בישולים לסופ"ש

nowonder

New member
אפשר מתכון?

יש לי המון בטטות ואני לא יודעת מה להכין איתן. לא בא לי על הדברים הרגילים.
 
בטטה

היא עמילנית לכן מרק יהיה פתרון רק לחלק קטן מהן כדי שלא יצר דייסה. אצלי על סיר גדול היו שתי בטטות אפויות , דלורית בינונית אפויה וארבעה גזרים מבושלים במים. חוצמזה שני בצלים קצוצים וחבילת גבעולי סלרי פרוסים מבושלים במים. קילפתי הבטטות והדלורית, טחנתי במעבד מזון עם הגזר ראש שום מקולף, מיץ מלימון שלם, שתי כפות ממרח קארי אדום, כף סוכר חום, כורכום.

טחנתי במעבד הבא את הסלרי והבצל. הכנסתי הכל לסיר יחד עם מי הבישול של הסלרי ששמרתי. תיקנתי מלח וסוכר. זהו. מעל פיזרתי מלוא חופניים כוסברה קצוצה וזלפתי שמן שומשום.
את הסמיכות ניתן לשנות בעזרת מי הבישול , לערבב לסרוגין עד למידה המתאימה לכם.

בעיקרון הייתי מכינה את זה רק עם גזר והייתי טוחנת בבלנדר כדי שיהיה עוד יותר חלק. זה טעים טעים.
 
מבטטות

הייתי מכינה צ'פס בטטה בתנור מתובל היטב, פורסת דקדק, מורחת בשמן מתובל היטב.
או פירה.
 
בתכנון

מרק כתום
בורגול עם איטריות- לילדים
אפונה וגזר (שוב לילדים)
כרובית בתנור
פאי רועים
סלט טאבולה בתוספת זיתים דפוקים
&nbsp
אם תהיה הענות מצד הילדים נכין עוגיות עבאדי
 

p e b b l e

New member
ואצלנו

פשטידת ברוקולי ואטריות
קציצות טופו שישודכו לרוטב עגבניות
קארי ירוק עם טופו ומלא ירקות
מק אנד "צ'יז"
&nbsp
 

octopussyisback

New member
אז מה היה לנו ?

מרק שעועית אדומה, עם גזר תפ"א ובטטה
תבשיל קינואה וירקות
ירקות מבושלים ברוטב עגבניות
רצועות תפ"א אפויות
פלחי דלעת ערמונים בתנור
חומוס וטחינה תוצרת הבית
פרוסות חציל אפויות
ו...
עוגת RAW של קטי (הנה התמונה)

 

octopussyisback

New member
המרכיבים

למטה: אגוזים ותמרים,
באמצע: בננות, קשיו, אגבה
מעל: קשיו, פירות יער ואגבה.
וישר למקפיא.
 

ladybug6

New member
כאן יש מרק עגבניות טעים

שזללנו לצהריים עם חלה קלויה ופטרוזיליה קצוצה מעל

יש גבינת סויה ביתית שתהיה למשך השבוע.
בקרוב יכנסו לטוסטר אובן פלפלים מתוקים בשלל צבעים ואח"כ יהפכו לסלט עם חומץ ושום וסוכר.
קניתי לראשונה באק צ'וי שבהמשך השבוע ננסה גם אותו,
ומעבר לזה יש שלל שאריות מארוחת אמש:
עלי גפן ממולאים ברוטב לימוני, אורז לבן, תבשיל פרסי - חורשט סבזי, סלט סלק מתקתק, ולקינוח טפיוקה!
 

שרונה164

New member
היה מרק אפונה סמיף וחריף

ושעועית ירוקה שהוקפצה עם שום, עגבניות פטריות וקוביות טופו.
 
נחשו- סמינר

הפעם 200 איש [אמאל'ה! :0]

שישי צהריים: פסטה ברוטב עגבניות וסלט, לצליאקים אטריות אורז.
שישי ערב: מוקפץ עם אטריות [לצליאקים אטריות אורז] ושלל ירקות עם מרק בצל וסלט חסה. חלות.
שבת בוקר: קוואקר, פריסה.
שבת צהריים: קוסקוס עם מרק ירקות וחומוסים. סלט ירקות, סלט כרוב.
שבת ערב: פריסה.

 
למעלה