בבקשה, רק יש לי באג שלא שומרת קרדיטים..
עוגיות פאדג' שוקולד
1. מערבבים 3 חלבונים עם 2 כפיות תמצית וניל ובקערה נפרדת 2.5 כוסות אבקת סוכר עם 1 כוס אבקת קקאו וערבלים עד שמתקבלת תערובת אחידה
2. מוסיפים 1/2 כוס שוקולד צ'יפס ומערבבים
3. בעזרת 2 כפיות מניחים תלוליות מהתערובת בתבנית מצופה בנייר אפיה עם מרווחים בין עוגיה לעוגיה
4. אופים בחום של 180 מעלות 10 דקות בדיוק
5. מקררים היטב לפני שמפרידים בזהירות מנייר האפיה.
6. להכנת קינוח מכינים ציפוי של קצפת צימחית, מרנג שווייצרי או מוס שוקולד פרווה ומזלפים מעל.
עוגת שוקולד מעולה
200 גרם שוקולד מריר, קצוץ גס
שני שליש כוס שמן כש"לפ
שלושת רבעי כוס קמח תפוחי-אדמה או קמח מצה (השתמשנו בקמח מצה הרגיל, לא הדק)
2 כפיות אבקת אפיה
קמצוץ מלח
3 ביצים
1 כוס סוכר
2 כפיות תמצית וניל
שלושת רבעי כוס (75 גרם) אגוזים קצוצים
סיר פלא משומן או תבנית בקוטר 24 משומנת (השתמשנו בתבנית יותר גדולה, העוגה יצאה
יותר דקה, לדעתי זה לטובה, כי יצאה פריכה במרקמה, כמו עוגיה או מעין בראוניס מהסוג
המשובח ביותר).
אופן ההכנה :
1. בסיר קטן ממיסים יחד, תוך ערבוב, את השוקולד והשמן על אש קטנה,
לקבלת תערובת אחידה, מעבירים לקערה.
מוסיפים את שאר המרכיבים, ומערבבים היטב.
מובן שאפשר גם להעביר את התערובת לתבנית בקוטר 24 משומנת, ולאפות 40-35 דקות
בחום בינוני (180 צ.).
אשמח אם מי שיודע יתן קרדיט למי שהביא את המתכונים הללו במקור..