרוח על הפיצה ולהכניס לתנור:
http://tivonim-blog.co.il/גבינת-פטה-שקדים/