מרקים
אני מכינה בדרך כלל מרקים פשוטים. את חלקם אני טוחנת, אחרת שאר בני הבית טוענים שיש כאן מרכיב כזה או אחר שהם לא אוהבים. כשזה טחון, הם אוכלים, טעים להם, למרות שאותם מרכיבים שהם לא אוהבים לאכול בחתיכות נמצא במרק- סלרי, קישור וכו'.
סביר להניח שהמרק החביב עלי הוא מרק כתומים- עדשים, דלעת, בטטה. אני מנסה להכניס פחמימה כמו בטטה או תפוח אדמה כדי לעבות קצת את המרק.
מרק של קוסקוס, שמכניסים לו גם קולורבי וכרוב, חביב עלי מאוד.
לא אוהבת כל כך שעועית, לא יודעת למה..