אירוח בפורום

ommerl

New member
קודם כל- אני מציע לך להפסיק עם אתרי היכרויות

אם הם מציקים לך זה פשוט לא שווה את זה. להכיר בחיים האמיתיים זה הרבה יותר שווה. אפשר ישר לדעת מי הבן אדם, אם יש משיכה או אין, ואפשר ישר להכיר בלי לחכות שהוא יהיה מחובר לאינטרנט.
&nbsp
דבר שני- לא סיפרת בדיוק מה הוא עושה בחדר הכושר. הוא ניגש אליך ומנסה לפתח שיחה או שהוא רק משדר כוונה? כי עם זה שהוא משדר כוונה אין לך מה לעשות.
&nbsp
לזה שהוא מפתח שיחה את יכולה להגיב. לא הייתי אומר שאת צריכה להגיב בנימוס אבל גם תקיפות זה לא בהכרח התשובה. הייתי מתחיל מאדישות. לתת לשיחה למות ולהתרחק ממנו. אם הוא ממשיך בעקביות לפנות לתגובה תקיפה. אם הוא ממשיך גם אחרי זה זה כבר עניין למשטרה לדעתי.

מעיין א3

New member
אני מסכימה איתך חלקית

מצד אחד אני מסכימה איתך שלפגוש אנשים בחיים האמיתיים זה הרבה יותר שווה... הבעיה היא שאני מוגבלת באפשרויות שלי להכיר בחורים (כאשר בלימודים יש בעיקר נשים- כי אני לומדת מקצוע עם רוב נשי....).
ובנוסף לכך, את האקס שלי פגשתי באתר היכרויות, וזה כן היה מפגש מוצלח (למרות שזה נגמר).

לגבי הבחור: הוא כנראה מתאמן קבוע שם שנים (הוא לא מדריך כושר... רק מתאמן). וכרגע הוא רק משדר כוונה, אז באמת אין לי מה לעשות.
לגבי שאר העצה:

לא גבר וככזאת, שמחה ששונתה מטרת האירוח

ושכעת היא פתוחה לגברים ולנשים ולא לגברים בלבד :) !

היי עומר.

קודם כל מעניין אותי למה החלטת להתמקד בעבודתך רק בגברים?
רוב המטפלים/ות בשוק אינם מגבילים עצמם למגדר מסויים.

באיזה גילאים פונים אליך? מה גיל המטופל הצעיר ביותר והמבוגר ביותר שיצא לך לעבוד איתו והאם יש הבדל בקשיים שהם מעלים, ביכולת שלהם להעזר בטיפול?

מה הדבר/ים שהכי גורם לגברים לחוסר בטחון?

כשאתה עובד עם גבר על קושי, במה הכי קל לטפל?

כדי לעזור לגברים לקיים אינטראקציה עם נשים, אתה אמור להכיר ולהבין נשים :)
אז למרות שאתה מתמקד בגברים, אני בטוחה שהנשים שכאן ישמחו מאוד לקבל ממך 3 טיפים (משאירה לך לבחור לאיזה כיוון לזרום עם השאלה הזאת).

תודה מראש.

ommerl

New member
אתגרת אותי. שאלות מעניינות תודה

יש הרבה סיבות למה החלטתי להתמקד בגברים:
א- זה יותר נכון מבחינה עסקית.
ב- זה יותר נכון מבחינה מקצועית: מיקוד על סוג אחד של בעיה מאפשר להביא הרבה יותר מקצועיות. כמו רופא מתמחה. למה רק גברים ולא גם וגם? כי חלק גדול מהאתגרים של גברים שונה מהאתגרים של נשים באותו נושא.
למה הצלחה עם נשים? כי אני חושב שזה אחד הנושאים הכי כואבים לאנשים שלא מצליחים בזה. זה מקור להרבה רגשות שליליות וחוסר אושר. וזה נוגע לי אישית כי אני התחלתי כמאוד ביישן וחסר ביטחון כשנכנסתי לתהליך הזה של למידה והתפתחות אישית והנושא של נשים היה כאב מאוד גדול שלי.
&nbsp
הכי צעיר- 18 (כי אני לא מקבל מתחת לזה) ואני חושב שהכי מבוגרת שהייתה אצלי בטיפול הייתה בת 40+. זה היה לפני ארבע שנים אז אני לא זוכר בדיוק בת כמה היא הייתה (לפני ארבע שנים הייתי מטפל רגיל, בלי מיקוד על קהל יעד ספציפי..).
&nbsp
אני לא מוצא הבדל גדול ביכולת להיעזר בטיפול. זה בעיקר עניין של אופי ומוכנות נפשית. יש אנשים שמגיעים לא בשלים לטיפול וזה יכול להיות בכל גיל.
&nbsp
מבחינת הבדלים בקשיים- התוכן שונה. מבוגרים מדברים יותר על קשיים בקריירה, הורות, זוגיות ואבדן. צעירים יותר מדברים על קשיים בלימודים, זוגיות, הורים.
&nbsp
אבל כשמגיעים לעומק- הקשיים מאוד מאוד דומים אצל כולם. רק תחום התוכן שונה.
&nbsp
לגבי חוסר ביטחון- זה נובע מהחלטה שבוצעה בעבר הרחוק מאוד שאומרת "אני לא שווה מספיק". ההחלטה הזאת יוצרת מעגל כזה:
"אני לא שווה מספיק"->מפחד שידעו שאני לא שווה מספיק ויתרחקו ממני->מסתיר את עצמי שלא יראו שאני לא שווה מספיק. ההסתרה העצמית הזאת- זה חוסר ביטחון. זה להקטין את עצמי, לא להעז, לא להיחשף.
&nbsp
זה גורם לכל בני האדם לחוסר ביטחון (לא רק לגברים).
&nbsp
אם את מתכוונת לטיפול 1X1- הכי קל לטפל בפוביה. זה טיפול שאורך מפגש אחד.
אם את מתכוונת לנושא של זוגיות- הכי קל זה ללמד על משיכה. כמה שזה חשוב, ככה זה פשוט. אבל גם זה לא כזה קל. אני לא עושה לעצמי חיים קלים...
&nbsp
שלושה טיפים לנשים:
1- את יכולה לבנות קריירה מצליחה וגם להקים משפחה בישראל!
נשמע מובן מאליו אולי, אבל יש לנשים דפוס לא מודע שהוטמע על ידי שנים של תכנות חברתי שגורם להן להימנע מלהתקדם בקריירה בגלל מחשבה שהן חייבות להביא ילדים ולהיות בבית. אני שוב חוזר: זה דפוס חשיבה לא מודע. זו אחת הסיבות (חוץ מזה שהתרבות עדיין לא לגמריי שוויונית בין גברים לנשים) שיש הבדל גדול בין הכנסה של גברים לשל נשים. את הטיפ הזה למדתי מאישה בשם שריל סנדברג- היא הייתה יד ימינו של מארק צוקרברג אחרי שעזבה משרה בכירה בגוגל. אשת קריירה מוצלחת ברמה בינלאומית וגם נשואה ואמא לילדים.
&nbsp
2- ביטחון עצמי מיני- נושא מאוד מאוד חשוב, בעיקר אצל נשים.
אם יש למישהי קושי עם הנושא של חיבור למיניות- יש לה קונפליקט. היא צריכה לפתור אותו. לנשים יש יותר קונפליקטים עם הנושא הזה כי התרבות מלמדת אותנו מסרים סותרים ואם זה לא מספיק, נשים סובלות בכמויות אדירות מהטרדות מיניות וזה כשלעצמו יוצר להן קונפליקט ענק לגבי מיניות.
&nbsp
3- יש תופעה בזוגיות שנקראת horse traiding. זו תופעה שבה בני הזוג מתייחסים לנתינה בזוגיות כאל סחר חליפין. אם אני נותן כך וכך לבת הזוג שלי- אני מצפה לקבל כך וכך.
התופעה הזאת נוראית בזוגיות. גם כי זה יוצר נקודות שבר כל הזמן כי כל הזמן מישהו לא עומד בציפייה של מישהו כי אין סיכוי לעמוד תמיד בציפיות, וגם כי זה לא בא ממקום אמתי של נתינה. כשנותנים באמת לא מצפים לקבל. אהבה זה לא עסק.

Elle992

New member
גם לי יש שאלה

האם לדעתך אפשר לגרום לגבר שמתבייש לגשת ולדבר איתך
כן לעשות זאת?

אולי זה בושה, פחד או חרדה, קשה לדעת.
אבל יצא לי להתקל במקרים כאלה וזה לא היה ממש נעים.
הייתי רוצה שהם יבואו ויאמרו שלום או משהו, אפילו לא ביקשתי לפתח שיחה
רצינית. אבל גם משהו בסיסי הם לא היו מסוגלים לומר.

מעניין אותי לדעת אם ניתן לשבור את מחסום השתיקה הזה
שנוטה לפעמים לקרות בין בני המין השני ובכלל

Elle992

New member
שכחתי לציין משהו חשוב

אותם גברים שאני מדברת עליהם, היו וממשיכים להיות במערכות יחסים.
ככה שיש להם נסיון, פשוט כשזה מגיע אליי - הם הופכים לאילמים

ommerl

New member
האם אפשר לשבור את מחסום השתיקה?

בכללי- את יכולה להקל על גבר לגשת אלייך אם תתחילי איתו בדרך שבה נשים מתחילות עם גברים:
קשר עיין ושבירה של קשר עיין (ולשחק אותה נבוכה קצת)
משחק בשיער, פלירטוט, דברים מהסוג הזה.
&nbsp
אבבל- אם הגבר מאוד ביישן- כל אלה לא יעזרו. הוא יראה אותך, יבין שאת רוצה שהוא יתחיל איתך אבל יישאר במקום וכשיגיע הביתה הוא יאכל את עצמו על זה שהוא לא ניגש.
&nbsp
אם זה חוזר על עצמו בעקביות אצלך בחיים ועם גברים שלפעמים כן ניגשים יש סיכוי שיש לך קונפליקט פנימי. איזושהי אמונה או רגש לגבי גברים או זוגיות או אפילו סקס- שמרתיע אותם באופן לא מודע אפילו. משהו שמשתדר ממך.

Elle992

New member
משהו ששכחתי לציין לגביי

זה שאני לא מעוניינת בזוגיות, אבל כן מעצבן שמישהו מעוניין בך
ולא מעז אפילו לומר לך שלום/לנהל איתך שיחה אפילו מאוד שטחית של שלום שלום/מה המצב וזה.

אבל התרגלתי, אני מניחה שמה שמרתיע אותם מלדבר איתי זה
שאני לא בנאדם שמשדר כ"כ נחמדות/טיפוס שזורם.
אני לא משדרת שום דבר שנוגע לרצון לקיים קשרים זוגיים וחברתיים.

תודה על המענה

Elle992

New member
אני? אבל אני לא מעוניינת

אין לי רצון בקשרים עם אותם אנשים.
כשאני רוצה משהו - אני משיגה אותו

אני קמה, מדברת - עושה. במקרים הללו לא היה לי עיניין גם כי
הייתי צעירה מדי וגם כי...לא הייתי בקטע

Elle992

New member
כנראה

פשוט ההתנהגות שלהם לא תמיד נעימה
וזה היה יכול להפתר אם הם היו מעיזים לבוא ולהגיד שלום או משהו
ואז היו מבינים שאני לא בקטע והיו ממשיכים הלאה.
גברים, לכי תביני

ommerl

New member
שימו לב: קבלו פיצוי לרגל דחיית האירוח בכמה שעות...

בגלל התקלה של הרגע האחרון נאלצנו לדחות את האירוח משעה 16:00 לשעה 20:00 והחלטתי לצ'פר אתכם בגלל זה (זה דיי היה באשמתי).
&nbsp
מה שהחלטתי זה לתת לגולשי תפוז שצופים ומשתתפים באירוח את הסדנה שלי ב- 59 ש"ח בלבד. זה מחיר ששמור רק להרשמה מוקדמת (עכשיו המחיר הוא המחיר המלא- 99 ש"ח)
&nbsp
אז כדי לממש את הבונוס הזה פשוט תירשמו דרך הלינק הבא: http://ommerl.ravpage.co.il/4tapuz
&nbsp
זה נראה אותו דבר רק שזה מוביל לתשלום מוזל.

ommerl

New member
נגמר הבונוס למשתתפי האירוח. תודה לכל מי שהשתתף. אני נהנתי :)

למעלה